Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechce chudnut

Príspevok v téme: Nechce chudnut
IPadresa

Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.

Lollka

Tak neponizuj svoju zenu ze nevyzera jak Puskarova ked ty nevyzeras jak Sagan. Ona by ta s nim tiez mohla porovnavat a hovorit ze sa jej hnusis lebo nemas svaly ako on a si mlandravy. Tvoja zena vobec nepribrala vela a chciet od nej aby hned z porodnice nabehla do fitka aby sa stihla do styroch mesiavoch dat do povodneho stavu je od teba pikrytecke. Nie si rad ze mas zdrave dieta, to vidni aj z toho ako neosobne sa o nom vyjadrujes. Beries to dieta ako vedlajsi produkt tej cinnosti kvoli ktorej zijes. A zenu nemas uz vobec rad, to by si sa o nej nemohol vyjadrovat tak pohrdavo jak keby bola nejake slizke monstrum. Ked si si bral svoju zenu, nevzal si si ju ako zenu ale len jej telo. V tvojej myslu urcite. Ini chlapi su stastni ked im zena porodi zdrave dieta a vazia si ju za to, ty nou len pohrdas ze je styri (!) mesiace po porode zostalo nejake to kilo. Tak chod o ruku poziadat Puskarovu a povedz jej ze mas zaujem o jej telo ale tiez len dovtedy kym bude vyzerat takto. Svoju zenu ani dieta si nezasluzis.

vydume9

Milý otecko.Takže Dajme tomu že dieťa plus plodový koláč a voda/dieťacca 3,5 kg plus cca 2kg cca 5,5-6 kg.
po porode išlo dole
Predstavme si že približne 69plus 6kg-mala s dieťaťom 75kg.pri výške cca 170.
predtým 56 a koľko je 75 t.z.pribrala približne 21 kg. Zrejme sa snažila zabezpečiť dieťa čo sa podarilo.
Po porode este musela dosť jesť aby bola silná a zabezpečila mliečko.Za dva mesiace prestala-čiže zrejme mala nejaký nápor čiže stratila uplne? lebo je možné trochu prikrmovať svoje mliečko ked trochu by ešte bolo.Ale to musí tak-že najprv mliečko a potom umelé.ináč si ovykne a dieťa odmietne.Dokonca niektorí to robia tak
že lyžičkou,alebo odstredia.....
Potom sa cca 6 týždňov a viac zavinuje maternica...dole sa to hojí u každeho ináč. to je skoro 2-3 mesiace.
Čo od nej chceš,Domáce zvierata aj v prírode majú ruju 2 krat do roka a len vtedy to robia. My sme na tom lepšie.My sme na tom horšie v tom že výchova ľudského mláďata trvá 18 rokov-oni to maju 3 mesiace-tie zvieratá.....
Keď nemáš chuť nepozeraj po druhých, a choď sportovať.Nebudeš mať.
Alebo si zhasni aby sin nevidel. Pretože ty si zvyknutý na chudý zadok, a tú predstavu si udržuješ v hlave a túžiš. Tak čo vlastne chceš dieťa alebo jelenicu.Vydrž bude lepšie.
Teraz ked nekojí može viac tej zeleniny k obedu- také jej vyberaj

tasty

ahoj, 4 mesiace po pôrode je ešte dosť krátka doba, súdiac podľa seba.... každý sme však iný... myslím inak funguje telo každému

obzvlášť ak ešte žena kojí, hormóny sú úplne inak nastavené.. všetko je iné...

.....ja som po 4roch mesiacoch po pôrode stále nadávala že mám vypuklé brucho po pôrode, tak ako v šiestom mesiaci,,,, totižto ešte sa mi nestiahlo poriadne, nesadli naspäť vnútornosti, nestiahla maternica,, plus ešte kilá navyše,,, no fakt na nervy.....

avšak zlepšeniu došlo viac ako pol roka po pôrode, hormóny nabehli na obvyklí režim, brucho sa stiahlo, kilá ubúdali, máličko som upravila stravu, sem tam som si išla zacvičiť,,,

takže tak panicky po 4roch mesiacoch to netreba brať, že ešte neschudla

dôležité je však, aby hlavne ona chcela dobre vyzerať, lebo ak ona sama nebude chcieť, robiť pre to niečo aj ked len máličko, tak sa nič nestane, neschudne,,

veľa šťastia prajem :) hlavne pevné nervy, a dobrú náladu

a_dr1a

O akych mukloch tocis chalpce?? Kazda praca je prospesna uzitocna nech je akakolvek. Aj ten PC na ktorom sa akoze zivis musel niekto zostrojit. Ci stolicku postel vyrobit na ktorej si ty valas vajcia) Mam dost znamych ktori robia spickovych lekarov ai v zahranici takze ty ako itckar ci programator si pri nich svojimi drobnymi.., radsej pomlcim. Ja mam OK vzdelania, aj uz dost odrobene, zarobene ze mam roky veget a zijem a plnim si svoje sny. Ale nikdy by ani upratovacku ci smetiara ai nenazvala muklom. A ano, plesatost nadvaha su takmer stejne. Nie kazdej sa totiz paci holohlavy lebkac (lebo nie kazdemu chlapovi to sekne akoby bol Bruce Willis ci Vin Diesel ai), ci vypadavajuce kuty ai ako sa tebe moze protivit nadvaha. Obe totiz mozu mat geneticky zaklad, hormonalny vplyv ai. A aj obe sa daju riesit estetickou chirurgiou. Ci transplantacia vlasov alebo liposukcia ai.
Ked tvoja zena uz nekoji, tak sa viac staraj o male a ona nech si ide zatial zabehat ci na korcule, zaplavat bicykel ai. A opakujem. 69kg nie je ziadna nadvaha a ty sa uplne znechutene o nej vyjadrujes. Jej staci trochu pohybu a upravit si stravu. A je spat na svojej povodnej vahe. Ale tvoj rozum povaha natura IQ EQ su v prdeli a toto ani strava ci pohyb nespravia.
Vsak povedz konkretne, co robis preto, aby si ju zastal aj na pol dna ci uz pri decku domacnosti a ona si mohla ist zatial pocvicit zaplavat pobehat a tym chudnut

Gulino8

Choď s dietatom von čo sedíš pri počítači a dumáš.
Moja mama ma 150cm a stale mala 63kg-nebola tlsta ale taká pevná./skoro nič nejedla len raz denne nestíhala v robote. 168cm a 68kg nie je veľa- prebuď se-preto sa ti narodilo zdravé dieťa.Moja mama keď už mala vyše 70
zrazu bola chudá a jedla 5 krat denne-metabolizmus sa zmenil,robí čo može a viac ako 52 kg. nemá.
Otec ten mal 175cm a 63 a 65 kg,5ažko pracoval veľa jedol aj kalorické nikdy nepribral-v takom prípade si treba davať pozor- lebo pri nejakých veciach v živote má tlstý z čoho schudúť.
Tak vymýšlaj aktivity spolu a nos to dieťa.
Stratila mliečko-po porode je veľký nápor na všetko-na všetko dohliadať aj na stravu.Kolko vážilo dieta pri narodení?Ked sa má dobre-tak v tehotnosti bolo zabezpeené maminou.
4 mesiace je skoro nedá sa myslieť na všetko vyčkaj-a nevieme aký je metabolizmus musí sa ustáliť.
Pred tým bola chudá?
A nie je to o tom že maš pri určitých veciach tažšiu techniku-inú na ktorú si bol zvyknutý.
Lebo ke´d je niekto chudý dá sa dobre zdvihnúť,ale na druhej strane nemá takú silu ako ten zaoblený.
Prosím ťa len jej to nehovor.je chválihodné že pomáhaš si super otec ale týmto si to dokonale zabil.
jasné.Tvoja mamička je aká? niekedy si chlap vyberá podvedome podľa vzoru rodiny z ktorej vyšiel aj baby.
Ak sa ti narodil chlapec počítaj s tým že budeš mať väčšie náklady lebo viac jedia,ale pomože s ťažkými pracami. ak sa ti narodilo dievča- tak sa ti bude páčiť maznanie s ňou, menej je bude možno variť viac ale nemusí-aj chlap to teraz vie, ale ťažké práce budu len a len na tebe.
Keď o takomto uvažuješ asi sa nudíš . Tak sa s ňou možeš porozpravať ale netlačiť až neskor za rok je to skoro-
na prechádzky chodte,ani o tom nemusí vedieť prečo. Za rok bude lepšie.
aby zase nezblbla z tej tvojej požiadavky lebo pri tom aj mna napadlo všeličo. Zdar

coo

same zakomplexovane pribrate zeny zavalene tukom tu iba pisu..na vzhlade vela zalezi velmi vela..ja som chlap ktory dokaze zenu milovat celuckym srdcom a ked priberie par kg nevadi ale ked skoro polovicu z predoslej to uz by mi vadilo..a chudnutie ano je namahave ale co je hlavne ked uz nekoji zmenit stravu a prechdzky s dietatom su bezna vec kazdy den ked zena bude kocikovat 2hod a da dobru stravu nic viac nepotrebuje..sa uz zobudte zeny netreba chosit do fitka staci len trosku zmenit stravu a kg pojdu dolu ..tak hned nebrante zenu ktora spohodlnela a vykaslala sa naseba

Viktoria11

Nie je to až taká blbosť porovnávať nadvahu a plešatosť. Ak sa niekomu robí zle z priberajúcej ženy, prečo by sa žene nemohlo spraviť zle z plešatejúceho muža.

IPadresa

Smejem sa adria čo za sprostosti si napísala. Môj nick naznačuje v akej oblasti pracujem ale isto som škrob podla teba. Pracujem z domu aby som si prvý rok mohol užiť s miminom kedy sa najviac nadväzujú citové vzťahy. Peniaze sa dajú zarobiť aj inak ako odísť muklovať do zahraničia a nebyť pri mimine keď to najviac potrebuje! Zíram čo tu dokážete popísať! Starostlivosť zvládame v absolútnej pohode asi preto že sme dvaja čiže muž a žena. Vy ste boli dve ženy a nestíhali ste úsmevné. Porovnávať nadváhu a plešatosť to už hovorí za všetko.

a_dr1a

69kg nie je vobec az tak vela. No ty sa o nej tak pohrdavo vyjadrujes az to desi.
A neporovnavaj ju so susedkou. Kazdy ma ine predispozicie a nabeh na nieco ine. Ty ak zacnes plesiviet lebo tvoj dedko otec ai su tie lebkaci, tak ta tiez nezacne porovnavat so susedom ci s kym. Ked si chcel vediet ako bude tvoja zena raz vyzerat a aka bude, mal si sa najskor pozriet na jej matku. Sam pises ze aj ona takato je. A to iste plati opacne aj pre muzov.
Ak tvoja zena koji je to horsie s chudnutim. Ale pokojne sa s nou porozpravaj (neurazaj neponizuj nezosmiesnuj a hl.neporovnavaj ju napr.s tou susedou) a nieco spolu preto robte. Chodievajte spolu s dietatom na dlhsie prechadzky, staraj sa ty o malu a ona nech zatial ide do fittka plavat kalanetiku ai.
Ak ty nemas cas tak jej zaplat daku pomocnicu do domacnosti (moj kamos toto tiez robi, zaobstaral do domacnosti zenu na upratovanie varenie ai a jeho zena ma zatial cas na seba a venuje sa sama sebe. Ale aj vyzera na to, ze ma cas a peniaze sa o seba starat. No mne to pride tak, ze ty chces vela muziky zadarmo. Nebud skrob. Ved aj ten seusedkin muz maka v zahranici a isto nie preto, ze chce byt daleko od zeny a dietata. Ale pre vacsi obnos penazi to robi. A tie peniaze uziva aj jeho zena a dieta. Tak zrejme ma asi susedka aj viac penazi pre seba /kadernicka kozmeticka osobny trener ai/ nez ta tvoja zena co ma menej penazi a este aj teba na krku okrem decka).
Alebo pod od pol roka ty na matersku. Vymente si to. A zena nech ide do prace, po praci nech si ide este s kamoskami zacvicit si a pak masaz, a vraciat sa ti domov bude kocka) Inak mne stacilo byt pri dvoch takychto mamickach a novorodencoch sucastou nonstop ich domacnosti (2zeny sme na to boli a ledva sme vsetko stihali: domacnost male ai ai) a mala som dost :D toto bola pre mna asi najlepsia antikoncepcia))