ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
Predsa len na 100% nesúhlasím s anjelik. Našou povinnosťou je učiť sa aj bez druhých. Sebareflexia je strašne dôležitá. Hádam nikto nie je taký dutý aby potreboval len druhých. Musí sa nad sebou zamyslieť aj sám. Lenže tu je zas dôležitá tá odvaha. Pozrieť sa do zrkadla a skonštatovať, tak toto je zle, toto musíš zmeniť. To chce gule. Kto ich má ?
Kafe, aj ja som si to myslela.
whisper, zeny ktore chcu muza s bytom su nedoveryhodne prizivnicky rovnako ako muzi ktori chcu zenu kvoli bytu
bud sa dvaja chcu kvoli tomu aki su a byvanie poriesia ako len nieco nutne co treba riesit
alebo nech spolu radsej nie su
jak sa stane cielom byvanie tak to mozu vopred zabalit
cielom maju byt oni dvaja a vsetko ostatne su iba prekazky
Anjelik, opat krasne napisane. Ja by som len tu tvoju silu zmenila na odvahu. Lebo to je opak toho, co sa tu stale omiela. Sila vo mne evokuje nieco, co je nabite len pozitivnymi energiami. A to ako asi aj suhlasis, nikto nema. Nikto nieje iba silny a pozitivne naladeny. Prave ta odvaha vyjst z ulity aj napriek strachu a vsetkemu negativnemu je potrebna. Ale v podstate s tebou uplne suhlasim.
Mesacny, nechapem ako mozes tak suhlasit s anjelikom a vzapati trepat uplny opak. Ratam ze uz ti asi tak 2000 ludi povedalo, co robis zle a vsetci sa v tom zhodnu. No ty si furt meles svoje ako pokazeny gramofon.
MP, ja ti veľmi fandím chlape a len z toho ako ťa poznám, vnímam na fóre ti chcem povedať, že sa meníš vo svojom vnútri, dokonca napreduješ. Slovami anjelika, silnieš :) a ja viem, že si schopný sa dostať tam kam chceš, nech už je to kdekoľvek. Mám ťa rada.
uprimy - ja s Tebou 100 súhlasím..
Som názoru, ak niekto chce byť sám, tak nech je, aj celý život...
Ja tak jednoducho nechcem ostať, stále sám, už som sám dlhšiu dobu a nie je to moc pre mňa, aj keď bolo obdobie, že som bol tomu rád, ALE, jednoducho som dospel do štádia, kde by som chcel rodinu, vyše roka bývam sám na byte, pracujem a celkom dobre zarábam a mám aj prácu, ktorá ma baví, ja už som "vybujačený", takže ženu a dieťa a som kompletný a žijem si život taký aký chcem...
PS:
Čítal som tu aj reakcie, ženy, ktoré su obklopované chlampi, im vyhobuje byť samým, lebo v podvedomií vedia, že ony možu čakať na svojho "princa" a odmietajú chlapov rad za radom, ja, resp. muži jednoducho musíme loviť a nie čakať zo založenými rukami.
Vrátil by som sa k tomu poznaniu mesačný. Ak zistíš že oheň páli, že ti môže poškodiť zdravie, alebo ťa môže aj zabiť, znamená to že pri tomto poznaní musíš skončiť ? Vôbec nie. Môžeš sa naučiť oheň ovládať. Môžeš sa naučiť ho zakladať a využiť vo svoj prospech v živote.
anjelik * - aj by som ti odpovedal, ale asi to nemá význam písať :) Stále máš pocit, že ma poznáš a dookola mi podsúvaš to isté. Možno ak budeš chcieť, tak ti to dám do ,, :)
Ale v podstate máš pravdu ako vždy. Pretože každý má pravdu, každý tú svoju a je úplne zbytočné tu písať niečo. všetci to vidíme z iného uhla pohľadu a sme rozdielne starí, či máme rôzne skúsenosti. nemýli sa ani jeden z nás, ani jeden z nás nerobí chybu, či ako to voláte :D
Jasné, že sa učíme s interakciou s druhými a tí druhí nás veľa naučia :) veď je to úplne logické, že človek, ktorý má za sebou vzťah a vie, ako to vo vzťahu funguje bude mať možno menej problémový ten nasledujúci...je to prirodzený vývoj
Jéj konečne v tom nie som sám :)))
Ale nie, proste len súhlasím s Anjelik. Jednoducho aký človek je, také vzťahy má, alebo aj nemá. Nie všetko je len jeho chyba, ale aj zotrvávanie vo vzťahu ktorý je už mrtvy, je jeho chyba. Je to tvrdá pravda ale lepšie než jej popieranie. Ja to aplikujem aj na sebe. Nezastieram si nič.