Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu

Príspevok v téme: Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu
Nick_nemam

Ahojte.
Som už skoro 25 ročný chalan a niekedy ako teraz dostávam veľký nápor na psychiku, že som ešte panic a nemal som s babou vzťah. Som slušný chalan, šikovný, nerobím hlúposti a ani nepodvádzam, len neviem prečo, ale so mnou si ženy nič nezačínajú. :(
Chcel by som si nájsť babu a nie si to rozdať s barzakou, preto bordel pre mňa nie je fajn riešenie, aj keď ona by panna zjavne nebola.
Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým. Niekedy sa zamýšľam či naozaj nezostanem sám, lebo neviem kde nájsť babu, čo by ma chcela, keď doteraz sa mi tú pravú nájsť nepodarilo. Vzťah sa mi nikdy doteraz nepodarilo vychutnať a navyše sme sa presťahovali a nikoho tu nepoznám a je mi z toho na depku.
Ďakujem za rady.

Fantasyi

Dobre, tak ked neexistuje normalna zena podla teba, tak zeny prestan riesit uplne a budes spokojni aj ty, aj my :)
A ty ako chlap sa tiez z nejakeho dovodu prilepis na nejaku zenu. Tiez tu zeny obvinujes z coho sa ti zachce.

chllp

Samozrejme, ze ti kazda bude tvrdit, ze je normalna a nenarocna. Ale za chrbtom si hned bude zistovat, ako sa na tom a ci sa moze na teba prilepit. Ak nie, tak odide bez vysvetlenia, alebo ta z niecoho obvini. Ze si zakomplexovany, frustrovany a neviem co este.

Fantasyi

Chlapci, ktori si sem chodia vybijat komplexi a frustraciu pasu, nie po zenach ako ich nespravne oznacuju, ale po lolitkach, zlatokopkach a stetuliach dnesneho sveta, ktore im sice pri pohlade na ne zdvihnu erekciu, ved to je aj ich zamer na pritiahnutie sponzora, ale nemaju zaujem o nich, ako muzov, ale o ich penazenky. Tito chlapci su samozrejme odmietnuti, lebo drviva vacsina muzov na Slovensku nema na to, byt ich sponzorom.
Poprosim uz naozaj prestat klasifikovat tieto cierne ovce zenskeho rodu, ako dnesne, ci normalne zeny a hlavne urazat fakt normalne zeny tym, ze na zaklade tychto typov zovseobecnovat na cele zenske pohlavie. To je vasa chyba, ze si vyberate a chcete take, na ktore nemate a ktore vas nechcu.
Rada, ze hrat sa na uspesneho a bohateho ... Hmmm... Taky typ zien to asi rychlo odhali, bo oni sa snazia vase konto rychlo vystavit. Takze to moze byt pre vas celkom nebezpecne, bo mozete o vsetko prist, v tom lepsom pripade budete, len za blbecka a na smiech.
Ako bonus si takymto spravanim skutocne odhanate tie prave, normalne zeny, ktore za to naozaj stoja. No take si zasluzia, len muzi, ktori dozreli, nie iba na povrchu, ale aj vo vnutri, lebo taki muzi by ani nepomysleli na kreaturu zeny.

michaela312

Ja by som to nejak tragicky nebrala.. Tak asi to nechceš a hocikym, ale chceš niečo k tej osobe cítiť... Treba si počkať, hlavne ked uz si doteraz cakal tak dvakrát :-).. Neviem skus nejake sociálne siete, pokec alebo badoo... Myslím že aj tam sa nájdu vynimky a môžeš tam niekoho stretnúť... Držím palce, nech nájdeš čo hľadáš... ;-)

chllp

Pre dnesne zeny je normalny chlap nezaujimavy, lebo sa nemaju cim pochvalit pred ostatnymi a hrat sa na vydrzovane. Uspejes len ked sa budes hrat na niekoho ineho,, uspesneho a bohateho.

Nick_nemam

asi_ja - Lenže ty nechápeš, že ja nechcem babu len na sex, ale chcem s ňou aj chodiť a ľúbiť ju, mať ju rád? ...mne nechýba kamarátka s výhodami a čo aj keď by som mal jednu v živote, veď mne to nevadí a nemusím robiť to čo robí väčšina populácie. Mám svoju hlavu, svoje myšlienky, len mi chýba baba, nič viac a chcem mať už vzťah.

Nick_nemam

spinka - Priznajme si narovinu koľko je takých žien, čo by im 40-tnik panic nevadil. Je ich citeľne málo, veď aj ja mám problém už s týmto, že nechcú ma, lebo som nemal vzťah a možno ani neviem sexovať, no to však neviem, lebo to som nezažil ešte.

Nick_nemam

Inak aj rozmýšľam podobne ako nady47, nechcem mať sex len prvoplánovo a bez rozmyslu, nie som taká povaha a popravde by som bol rád, keby sa mi podobným zmýšľaním ako ja podarilo nájsť.

Nick_nemam

nady47: Ja si to, že som panic radšej nechávam pre seba a nehovorím to ani mojej rodine, kamarátom v dedine, ani okoliu. To je moje tajomstvo a maximálne niektoré dievčatá to o mne vedia, no hlavne chalanom sa s tým nezdôverujem a nevie to o mne žiadny chalan, lebo by ma vysmiali do nepríčetna a považovali za blázna, keď svet je šialený a na ruby a to čo sa kedysi cenilo sa dnes nenosí a predbiehajú sa v tom. :/
Kamarátiek som sa na to pýtal, aký majú názor na to moje panictvo a zatiaľ sa so mnou neprestali rozprávať, no viem že som len kamarát u nich. :(
Neviem čo robí to, že nepreskočí iskra. Nedarí sa, nejde to. :/