Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu

Príspevok v téme: Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu
Nick_nemam

Ahojte.
Som už skoro 25 ročný chalan a niekedy ako teraz dostávam veľký nápor na psychiku, že som ešte panic a nemal som s babou vzťah. Som slušný chalan, šikovný, nerobím hlúposti a ani nepodvádzam, len neviem prečo, ale so mnou si ženy nič nezačínajú. :(
Chcel by som si nájsť babu a nie si to rozdať s barzakou, preto bordel pre mňa nie je fajn riešenie, aj keď ona by panna zjavne nebola.
Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým. Niekedy sa zamýšľam či naozaj nezostanem sám, lebo neviem kde nájsť babu, čo by ma chcela, keď doteraz sa mi tú pravú nájsť nepodarilo. Vzťah sa mi nikdy doteraz nepodarilo vychutnať a navyše sme sa presťahovali a nikoho tu nepoznám a je mi z toho na depku.
Ďakujem za rady.

Nesex

Ale aby som ta neodradil. Statisticky v tom celom zazijes viac starosti ako radosti lebo ty sa mozes snazit nebyt kokot ale nezalezi len na tebe ale aj na tej druhej osobe. A statisticky mas najviac moznosti vyberat si z vacsiny. A uz len to je nahovno. Mozes ratat s tym ze ta pica bude jak vacsina. A aka je vacsina ? Su to pice. A chlapi su vacsinou kokoti. Vacsina ludi totiz nema na to mat dlhodobo nejaky dobry rozumny vztah. Vacsina neni na to stavana a su to vztahovi mantaci. Ale vacsina vztahy napriek tomu ma a maju deti. A nejak bolo nejak bude ze.

certi67

Milý mladý muž.
Kašli na to či máš alebo nemáš 25 a čo by malo byť také či onaké v tvojom živote plavaj si spokojne svojim sposobom, šak niekedý to príde,a tvoje srdce zapiští.nehľadaj nasilu tak to nejde. maš na to celý život, a neporovnávaj sa hlavne s inými.Určite su aj také čo potrebuješ ty, hlavná je láska to ostatné spojenie s toho vyplynie. Pomaly ´dalej zajdeš.Len teraz sa hrnú predčasne ľudia do toho.Podľa vývoja človeka sa dospievanie adolescencia počíta do 21 rokov plus niečo.Ešte si mladý. A plno ľudí je radi sami bez partnera. Znasilnovanie
niečoho aby už to bolo nie je dobre.Venuj sa nadalej svojim aktivitam
A vy ostatní prosím slušné výrazy používať-potom to vypadava zo zmyslu.

Nesex

Sex je precenovany. Teraz ti z toho jebe ale casom mozes prist na to ze ziadny zazrak. Sa cudujem ludom ktori uz nie su panici ale furt robia zo sexu mimoriadnu potrebu. Ved je to taka ista potreba ako vysrat sa akurat ze sex nemusis, vysrat sa musis. Skus dlhodobo nesrat a mas vazne problemy. Jedna pica tu aj zajebala taku temu ze.nesrala uz pat dni. ludsky sex je len o tom ze dva organizmy jebu len aby sebecky zahnali volajaku podla nich neskutocne silnu potrebu. Smrdia pritom a preto sa musia aspon nejak umyt. Ani vyjebane decka nevzifu x tej jebacky. to tak v ciganskej osade iba vzdy ked jebu tak maju potom deti. Ja to mam inak. Asi ako ked si najedeny a niekto ti ide nukat jedlo. Chapes ze to jedlo moze byt aj fajn ale ty proste necitis hlad. A vztahy ani nehovorim. Nerob si iluzie. Vacsinou sa davaju dokopy uplni neschopaci. Ne jakoze neschopaci ktori nevedia pracovat a take pocoviny. Ale neschopni v tom jak spolu existovat a vychadzat. Ty kokos ked prirovnas ich uroven tak to je jak pomocna skola vacsinou. Kokot nerozumie to skoro nicomu a ani na veku nezalezi. Vies kolko infantilnych zmatenych 40nicok a 40nikov je. Jak dementi su. Ani same sebe to nerozumie. Nevie ty kokot preco co robi preco tak funguje a ani to nerozobera nezamysla sa ani hovno ty kokot. Len si ide svoje. Jeden aj druhi jak dvaja debili. Potom su zrazu ked to nejde nervozni prekvapeni ze to nefunguje. Ti jebe vsak kukni jak funguju ludia okolo seba alebo tu tie temy. Vsak ludia sa chvalia jaki su dobri v rom a tamtom a co ziskali a ine picoviny a aj to.prehanaju ale dobre, ale jak pride na vztahy s druhymi alebo aj k sebe samym tak to je jak banda retardovanych. A to nespominam ze aj ked to neni najhorsie aj to ta casom omrzi lebo vychadzat s niekym a byt s tou osobou tak dlho ze na veky to sa skoro neda. Maloktori to vydrzia vacsinou ludom z toho pekne jebe. Neoplati sa to. To co do spoluzitia a deti a tak celkoho do toho dnes ludia investuju je prehnane vela. Je to.moc. ty ako muz budes musiet aj pekne zaobstarat byvanie. Ja som tiez musel pekne aspon trojizbak. Nee ze vyjebana garsonka ci co. Na to ti kazda jebe. Ty ako muz mas byt akoze zivitel tak si v uplne inej situacii nez zena. Ked zena uvazuje nad hypotekou je to uplne ine nez ked uvazuje chlap. Chlap musi mysliet aby sa tam nadrbala cela rodina. Cize trojizbakom o cosi lepsie stvorizbakom sa to len zacina a ked sa da tak velkym domom to minimalne pokracuje. A to ne ze v nejakej diere niekde v pici za lacno kde lisky davaju dobru noc. Pekne v hlavnom meste alebo ked ne tam tak minimalne kusok od neho v nejakom rodinnom dome. Minimalne hej. Zahrada dobry plat a auta (plural) su samozrejmost. Bez toho pred zenou o rodine ani nehovor. A ta pica aj tak vdacna nebude ta bude podvadzat. Mala by sa ti za to plazit pri nohach ale ona si bude este vyberat a bude ohrnat nosom. Alebo ked budes casto prec by si na to vsetko zarobil, lebo financne to budes tahat hlavne ty, tak sa jej nebude pacit ze nejsi doma ty kokot. Takto to je kamo. A odmenou by ti malo byt jedno dve max tri posrane decka ktore ti budu sebecky pilit usi co vsetko chcu od rana do vecera.

Nick_nemam

A áno sebavedomie je to čo mi tak chýba a čo neviem stále tak nadobudnúť. Ja to viem, ale čo mám robiť, keď si neverím?! Preto sa vzdávam aj dobíjania a akémukoľvek pchaním sa žien do riti.

Nick_nemam

Ja nerád dobíjam ženy a keby som tak vôbec nemusel, tak by to bolo najlepšie, lebo to neviem a vidím to že to neviem.

Nick_nemam

Ja neviem.. ale ja by som aj chcel, aby si ma ona našla, lebo neviem nejako vycítiť či ma chce či nechce. Nemám ten zmysel určiť ako to myslí a preto sa vlastne aj celý život spolieham, že raz si ma hádam nájde ona, keď ja to neviem.

Nick_nemam

Omg00: Lenže keď ja necítim od žiadnej dostatočné šance, tak som nútený nadbiehať ďalej, lebo by som skončil už tak, že by som sa celkom odčlenil od žien a bol sám.

omg00

len vravim, ze je to nepritazlive, ked muz nadbieha viacerym zenam, pretoze sa plne nevenuje tej s ktorou by ho cakalo aj cosi viac

v takomto pripade si odkazany iba na taku, ktora sa do teba zamiluje skor, nez ty do nej, lebo ina by ta nechcela, to ako bohuzial zakon pritazlivosti

ak sa nesustredis na tu, ktoru chces a radsej nabiehas inej, tazko sa k nej dostanes, ci u k jednej alebo druhej
manipulacie do lasky nepatria, mozu ich vyuzivat iba taki, ktori striedaju partnerov ako ponozky a tym to aj vychadza, ale niet im co zavidiet, lebo ich partnerstva tak ako i manzelstva dopadaju katastrofalne

Nick_nemam

trululu: Zvládam, ale som zvedavý, či by ťa to tak ako mňa netrápilo, keby si mal 25 rokov, žiaden vzťah, žiaden zásun so ženou a ani stretávačky. Ty to môžeš písať tak, keď ženu máš (možno) a mňa odsudzuješ za nesilného muža. Iné je si prežiť aspoň 2 roky vzťah, ale ja som v tomto mimo, pre mňa to bude všetko nové a bude náročné si zvyknúť opustiť tak dlho zaužívaný stereotyp slobodného chalana.