Ahojte.
Som už skoro 25 ročný chalan a niekedy ako teraz dostávam veľký nápor na psychiku, že som ešte panic a nemal som s babou vzťah. Som slušný chalan, šikovný, nerobím hlúposti a ani nepodvádzam, len neviem prečo, ale so mnou si ženy nič nezačínajú. :(
Chcel by som si nájsť babu a nie si to rozdať s barzakou, preto bordel pre mňa nie je fajn riešenie, aj keď ona by panna zjavne nebola.
Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým. Niekedy sa zamýšľam či naozaj nezostanem sám, lebo neviem kde nájsť babu, čo by ma chcela, keď doteraz sa mi tú pravú nájsť nepodarilo. Vzťah sa mi nikdy doteraz nepodarilo vychutnať a navyše sme sa presťahovali a nikoho tu nepoznám a je mi z toho na depku.
Ďakujem za rady.
Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu
Zeny sa radi hraju na dolezite a neustale potrebuju niekoho poucovat, alebo vycitat mu nieco. Odvracaju tak od seba pozornost, aby si niekto nevsimol ich chyby. Na to si davaj pozor.
omg - to nie je celkom pravda. presnejsie by bolo ze chlap sa pokusi vziat to o co ma zaujem, a nespekuluje, ale ako spravny chlap zaroven dokaze akceptovat odmietnutie. cize ano zalezi aj na tom co povie ONA. to co je za somarinu ze nezalezi. v opacnom pripade je chlap nasilnik, alebo sa da chapat aj ako zufalec ked zbytocne tlaci. ano vtedy si bere co chce aj bez ohladu na nu.
zeny nemaju rady ufnukancov a vahavcov ale ani natlakovych somarov. maju najradsej ked sa chlap jasne prejavi a odvazne zariskuje ale ponecha jej priestor. uvolneny smely priamy relaxovany usmiaty pohodak je asi najfasa. lebo aj zbytocne vela prejavov je na skodu. zeny velmi drazdi ked sa chlap nejde rozlozit kvoli nim. troska ignoracie vzbudzuje zaujem a drazdi. lebo pre zeny vtedy taky chlap nie je zufalcek.
trululuh - tomu nechapu
Chyba nie je vo vztahoch, laske, ani zenach. Chyba je v tebe a v tom, ze si si na hovno vybral. Zial nedospel si dobodu si priznat chybu a napravit to. Jednoduchsie je ukazovat prstom na vsetko a vsetkych okolo a vinit ich za to.
Nick_nemam prvy vztah som si nasiel,ked som mal 25. Vies preco,tak neskor? Lebo,ked som videl vztahy naokolo ako sa ludia podvadzaju,striedaju prtnerov,jeden druheho vyzuzivaju, neustale hadaju, po kratkom case rozchadzaju. Potom ten isty par o ktorom si sa dozvedel,ze ake svinstva su v ich vztahu,tak vecer vidis zamilovanu fotku na instagrame,kde si pisu ako sa miluju. A cim dalej je to s tymi vztahmi horsie. A ludia,ktori tomu nechapu sleduju tie socialne siete a si myslia,ze ake dokonale zivoty a vztahy druhi maju a chytaju depresie. Ale pravda je uplne inde. Ak je vztah dobry,je tam naozaj laska,nemas najmensiu potrebu to niekomu vypisovat po internete,ale povies mu to do oci. A spolocne fotky su pre vas a nie pre hlupych ludi naokolo. Aj ten 2 rocny vztah lutuje,pretoze som si zacal uplne so zlym dievcatom. Presne takym,ake maju dnes ludia hodnoty a este tvrdia,ze su spravne. Ale odhalila az po 2 rokoch,dlhsie uz herecka nevydrzala. A nepis o hladani vztahu ako o zasune. Chces dievca na toto,ci na lasku? Porozmyslaj.
mna jeden bali jak profi-balic, takze ho nechavam trosku "podusit", lebo pri dnesnych chlapoch nevies ci to nehraju a az potom sa ukaze ci jeho slova sa budu zhodovat aj s jeho cinmi, lebo chlap, ktory nedodrzi slovo u mna nie je chlap a ten, co sa vtiera kazdej sukni je len obycajny zufaly neschopak
vyznavaj lasku IBA TEJ o ktoru skutocne stojis, na ostatne z vysoka kasli, radim ti dobre, inak sa ti to vypomsti
ak sa chces nechat zbalit, tak potom sa zenam radsej ani nevenuj, lebo ako vravim, NIE JE TO VOBEC PRITAZLIVE, ked muz caka, ze vsetko dostane jak na zlatom podnose, na to mu mzoe skocit iba nejaka zufalkyna, ktora mala nahovno rodicov a takto si to kompenzuje aj pri partnerovi, ktory na nu sere
vies co robis pravneho chlapa chlapom od ostatnych padaviek, ktori sa hraju iba na muzov? Vezme si to, co si vziat chce ON, nie ONA, ci co mu da niekto INY.
Zena ta bud prijme alebo odkopne, s tym vela nespravis, mozes ist iba za tym, za cim ta to taha a pokial ti je dovolene si to vztiat, kludne ber. Ked svoj zaujem rozprestieras medzi ine zeny, tazko budes mat dost energie na to, aby si dostal tu po ktorej tuzis a radsej sa jej vzdas.
nikomu o tom nerozpravaj a nebudes mat problem
Do prdele Nesex. Keď 21 aj viac tak jasné že je post adolescencia a že môže aj vyvoj ďalej pokračovať, 25,28,30-rastieme vyvíjame sa.Aj niektoré veci celý život mame ešte vo vývoji.V 18tke a v 21 sa už možeš vydávať alebo ženiť ale aj neskôr, to je na tých ľuďoch. Navzájom sa zle chaoeme nedokonalé slova.
Teraz je to už dobré?
On chce chodiť s jeho dcerou predčasne, čo jasné že nemá odozvu u otca-a navyše je zrejme pod oknami.
Čo si asi myslí otec-že to myslí vážnejšie.Kamarat by otcovi prešiel.
Počuj :Nesex" ja neviem čo si zažil v živote.Ale s tých výrazov vyzera že si "nas ratý na celý svet.Možno si bol na nespravnom mieste v nespravnom čase s nesprávnymi,je mladý......tak pokojne ho to stretne až príde jeho čas ak chce.
šak aj ty to tam píšeš, že najprv vzťah a pomaly.Prosím ťa bez tých hnusných výrazov-vyzará ako by si si nevážil
ako nas stvorili a ľudí.Môžem ťa o to poprosiť, aby sa nekazila mládež.
Počuj :Nesex" ja neviem čo si zažil v živote.Ale s tých výrazov vyzera že si "nas ratý na celý svet.Možno si bol na nespravnom mieste v nespravnom čase s nesprávnymi,je mladý......tak pokojne ho to stretne až príde jeho čas ak chce.
šak aj ty to tam píšeš, že najprv vzťah a pomaly.Prosím ťa bez tých hnusných výrazov-vyzará ako by si si nevážil
ako nas stvorili a ľudí.Môžem ťa o to poprosiť, aby sa nekazila mládež.