zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

uprimny

Láska je ako kvetina, zasadíš, ale aby rástla musíš ju zalievať, starať sa o ňu. Nič nie je zadarmo, nič nejde samo. A tí dvaja slávni japonci Samo a Sato do vzťahov nikdy nezasahovali. To si iba niektorí ludia vždy mysleli a potom pozerali ako puci.

samucka

Strach sa dost demonizuje, lebo ho moze prekonat asi len laska a odvaha, ibaze co ak ani k jednemu z nich nema clovek pristup a hrat sa na odvazlivca, pricom sa citit jak bojko...niekedy sa pre strach rozhodujeme, lebo ine na vyber nemame a nemalo krat moze byt celkom opravneny. Stoj na mieste ak sa bojis dalej postupovat, nechod tam, ked sa toho bojis....ved co ineho sa moze stat, ze kdesi nebudes a cosi nezazijes. Premarnis tak prilezitost? No asi ta prilezitost za vela nestala, ak je premarnitelna, lebo skutocna prilezitost si na teba pocka, az na nu budes pripraveny a neminies ju, dokonca sa jej ani nevyhnes aj ked budes pred nou utekat.

malycigan

v koncentracnom tabore prezili iba ti ktori mali stastie a k tomu volu zit

sonderkommando bolo zlozene z tych silnych a tak cistili komory, odpratavali tela a triedili osobne veci mrtvych

po nejakom case ale isli na likvidaciu aj oni

a tak postupne a velmi systematicky

www.youtube.com

Moireal

Anjelik, dakujem, ze si to za mna vysvetlila. Mne uz dosli slova aj energia. Ty mas naozaj velku trpezlivost. Obdivujem to na tebe. :-)

Inak o strachu mam knihu. Su tam priklady ako strach pomohol zachranit zivot ludom, ktori boli v zivotu ohrozujucej situacii. :-)

anjelik *

Filip, ak na mňa bude niekto mieriť zbraňou, radšej by som mala silné nohy, ako vieru, že sa netrafí. :o))

Najväčšiu silu ti dá pochopenie...že v lásku nepomôže veriť, že láska sa nehľadá, že láska sa buduje a že strach ti občas život aj zachráni. :o)

anjelik *

MP, ty splietaš dokopy možné a nemožné.. Tak predne, je treba odlíšiť silu fyzickú od sily ducha. Žena vo vzťahu, kde je týraná, nedisponuje ani jedným. ani druhým. Ak by mala silu telesnú, tak sa bráni, ak silu ducha, tak sa do toho stavu nedostane. Pretože by si takého partnera intuitívne nevybrala a ak by sa tak prejavil, odišla by. Voči tomu snáď nemáš námietky. Samozrejme, žena ako bytosť, je nastavená vždy stáť na strane života a chrániť ho aj za cenu sebadeštrukcie..ale to už ide proti zdravému rozumu, pudu sebazáchovy a tak skôr, či neskôr, takýto vzťah ukončí.
Koncentračné tábory boli určené na likvidáciu..prežili fyzicky najsilnejší a tí, čo nestrácali nádej, že budú zachránení.
Moireal sa ti snaží vysvetliť jedno, že pozitívne naladení ľudia neplytvajú svojimi silami na riešenie nezmyselných vecí a problémov a tak im zostane sily viacej. Jednoducho, sila ducha im pridá na sile telesnej. :o)
Ty si hodnotil situácie a ich pocitové vnímanie..ako pozitívne, príjemné a nepozitívne , nepríjemné.To nemá nič dokopy so silou. Sila je schopnosť niečo vykonať a môže sa navyšovať, alebo znižovať.
A ešte jedne pokus..ty a tvoje, *nerobím chyby*. Ak tvoje konanie vedie k tomu, že nie si v živote spokojný, že si nešťastný, že ti chýbajú prostriedky na živobytie, že niekto kvôli tebe plače..tak potom tvoje správanie chybné je..takže chyby robíš. Rozumieš už, prečo je scestné to tvoje tvrdenie, že chyby nikdy nerobíme? (vymenované veci neber osobne, len ako príklad) Pokiaľ bytosť nepripustí, že chyby robí, nikdy nevykročí na cestu zmeny..proste nemá dôvod. :o)