Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.
Nechce chudnut
To chcem povedať že pri deckach sa nabeháte netreba fitko alebo zvlášť cvičenie. To je nenormálne také uvažovanie čo tie celebrity predvádzaju.
Ja som štihly typ dané mi je to. možem jest viac/bude mi možno zle / ale nepriberem aj keby som chcela-lebo som taký typ ani nemám na to zalúdok.cela vetva po tatovi je štíhla.
Deti boli pekne baculate pri porode- aj som bola prijateľne pribrata v tehotnosti ale si všetko odo mňa vyžmýkali-to znamená že treba dať pozor na vitamíny v jedle vtedy.Po porode chuda zase.
Potom po porode- Mama tu bola dva týždne , a všetko som ťahala-ked muž bol v robote.ani sa nedalo nijako pribrať.
Vytriasla behaním. Preto hovorím že každý je iný.neda sa porovnávať. Ked som bola unavená-spala som s detmi.
Muž je dospelý vie sa o seba postarať, nie je to ďalšie decko.
Súhlasím s fitnesákom. Všetko je to o ženskej lenivosti. Keď vidím mladé 16-19 ročné ženy s veľkými riťami, hneď by som ich do tých kufrov nakopal.
Pre fitnesáka.
Mamička po porode/niektoré majú aj zdravotné problémy/ možu kojiť aj rok aj viac potom ož podľa iného jedla babatku.Nie fitnes po porode nie je vhodné ani po 2 mesiacoch. Poporodné cvičenie, to musí byť jednoduche a nie dril.Vydno že si chlap a nič nevieš.Podľa lekárskych zdrojov. Pri 170cm uvádzané približne54-76kg je to normálne.Každý sme iný typ odchylky možu byť aj iné podla danosti. niekto ani po cvičeni a uprave stravy neschudne ani nepribere lebo má taký metabulizmus dané z rodiny-konštitučný tip.
Nepočúvajte ho buď nemal nikdy ženu alebo dieťa-alebo mal náhodou pri sebe také typy.Nie je to pravidlo.
Cola v menšom mnostve-to už nieje aj tak prava od indianov.Ked ti je zle od žalúdka-dietna chyba tak niekedy pomôže ale nemusí.Pri 140cm je uvádzaná/bežná váha40-57kg/aj zahraničie/ tiež nie pravidlo.
Tak ty zrejme robíš zo žien chudé.Nemusí byť dobré.
Pre fitnesáka.
Mamička po porode/niektoré majú aj zdravotné problémy/ možu kojiť aj rok aj viac potom ož podľa iného jedla babatku.Nie fitnes po porode nie je vhodné ani po 2 mesiacoch. Poporodné cvičenie, to musí byť jednoduche a nie dril.Vydno že si chlap a nič nevieš.Podľa lekárskych zdrojov. Pri 170cm uvádzané približne54-76kg je to normálne.Každý sme iný typ odchylky možu byť aj iné podla danosti. niekto ani po cvičeni a uprave stravy neschudne ani nepribere lebo má taký metabulizmus dané z rodiny-konštitučný tip.
Nepočúvajte ho buď nemal nikdy ženu alebo dieťa-alebo mal náhodou pri sebe také typy.Nie je to pravidlo.
Cola v menšom mnostve-to už nieje aj tak prava od indianov.Ked ti je zle od žalúdka-dietna chyba tak niekedy pomôže ale nemusí.Pri 140cm je uvádzaná/bežná váha40-57kg/aj zahraničie/ tiež nie pravidlo.
Tak ty zrejme robíš zo žien chudé.Nemusí byť dobré.
Šestonedelie po pôrode je aktivita ohľadne chudnutia tabu. Také klientnky odmietam z fleku. Potom čím skôr tým lepšie. Nie raz sa mi stalo, že prišla mamička po pol roku od pôrodu a už to bola drina. Takže milé mamičky dva mesiace po pôrode si nájsť dva krát do týždňa čas na intenzívny 45minútový tréning plus ešte jedna aeróbna aktivita a návrat na predpôrodnú váhu je garantovaný na 99%. Dva krát do týždna zabudnúť na to, že máte dieťa slúži aj na psychohygienu. Všetko ostatné sú len výhovorky a ženská lenivosť. Potom to dopadá tak, že tu čítam pizza raz za milénium, zemiaky nie cestoviny nie chcel by som vidieť krvný rozbor. Z dlhodobého hľadiska je takéto amatérske chudnutie pre zdravie človeka nebezpečné a pramenia z toho choroby v neskoršom veku. Nedostatok vitamínov z nevyváženej ochudobnenej stravy a podobne. Mamičky po cvičení nútim vypiť dva deci colového nápoja prečo ? nad tým si lámte hlavičky.
No neviem, ja mam 174 a 58 kg, ale tie kila su vydrete. Moje jedlo sa sklada prevazne zo zeleniny a ovocia, sem tam celozrnne pecivo so sunkou. Cestoviny, zemiaky? Raz za mesiac. Pizza, pripadne nejake kaloricke jedla? Nepredstavitelne, raz za milenium. Ja osobne si myslim, ze ked budem tehotna, priberiem dost. No mam kamosky, co spasu 10 rozkov na ranajky a nic, akokeby ani nejedli, po porode su chude jak laty. Ani chudnut im netrebalo. Cize porovnavas hrusky s jablkami, niekto to ma jednoduche, zivot gombicka a niekto s tym musi teda poriadne bojovat, najst nejaku motivaciu, silu zacat, atd. Ja som tuto zimu nabrala tri kila, vela tragedii v rodine, co ja riesim sladkostami. A poviem ti, ze aj tie tri kila nesli lahko, nieto este 15. Treba tomu cas. A plus neviem si ani len predstavit starat sa o dieta, urcite to da zabrat a clovek v takom pripade pravdepodobne nemysli na diety, je rad, ze je rad. A k tej Puskarovej, to si akoze srandu robis? :D Dobreze si nevytiahol anjelice z Victorias secret pre boha, ktore mesiac po porode predvadzaju na mole. A aj ked sa najde par modeliek, alebo hereciek, moderatoriek a co ja viem koho, ktore to daju rychlo dole, pomaly bez namahy, za co vdacia genom, tak zvysok moze vdacim tak maximalne chirurgom. Ale ked sa citis pri peniazoch, nieje problem, mozes jej zaplatit par zakrokov.
Ja si neviem pomoct, dnesny svet je chory na hlavu, predkladaju vam prototypy zien, ktore su tak realne, jak mimozemstania na mesiaci. Od hlavy po paty po plastikach a tie vy potom porovnavate s normalnymi zenami a zijete v nejakej iluzii krasy, ktora ani neexistuje. V 50tke jej budes ukazovat fotku madonny, aka je bez vrasok, vysportovana sexyca? A ona ma 70 kg a na cele vrasky hnevu? Len skoda, ze za tymi fotkami stoji asi 25 photoshoperov. :P
ze Puskarova?...
ved ta nikdy nic nerobila len sedi pred kamerou a berie za to tazke prachy z coho si moze dovolit dve opatrovatelky svojich decak a ona za ten cas beha po fitkach a obchodoch. Takej je sveta zit ked sa jej o decka staraju ine zeny. Jej nieje problem chudnut. A co tak plastika, myslis ze ked tak zaraba si nemoze dovolit nejake tie plastiky brucha a ceciek? Len nadalej porovnavaj nejake tie modelky, herecky a ine picky s obycajne zijucimi zenami tak budes vzdy sklamany.
A na obranu nas muzov, musim dodat ze kto chce sa o seba starat bude vzdy, ci ma frajerku, manzelku alebo zije singl. Ti ktori chudnu a staraju sa o seba len v obdobi ked si niejaku hladaju sa len hraju na nieco cim niesu.
Tak že na vysvetlenie ešte.Od kial viete že má 69? zrejme ste jej to všetci dali najavo že je baculka, a ona to vycítila aj u teba.
Je možné že nemala toľko vitamínov,alebo jej prestalo chutiť ked stratila aj s tými povinnosťami mliečko.
Tým že ste jej to dávali najavo možno nepriamo ste prispeli k tomu že babatko už pije normálne mliečko-rychlo rýchlo.Nevieme posúdiť len vy.Prišla tvoja mama alebo svokra pomáhať po pôrode?Asi nie
A tebe to že tam čumiš do toho počítača denne-tak si už ako na tej materskej, aspoň vidíš ako to je.A ťa napadajú sprostosti a možno že ani to nechceš.
Myslenie muža-niekto mu povie že je vypasený, nič si z toho väčšinou nerobí alebo ide turu robiť.Nervy sú obalené, je kľudný.
Žena-nesplňam jeho predstavy, nemá ma rád,ale je citovo naviazaná na dieťa, musí vycítit čo potrebuje-už cítila keď bolo v brušku, je zranoteľná-pôsobí to ináč dlhodobé.Ked ma dieťa a je trošku pri sebe tie nervy sú v pohode viac.Je kludnejšia.Koho uprednostním a kedy dieťa a kedy tata.
Takto nejako, ale každý ináč-niekomu je to ukradnuté tie uvahy-prečoje kto taký.
Vydrž.Rozpravajte sa o pekných veciach a pozerajte komedie, to vám pomôže preklenúť tie blbé úvahy-do prírody, alebo na balkon.
Neexistuje poroď a vstaň a všetko je tak ako predtým-ani zvieratá o tak nevdia.
ked uz ma zena decko moze jej uz byt jedno ako vyzera...