Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu

Príspevok v téme: Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu
Nick_nemam

Ahojte.
Som už skoro 25 ročný chalan a niekedy ako teraz dostávam veľký nápor na psychiku, že som ešte panic a nemal som s babou vzťah. Som slušný chalan, šikovný, nerobím hlúposti a ani nepodvádzam, len neviem prečo, ale so mnou si ženy nič nezačínajú. :(
Chcel by som si nájsť babu a nie si to rozdať s barzakou, preto bordel pre mňa nie je fajn riešenie, aj keď ona by panna zjavne nebola.
Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým. Niekedy sa zamýšľam či naozaj nezostanem sám, lebo neviem kde nájsť babu, čo by ma chcela, keď doteraz sa mi tú pravú nájsť nepodarilo. Vzťah sa mi nikdy doteraz nepodarilo vychutnať a navyše sme sa presťahovali a nikoho tu nepoznám a je mi z toho na depku.
Ďakujem za rady.

spinka

Ziadnu normalnu zenu by neodradil fakt, ze chlapec je panic, ak by ju zaujal. Bez rozdielu na to, kolko ma rokov. Takze hacik bol asi v niecom inom. Neviem ako sa prezentujes, ale mozno sa toho tvojho panictva obavas az tak velmi, ze tvojou neistotou sa podhrabavas, poplackavas, zle sa prezentujes a podobne a ziadna zena nechce neohrabaneho chlapa (tym nemyslim v posteli, ale tvoj postoj k sebe samemu!).
Bud pozitivny, usmievaj sa, bud vesely, to ludia zboznuju, pozitivnych ludi, vsade je tolko magorov a mrznunov. Ale to musis mat v sebe, alebo zmenit pristup k zivotu...a so sportom suhlasim, ako uz pisali. Po/pred pracou sa zregenerujes, odviazes, vyrysujes si troska telo + je to sanca stretnut novych ludi.
A inak, ak vela pracujes a nemas sancu stretavat ludi, co je fakt bezne, ved sama neviem kde by som stretla niekoho, kebyze nie som vo vztahu napriklad, vzdy je tu internetova zoznamka, znie to tak otrepane, ale poznam peknych par ludi, ktori sa tam nasli a maju krasne vztahy...
Takze len troska tempa do toho umierania a vsetko bude dobre :))

pavel y

Si muž, tak buď hrdý na to, že si ten silnejší a rozumnejší. Snáď sa tu nebudeš opúšťať kvôli ženskej. Kde je tvoja hrdosť, keď ťa ničí to, že ťa nemá kto oberať o peniaze a vydierať ťa svojimi trápnymi ženskými emóciami ?

a_dr1a

Pozri. Ja som mala tiez panica a bol starsi nez si ty teraz. Aj sme boli zasnubeni a vsetko bolo super a krasne. Nejde teraz o to, preco nam to nevyslo. Ide o to, ze to ide a vsetko sa da. Asi hladas zle. Je vela zien, ktorym by tvoje panictvo neprekazalo a skor naopak, boli by vdacne a happy, ze nasli takeho muza. A nevesaj to kazdej na nos akoby si mal lepru ci AIDS. Tie svinstva na rast svalov neber. Maju viac vedlajsich ucinkov nez pozitiv. Vsak nejdes na majstrovstva svet. Cvic pre radost, kliky brusaky zdvyhaky. Nikdy nezobri o lasku ako si u tej co si pisal. U vacsiny zien vtedy skoncis. Bud ta zena bude chciet a milovat takeho aky si alebo nech si ide kade lahsie. Nehladaj si mlade stence. Tie o zivote houby vedia, s prepacenim je to dnes humus a odpad. Ako lacne stetky. Ziadna uroven gracia pokora milota slusnost ai. Skus kludne aj o 2-3r od teba starsiu. Taka by uz mala hladat vazny vztah, istotu podporu oporu lasku rodinu, mala by si uz vazit a tuzit po obycajnom ludskom stasti. Nevsimaj si prvoplanove a umele krasky. Hladaj nenapadne sympatacky, baby do voza i do koca, do pohody nepohody.

asi_ja

blbosti pises ze vsetky zeny su taketo
nie su! su aj ine
ty si si nasiel nespravnu, to je cele. toto co opisujes je normalne, bezne. pocituju to aj zeny rovnako..chut na sex, na chlapa, mozno vztah..mimochodom, v bordeli nenajdes sexuchtive, je to ich dzob nic viac
hladaj medzi zenami vonku ale nie mlade a soplane...ale trebars aj 30plus ktore nehladaju vztah, ale staleho sex. kamarata..proste chcu si pravidelne poriadne zatrtkat, mat len jednoho..skusaj, flirtuj viac, komunikuj a zoznamuj sa so zenami (trubky vynechaj) bud uvolneny, sebaisty a neries panictvo..je to tvoja vec a ani to nevesaj ziadnej na nos
je to jednoduche ale musis vyvyjat iniciativu ty, ziadna nepride za tebou s tym, ze si chce s tebou obcas zatrtkat a kamaradit sa, chapes...

Nick_nemam

A aj nad mojim panictvo ohrňala nosom a musel som ju presviedčať nech zostane so mnou, že to nie je chyba ani choroba. Dnes už sa panictvo nenosí a ani dievčatá k tomu nemajú pozitívne reakcie. Lepšie je zrejmé byť grázel a trtkať kade tade, lebo potom v dnešnom svete nezapadne do väčšiny a robia z neho divného.

Nick_nemam

A navyše som mal nejaké náznaky vzťahu a tam to krachlo práve na mojej neskúsenosti a neohrabanosti vo vzťahu, keďže ona mala vzťah 4 roky a ja 0 rokov, len som začínal a nemala na mňa toľkú trpezlivosť. :(

Nick_nemam

Vzpriamene chodím a nehrbím sa. Usmievam sa tiež prirodzene a sympaticky, len v tomto nie je chýba, keď vidím akých chalanov si dievčatá vyberajú. Môžem plniť aj všetko čo si napísala, no aj tak si asi skôr vyberú iného, čo má vzťah a takého čo nemal vzťah si radšej nebudú špiniť ruky. Realita je krutá.

Nick_nemam

No mojim mínusom je, že som dosť workoholik v poslednom čase a nestíham, nemám čas ísť von. ...oblečený chodím v pohode, sebavedomia by som chcel viac a cvičiť tiež nestíham momentálne. Svaly nejaké mám aj keď necvičím toľko a nekupujem si gainery, tak mám trošku menšie tie svaly.

Nick_nemam

Lenže byť celý život sám človeka rýcho omrzí a je to prirodzená potreba mať ženu. Moja duša, srdce si to žiada a nejde potlačiť lásku k nej a navyše som orientovaný správne. Nejde to zakázať, aby ma nepriťahovali baby a nebažil som na nich, že by som zrazu nechcel babu do života.

a_dr1a

"Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým".

Prosim ta. A ty mas vari na čele vytetovane ze si panic?? Alebo to hned kazdej vesias na nos??
Vsak to o tebe nema ako a kto vediet..
Najskor zapracuj na svojom sebavedomi. Najdi si sport a zamakaj na sebe, na svojej kondicke postave. Mozno fittko a vyrysuj si postavu svaly, pomoze ti to k sebavedomiu, peknej postave, budes chodit vzpriamene. Skus sa poradit s nejakou mladsou zenou (sesternica kamoska sestra ai), ci mas OK satnik? Saty, vlasy uces, obuv doplnky robia velmi vela. Venuj a najdi si konicky, maj zaujmy zaluby. Venuj sa niecomu okrem prace. Chodievaj co najviac von. Ci uz do prirody spolocnosti, na rozne kulturne sportove akcie podujatia. Usmievaj sa (nie pribrzdene ale prirodzene sympaticky). Mozno skus aj nejaky tanecny kurz (chodieva tam viac zien nez muzov a budu sa priam o teba "bit").
Zamakaj na sebe a urcite si ta potom zeny vsimnu a budu mat o teba zaujem.