Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu

Príspevok v téme: Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu
Nick_nemam

Ahojte.
Som už skoro 25 ročný chalan a niekedy ako teraz dostávam veľký nápor na psychiku, že som ešte panic a nemal som s babou vzťah. Som slušný chalan, šikovný, nerobím hlúposti a ani nepodvádzam, len neviem prečo, ale so mnou si ženy nič nezačínajú. :(
Chcel by som si nájsť babu a nie si to rozdať s barzakou, preto bordel pre mňa nie je fajn riešenie, aj keď ona by panna zjavne nebola.
Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým. Niekedy sa zamýšľam či naozaj nezostanem sám, lebo neviem kde nájsť babu, čo by ma chcela, keď doteraz sa mi tú pravú nájsť nepodarilo. Vzťah sa mi nikdy doteraz nepodarilo vychutnať a navyše sme sa presťahovali a nikoho tu nepoznám a je mi z toho na depku.
Ďakujem za rady.

Yolina

Skeptik
Ale no tak, chlapče, vidno, že ti už prázdniny udierajú na mozog. Radšej vyjdi z detskej izbičky a choď sa opýtať mamy, či netreba vyniesť smeti... aspoň urobíš niečo užitočné :)

Skeptik

Vyser sa na tieto zenske rady tu. Ja ti prezradim "tajomstvo" medzi nami chlapmi. Zeny sa robia dolezitejsimi nez v skutocnosti su, zaujimavejsimi nez v skutocnosti su, tajuplnejsimi nez v skutocnosti su, cnostnejsimi nez v skutocnosti su a robia okolo seba vacsii rozruch nez si skutocne zasluzia. Tym nechcem naznacit ze sa k nim nemas chovat s uctou a respektovat ich. Normalne vsetko zachovaj elementarnu slusnost hlavne ked je ti to prirodzene. Na nic sa nehraj.

Ale medzi nami chlapmi mnohe zeny su vacsie hovada nez chlapi. To je vidiet aj tu co vsetko prezradia pod ruskom anonymity a ako nechutne sa vedia prejavit ked ich nikto nepozna. A ako sa vedia vykrucat pod maskou obete ktoru zo seba rady robia. Ide o to ze ked si uvedomis ake obycajne v skutocnosti su, tak ich prestanes tolko velebit. My skusenejsi to uz vieme, ale vy mladsi este vaginu uctievate a modlite sa k nej. Kolke sa navonok stylizuju do niecoho, vselijake dracice, sexice, slusnacky, alebo naopak tazke alternativne "rebelky". Ale vo vacsine pripadov je to len maska, jej iluzia. Ked opadne maska je to obycajna zaprdena baba v teplakoch ktora sa v nestrazenej chvili mozno zachova horsie nez hoci ktory uprimny chlap. Takze neboj sa vaginy, nemodli sa k vagine, nerob si iluzie, maj realne ocakavania a predovsetkym hladaj realne kvality, take ktore chces a ktore ta baba naozaj ma.

trululu

Fantasyi - Tak vies,ten pocit krivdy a vsetok hnev obcas prerastie a ponadavam si na nu,ale v konecnom dosledku to bola moja chyba. Rodicia a hlavne sestra ma upozornovali,ze to nie je dievca pre mna a ja som prehliadal vsetky znaky,ktore tomu aj nasvedcovali. Neviem si vysvetlit tu zaslepenost. Ci to bola moja neskusenost,malo sebadovery,aby som si stale za svojim,moja naivita,ze verim ludom vsetko alebo zalubenost bola taka silna,ze rozum som prestal pouzivat. Ale vyhovarat sa uz nema zmysel. Ale ako pises,poucil som. Presne viem,ake dievca nechcem a pevne stojim za svojimi prioritami,hodnotami a nemienim z nich ubrat. Dobre dievcata,ale aj dobri chlapci stale existuju. Je ich asi pomenej,ale urcite su :) Nehovorim,ze som dobry,ale pracujem na tom,aby som mohol byt pre niekoho darom,pretoze nie len od niekoho nieco ziadat,ale aj sam byt taky.

bylyku

pOzri,prečo im to hovoríš že si panic-to ako ahoj chcem s tebou sa kamaratit ale som panic? Haloo?
To čo je za rozhovor,ani partneri si nehovoria čo bolo predtým Tabu.
Akože necítiš odozvu, šk sa musíte poznať, ideš do neistoty,ratat aj s prehrou a nie nasilu hladat, tato je vhodná.
Stretnú sa vám oči a bum je to citime chémiu takto si to mal?
Navyše možno nie si romanticky typ alebo hej a ona nie alebo hej. rozne kombinácie.
To má prísť nenásilne nie že neustale budeš špekulovať prečo načo začo.
Bojove umenie nenáročné šport zoceluje možeš si nájsť j doma ked pracuješ, po takých fajn akciach
nie na pitky.
To si možeš najsť kamaratku z detstva-ktorú poznáš ked chceš lepši odpich bez neistoty.Zasada netlačiť, lebo je to v haji

bylyku

pOzri,prečo im to hovoríš že si panic-to ako ahoj chcem s tebou sa kamaratit ale som panic? Haloo?
To čo je za rozhovor,ani partneri si nehovoria čo bolo predtým Tabu.
Akože necítiš odozvu, šk sa musíte poznať, ideš do neistoty,ratat aj s prehrou a nie nasilu hladat, tato je vhodná.
Stretnú sa vám oči a bum je to citime chémiu takto si to mal?
Navyše možno nie si romanticky typ alebo hej a ona nie alebo hej. rozne kombinácie.
To má prísť nenásilne nie že neustale budeš špekulovať prečo načo začo.
Bojove umenie nenáročné šport zoceluje možeš si nájsť j doma ked pracuješ, po takých fajn akciach
nie na pitky.
To si možeš najsť kamaratku z detstva-ktorú poznáš ked chceš lepši odpich bez neistoty.Zasada netlačiť, lebo je to v haji

omg00

logicka, to bolo na margo toho, ze si ide za tym co chce ON a nehladi na to, co mu kto hovori, kym si to SAM neoveri a nebude bud prijaty alebo odkopnuty

niekedy zena odmeita a castokrat muza ignoruje aj preto, lebo sa ho na istej urovni moze obavat alebo bat skusenosti s nim, ale jeo odvaha jej pomoze tento strach prekonat, lebo on vie co chce, len ona si tym nemusi byt este tak celkom ista - v takom zmysle som to myslela, hoci si zaroven myslim, ze vacsina zien v tom ma ako-tak jasno uz od zaciatku ci toho ktoreho muza ozaj chce, len sa k tomu nevie rozhybat a vtedy jej jeho vacsia aktivita pride vhod

omg00

no a este je taka kategoria, ze "prispaty muz, ktory si praje, aby ho zena ozivovala", no tak taky muz sa nemoze ani len trochu divit, ked mu taka zena neskor nasadi dost velke parohy, potom moze nadavat na cele zenske pokolenie az po zvysok svojho zivota a na nic viac sa nezmoze - nebude mu to nic platne