Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu

Príspevok v téme: Neskorý panic a neschopnosť nájsť si ženu
Nick_nemam

Ahojte.
Som už skoro 25 ročný chalan a niekedy ako teraz dostávam veľký nápor na psychiku, že som ešte panic a nemal som s babou vzťah. Som slušný chalan, šikovný, nerobím hlúposti a ani nepodvádzam, len neviem prečo, ale so mnou si ženy nič nezačínajú. :(
Chcel by som si nájsť babu a nie si to rozdať s barzakou, preto bordel pre mňa nie je fajn riešenie, aj keď ona by panna zjavne nebola.
Len ako si ju mám nájsť keď to nejde a neviem či to moje panictvo ženy odháňa, neláka ich to so mnou do vzťahu alebo čo sa deje, ale trápim sa nad tým. Niekedy sa zamýšľam či naozaj nezostanem sám, lebo neviem kde nájsť babu, čo by ma chcela, keď doteraz sa mi tú pravú nájsť nepodarilo. Vzťah sa mi nikdy doteraz nepodarilo vychutnať a navyše sme sa presťahovali a nikoho tu nepoznám a je mi z toho na depku.
Ďakujem za rady.

nady47

ja som tiež panna a mam 21,moje okolie sa k tomu stavia ,že niesom moc Okej ,ale v skutku čo je okej? podľa nich je lepšie ,že spávajú s chlapmi od 14, neviem ja som iná povaha nedokázala by som to, a v skutku ani neviem kedy chcem mať sex, pár krát som už cítila ,že by to mohlo byť ono a vždy som sa sklamala

lububu

Siris nenavist voci zenskemu rodu a navadzas k nej aj ostatnych muzov.
Ako pan ucite by si zrejme nemal sirit nenavist cez media.

spinka

pavel y - to mas pravdu... o take zeny by som nestala ani ja kebyze som chlap, prirodzene! Ale kazdy clovek je rozdielny, aj pre tohto chalana by sa naslo dievca, len musi trocha zmenit pristup. Vidiet ze chce, mozno az prilis a hlavne vybit ten klinec z hlavy, ze este som nemal dievca, omg. Poviem vam, mne by bolo jedno, aj kebyze mi to povie 40dnik...no a?! Lepsie neskor ako nikdy...vsak co. Nepride mi to ani smiesne, ani trapne.

pavel y

Ja skôr nabudzujem príslušníkov mužského pohlavia, aby sa neutápali v žiali kvôli ženám, ktoré za to ani nestoja. Sú omnohobdôležitejšie hodnoty v živote muža, nie nejaké emočne nestabilné zlatokopky.

spinka

pavel y - to je ok, ze o ziadnu zenu nestojis, nikto ta o to neprosil, ak si stastny ako si, tak to je dobre pre teba... A myslim ze aj pre zenu, ktora by nahodou s tebou aj chcela byt je lepsie nebyt. Ale nikto sa na toto nepytal, je to tvoje rozhodnutie, naco sa o to delis, rob si co chces, netreba hned cely zensky rod castovat urazkami... chybu hladaj v sebe, ak mas viacere zle skusenosti

asi_ty

Asi_ja a co keby ste namiesto vytrtkavania poriadne pomilovali svoje partnerky? Ci tie vam tiez maju vytrtkavat cudzi muzi?

pavel y

A ten odpad, ktorý máme v dnešnej dobe možnosť vidieť kdekoľvek okolo nás, si oslovenie dáma ani nezasluží.

unemadame

pavel y
Ty asi žiadnu ženu nemáš, však ?
Veď ktorá by ťa aj chcela. Podľa toho, ako sa tu o dámach vyjadruješ, si obyčajný chudák, ktorý si o sebe namýšľa, aký je "úžasný", ale v skutočnosti o teba žiadna ani nezakopne. A z toho pramení tvoj hnev a nenávisť voči ženám.