Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu

Príspevok v téme: Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu
Nick_nemam

Ahojte.
Som už skoro 25 ročný chalan a niekedy ako teraz dostávam veľký nápor na psychiku, že som ešte panic a nemal som s babou vzťah. Som slušný chalan, šikovný, nerobím hlúposti a ani nepodvádzam, len neviem prečo, ale so mnou si ženy nič nezačínajú. :(
Chcel by som si nájsť babu a nie si to rozdať s barzakou, preto bordel pre mňa nie je fajn riešenie, aj keď ona by panna zjavne nebola.
Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým. Niekedy sa zamýšľam či naozaj nezostanem sám, lebo neviem kde nájsť babu, čo by ma chcela, keď doteraz sa mi tú pravú nájsť nepodarilo. Vzťah sa mi nikdy doteraz nepodarilo vychutnať a navyše sme sa presťahovali a nikoho tu nepoznám a je mi z toho na depku.
Ďakujem za rady.

Nick_nemam

Omg00: Pozor, ja netúžim len po sexuálnom živote vo dvojici, veď myšlienku na kamarátku s výhodami nemám a ani zbaviť sa toho s kurvou.

omg00

neviem si predtavit zenu, ktora by tuzila po muzovi, co zufalo tuzi prist o svoje panictvo a zacat sexualny zivot vo dvojici...omg, neviem si predstavit snad nic nepritazlivejsieho a to bez ohladu na vek a skusenosti toho chlapa nestastneho....fakt ne, leda tak nejaka stetka, no taku by si zas ty nechcel, bo uz davno by si ju mal

trululu

Presne tak! Ako som tu uz niekde pisal,vyplakavate ako male deti,ze nikoho nemate. V manzelstve pridu ovela horsie problemy a co potom,budes pisat na forum za kazdym,ked nieco nebude ako by si chcel? To ze nezvladas byt sam,nie je znamka silneho muza a nie takeho,ktoreho by niektora chcela. Vsetko ostatne su len vyhovorky a hluposti.

alic40

myslim si osobne, ze pises viac prispevkov pod tym istym nickom

a to znamena, ze si zufaly

mozes byt pekny, super vtipny kadejaky ale ak si ZUFALY kazdu zenu odozenies preč

tak tu prestan furt vyrevuvat na nejakom fore kde ti aj tak nikto nic normalne neporadi lebo ta tu nikto nepozna, stiahni si napriuklad Tinder ak sa hanbis zoznamovat normalne, poznam vela ludi co si tam naslo normalny vztah

a neplač furt, normalne som sa nasrala, chlap ma byt CHLAP a nie traged!

Mesačný princ

tweetie - ja ti to napíšem z môjho pohľadu. Som sám už dosť dlho a myslím, že to bude objektívne.

Ženy majú také neskutočné požiadavky, že nie je možné ich všetky splniť. Chlap musí byť doslova bezchybný, aby si s ním nejaká žena začala a je úplne jedno či tá ,,diskotéková,, alebo ,,normálna,, :D

Aj tie super ženy môžu byť dobre oblečené, super vyzerajúce, môžu mať aj v hlave. Podľa mňa to nie je tak, ako píšeš, že tie ženy by mali sedieť doma a obliekať sa napríklad nejak inak.

Lenže pri tom, čo táto spoločnosť požaduje a čo vtĺka ľuďom do hláv, sa ani nečudujem, že ľudia sú radšej single.

Matyo

Ale veď ty im to nemusíš hneď vešať na nos, nebuď k ženám prehnane úprimný, ony k tebe takisto nebudú na 100% úprimné. Ty máš problém so sebavedomým, nie s tým že si ešte netrtkal, preto ťa odmietajú...

tweetie

Inak ked si tak zrekapitulujem niektore opakujuce sa temy a prispevky, tak normalne a slusne baby a zeny sa tu stazuju, ze maju problem pri hladani normalneho partnera, lebo uznavaju hodnoty, kt. uz dnes nie su in a naopak chlapi sa tu stazuju (a teda poniektori si tu ventiluju zrejme odmietnutia), ci vobec este existuju tie normalne slusne dievcata a zeny, resp. ze este nemali vztah, lebo o nich ziadna neprejavila zaujem....
Hmmm - kedze tie slusacky uznavajuce este minule hodnoty zrejme nebudu zrovna tymi najziarivejsimi hviezdami, ku kt. sa chlapi hadzu k noham, zrejme nepotrebuju nosit najlepsie handry a satocky, mozno tiez nebudu tie najvtipnejsie v spolocnosti, aby boli vsade stredobodom pozornosti, mozno si nepotrebuju zdoraznovat ich krasu silnym makeupom alebo farbami na vlasy, a teda zrejme to nebudu ani tie typy, co nemaju problem na akejkolvek party (ak tam teda vobec chodia) zbalit niekoho (a teraz sa nezamyslam na ako dlho), tak ja neviem, ale mne to tak vychadza, ze zrejme tieto baby praveze uvitaju tych normalnych slusakov a teda neverim, ze by takato dievcina/zena odmietla chlapa zato, ze je panic.
Tak kdeze to asi bude ten problem :)? Zeby aku hladal, taku nasiel :)? Zeby to bolo tym, co vlastne hladate (prvotriednu visage ci povahu), alebo mozno kombinaciou co a kde hladate?
Ale tak uznavam, ze zrejme sa tomu nerozumiem, ved nezaujem zo strany chlapov som si v minulosti tiez uzila vo velkom :), tak asi je lahsie tento moj brainstorming uzavriet: aku hladal, taku nasiel :).

Fantasyi

Jezis, co ty mas furt s tym obvinovanim? Ved to je uz na psychiatra trimko, chllp atd. Asi ta mama v detstve zo vsetkeho obvinovala, ale nik iny za to nemoze, bo preco by ta mali ine zeny z niecoho obvinovat? Myslim, ze na to si im prilis ukradnuty. Nie si stredobod vesmiru, aby ta niekto z niecoho obvinoval. Ty ked zeny obvinujes ako sa ti zachce, to je ok? Preco neobvinujes tu, ktora za to moze a teda svoju matku, ze ta zo vsetkeho obvinovala? Lebo toho nie schopny.

huhuh

Ja mam skoro 24 rokov a som stale panna..obcas sa citim divne,pretoze okolo seba vidim opak,no na druhej strane som na to hrda a verim,ze sa raz najde chlap,ktory to oceni a bude si to vazit..