Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.
Nechce chudnut
je mnozstvo zien, ktore ani nepriberu pocas tehotenstva, normalne jej povedz, ze ta nepritahuje a ze nech nieco zo sebou robi, pretoze vyzera zle, nic na tom nieje....
Najprv som ti chcela dať za pravdu, ale po poslednom tvojom príspevku, že 69 kg a nemôžeš sa na ňu pozerať ani dotknúť sa jej, ja že nejakých 80-90 kg má, keď hovoríš, že vypasená..hlbokohodnotný človek si, čo ti poviem, taký ako jeden pod tebou, čo má partnerku na to, aby sa ňou mohol píšiť aj keď neviem, čo to je, asi myslel pýšiť....ta čo ti poradím, keď si aspoň kúsoček normálny, uhráš to tak, aby ste spolu športovali a keď nie...tak choď za tou susedou, aj tak má muža v zahraničí a svojej partnerke tým len preukážeš veľkú službu...a pre všetkých ostatných , nie , nie som žiadna veľryba.....peace
Mala 56kg teraz 69 keď sa pozriem na jej zadok a stehná tak ma prechádza všetka chuť a je mi do plaču. Svokra tá jej tlačí kaleráby do hlavy, že vyzerá žensky za to že je aj ona vypasená. Svokor na oslave keď sme boli sami len podotkol že mám teraz baculku a nech sa s tým zmierim. Všetci kecali v tehotenstve ako je krásne plná ale keď teraz niekam prídeme tak všetci už sú ticho a myslia si svoje. Pomáham, venujem sa a keď ideme kočíkovať tak tam stretneme susedu čo rodila tak isto štíhlučká ako prútik na všetko sama lebo má manžela v zahraničí. Na sex ani nepomyslím lebo ma totálne po fyzickej stránke prestala priťahovať.
Nepanikár. Stači zabehnuť do lekárne, kúpiť Psylium a ked ho bude uživať pravidelne, tak určite zhodí neaké kilá. Dalej ju treba motivovať k občasnemu pohybu, trebárs plavaren, termálne kúpalisko, fitnescentrum, joga alebo krátka turistika. Stačí aj obyčajná guma Dynaband na posilnovanie ruk a noh v domácom prostredí alebo činky. Mne pomáha aj pravidelné venčenie psa.
jje prirodzene ze zena priberie pri tehotenstve ale je rozdiel pribrat a je rozdiel totalne sa ovalit tukom....zeny sa len stazuju na tehotenstvo kolko pribrali ale zvacsa je to len preto ze sa prezierali a ulavovali si na srdiecku ved som tehotna...jasne dieta na prvom mieste ale ked zeres kraviny aj ked niesi tehotny priberies..a odsudzovat cloveka preto ze ziada od svojej partnerky trosku aby na sebe zapracovala preco nie...keby on lezal na gauci ok ale ked jej pomoze bude snou chodit do pisilky a pomahat s dietatom vsetko sa da..to su len vsetko vyhovorky niekto je tucny ma problem so zlazov jasne ale ze ta zlaza sa vola fastfoof a ine blbosti..nevidim natom nic zle ked take nieco ziada od partnerky...je jasne ze ta postava nikdy nebude ako predtym ale neznamena ze ma byt ako hroch...dieta neznamena sediet doma ale budes chodit so apolocnosti kde sa chces pisit svojou krasnou polovickou ktora ti porodila to najcenejsie..takze pekny dohovor urcite je aktualny a na blbe reci ze takeho manzela sa vykasli ...zatratene osoby s nadvahou ti to budu pisat
Nadváha nie je o vzhľade, ale o zdraví. V prvom rade ju prijmi takú, aká je. A potom sa o tom porozprávajte, ako to vidí ona, určite ani jej to nie je jedno. Možno je nervózna a upokojuje sa zobkaním sladkostí.
Dohovor jej, je to len o tom aby nebola lenivá. Za dva mesiace som schudla na váhu akú som mala pred tehotenstvom. Kamarátka sa tiež po pôrode zanedbala a už tie kila nikdy nezhodi. Všetko je to len o chcení ani sa nečudujem keď pre teba prestane byť úplne atraktívna a príde rozvod. Vzhľad je dôležitý a kto tvrdí opak tak klame. Toto sú také malé čriepky čo postupne zapadajú a je z toho rozvod.
tuna miestny ta za toto ukrizuju pretoze sami vyzeraju ako prasce, dohovor jej
Este je to kratko po porode, mozno aj koji, musi sa teraz venovat v prvom rade babatku.
Ono, ked dieta zacne dlhsie spavat a potom bude za nim behat, prestane dojcit, tak to
da dolu. Moja Hela mala po roku po prvom porode 49 kg.
Daj tomu cas a ked to nepojde, citlivo sa vyjadruj!!!. Chodte na biky, tury, prechadzky..
Tak jej naozaj pomozes. Urcite jej nevykrikuj, ze je tucna. Je to mamka tvojho decka, tak
ju rob stastnou.
Počúvaj. Ja by som ti (na jej mieste) vylepila a poriadne ťa nakopala ťa do zadku. A rozviedla sa s tebou.
To čo si za chlapa. Fuj, grcám z teba.
Povedz jej to, nech to s tebou skončí. Nezávidím jej takéhoto manžela.