zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

Mesačný princ

Moireal - ok, spýtam sa ťa inak.

Akí boli ľudia, ktorí boli zavretí v koncentračných táboroch? Ak by nemali silu, tak by nedokázali prežiť, znášať to tam a vôbec o tom všetkom po tých rokoch a po tom utrpení rozprávať.
Alebo boli slabí?

Jasné, že je to v človeku a dokáže si navodiť to pozitívne aj v tej bezvýchodiskovej situácii, ale to je už o sile mysle.

A takto ti môžem dať veľa príkladov.

je silnejší človek, ktorý zotrváva v nefunkčnom manželstve a snaží sa ho opraviť alebo ten, ktorý sa rozvedie a radšej si nájde novú známosť???

Moireal

Mesacny, nesuhlasim. O com inom je sila ak nie o pozitivnej energii? Ak si pozitivne naladeny, si si vedomy toho dobra a zaroven ti to dodava silu. Male deti su prave pre toto silne. Vedia ze su milovane, su si tym iste. Do buducnosti potom tiez hladia s optimizmom.

Priklad, ktory si uviedol je skor priklad strachu a teda tej slabosti. Samozrejme, ze su este specifika, na ktore tiez treba prihliadat. Mozno ta zena fakt nema na vyber a tak s tym partnerom je. V takom pripade robi najlepsie ako vie. Vsetci tak nejak robia. Najlepsie ako vedia.

Pre mna ale je sila stale tou pozitivnou energiou,ktora zenie cloveka dopredu. Castokrat je to tale tazke ju vydolovat zo seba.

kilopus

mesacny, si na spravnej ceste. obcas sa este potknes, ale uz nepadas. ak sa tu nebudes zabavat, ale premyslat na tym, co pises, dojdes do ciela. mas na to.

Mesačný princ

Moireal - sila nie je o pozitívnej energii.

Veď koľko týraných žien existuje vo vzťahoch a trpia tyrana. Hej, je to o vypočítavosti, o tom, že tá žena má strach, o tom, že je jednoduchšie odísť z takého vzťahu...no tá žena ak si odmyslíme všetky tieto premenné je vlastne veľmi silná ak to dokáže vydržať a zotrvávať v takomto niečom...nemyslíš?

a nie je to zrovna pozitívne

Mesačný princ

anjelik * - vieš, nemusí byť všetko napísané :)

Nie vždy vie o človeku ten druhý niečo zistiť ak to ten druhý sám nechce :)