Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu

Príspevok v téme: Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu
Nick_nemam

Ahojte.
Som už skoro 25 ročný chalan a niekedy ako teraz dostávam veľký nápor na psychiku, že som ešte panic a nemal som s babou vzťah. Som slušný chalan, šikovný, nerobím hlúposti a ani nepodvádzam, len neviem prečo, ale so mnou si ženy nič nezačínajú. :(
Chcel by som si nájsť babu a nie si to rozdať s barzakou, preto bordel pre mňa nie je fajn riešenie, aj keď ona by panna zjavne nebola.
Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým. Niekedy sa zamýšľam či naozaj nezostanem sám, lebo neviem kde nájsť babu, čo by ma chcela, keď doteraz sa mi tú pravú nájsť nepodarilo. Vzťah sa mi nikdy doteraz nepodarilo vychutnať a navyše sme sa presťahovali a nikoho tu nepoznám a je mi z toho na depku.
Ďakujem za rady.

logicka

omg - dotahovanie sa a iskrenie ktore musi byt v kazdom vztahu nie je ubohost. ubohe su tie priklady ktore si uviedla. to ano, na tom sa zhodneme. nemam na mysli to ze ked chce prejavit naklonnost tak ju neprejavi a potlaca. mam na mysli to aby zenu stale neobletoval ako taky trud. to je slizke a ubohe.
mna zase skor zamrazilo pri predstave toho tvojho natlakoveho zufalca ktory Vezme si to, co si vziat chce ON, nie ONA.

Fantasyi

Jaj sorry, lebo to vyznelo, ze ona zla a nie, ze tvoja zla volba.

U mna je napriklad aj znakom praveho chlapa, ze si vie priznat chybu. Nemyslim zas brat chyby inych na seba.
Kazdy si je zodpovedny za svoje zle volby sam. Ber to ako ponaucenie, lebo nabuduce si uz urcite vyberies spravne, ak sa tym nenechas pohltit a neskoncis ako vacsina muzov na tomto fore, kydajuc a obvinujuc vsetky zeny a cely svet. Taki, aj keby nasli dobru zenu, bud si to ani nevsimnu, alebo ju svojim postojom a spravanim k tomu dozenu a urobia z nej taku. Nikoho nebavi stale dokazovat, ze je dobry, ked neustale do neho idu, ze je zly. Skor, ci neskor sa zlym stane, lebo uz nema silu dokazovat, ze to tak nie je a ked si to nik nevazi.

omg00

zle skusenosti nemam ziadne, logicka, lebo ich viem predvidat skor, nez sa stanu, ale vidim, co sa deje inym a nechcela by som byt veru na ich mieste za nic na svete

omg00

logicka, je to ubohost nad ubohost nad ubohost

muz, ktory ta takymto sposobom odrbe nestoji za nic a ked mu na to skocis, tak ani ty a vlatne si ho aj zasluzsi, potom bdues zbytocne fnukat, ze lubi inu a teba zbalil len v ramci ignorovania tej, ktoru ozaj miluje

logicka

omg - a tie priklady ktore si dala nemam ja na mysli. mam na mysli take jemne dotahovanie. toto co opisujes su len nejake asi tvoje zle skusenosti.

logicka

omg - ubohost je to pre teba. tvoj nazor, maj si ho. pre inych je to hra zvadzania. viac nez manipulacia je to znak sebakontroly. nie je nic zufalejsie nez muz ktory sa nevie kontrolovat.

omg00

ognoracia je vhodna len v ramci "obdobia zvazovania", aby si clovek utriedil co chce a co nie, no ak je to vecou manipulacie za cielom rozduchania umelej tuzby, tak je to ubohost nad ubohost, ktora vo svete nema obdoby a skacu na to iba sami zufalci a zufalkine....zvacsa ich rozozname tvrdeniami typu:"Nechcem onho prist, mam flirtovat s inym alebo ho ingorovat?" Chcem v nej vzbudit zaujem, mam zacat balit jej kamosku alebo sa odstahovat do ineho mesta, aby sa prejavila?"

omg00

chllp, takze zeny si ani nevsimat a totalne ignorovat, nech sa hra na dolezitu pred inym pakom, skutocny muz ma na ovela viac

omg00

logicka, ved rpesne to iste pisem i ja :"Zena ta bud prijme alebo odkopne, s tym vela nespravis, mozes ist iba za tym, za cim ta to taha a pokial ti je dovolene si to vztiat, kludne ber. "
Nasilie neorbi chlapa chlapom, iba to, ze ide za tym, co chce a prijme aj variantu, ze mu to bude odmietnute - nejde cez mrtvoly, ale ten startovaci motor k tomu proste potrebuje, ibak bude sediet len so zalozenymi rukami a vyfnukavat. Tak potom nech sa o zeny vobec nezaujima a pocka si na ty, ktora ho zbali, ziadna veda. Bud do nieocho idem alebo nejdem vobec, v tomto polovicatost neplati a vypomsti sa kazdemu, kto na nu vsadil