Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.
Nechce chudnut
rob čo uznas za vhodne, ale daj pozor aby sa z nej nakoniec nestala anorekticka :)
Ale aj ženské odmietnú sex, keď nie sú spokojné so vzhľadom muža, určite.
Pavel y@ to bude tým, že žena neodmietne sex s mužom, len preto, že má pivné brucho, ale tento tu má problém s erekciou, kvôli veľkému zadku svojej ženy.
Zas sa tu ukazuje, aké sú ženy "nedotknuteľné". Keď napr. žena poukaže na pivné prucho muža, ten si z toho zväčša urobí srandu. No ženská musí mať to privilégium, že na jej adresu nemôžeš povedať ani jednú kritickú pripomienku.
Máš plné právo žiadať manželku, aby niečo robila so svojim telom. Prečo by si sa mal pretvarovať, že je všetko v poriadku, keď ti je nechutná už predstava sexu s jej zväčšujúcim sa telom ? To sa máš pretvarovať ďalších 20-30 rokov, kým nezostarnete, kedy ti to už aj môže byť 1 ?
Ty si dobre pripeceny kamo...
Tak si zacni s Puskarovou, ked si myslis, ze je schopnejsia ako matka tvojho dietata. Necitit ziadnu lasku z teba. Tvojej partnerke by bolo lepsie bez teba. Aspon by mala sancu stretnut niekoho schopneho skutocnej lasky. Ako o nej pises, z toho skutocne lasku necitit. Netvrdim, ze ti musi fyzicky vyhovovat. Ale to, ako sa vyjadrujes, poukazuje na trochu vacsi problem vo vasom vztahu.
skus jej povedať.. zlatko ak chceš isť napriklad do fitka tak ja postrazim dieťa kludne chod... :-) tak nejako jemne...
Láska nepozná negatívne emócie! Stačilo naozaj veľmi málo, aby si ju prestal milovať, Neviem, akú ma tvoja manželka výšku, ale pri priemernej výške má iba miernu nadváhu, to nie je dôvod, aby ťa odpudzovala. Tam je iný problém.
Ja tvoj "problem" chapem, ale nechapem, ako si ho podal. Dost hrubo sa vyjadrujes, lubis ty vobec svoju zenu?! A ako sa pricinujes k tomu aby schudla, ako pomahas?
Samozrejme, ze tehotenstvo nie je ospravedlnenie na to, aby clovek vyzeral ako knedla. Clovek na sebe musi makat, aby nejako vyzeral, jedna sa predsa o jeho zdravie a s prepacenim, aj atraktivita je velmi dolezita! Tehotenstvo, choroby a podobne veci nie su ospravelnenim na to, ako clovek vyzera! Si to, co jes.
Chce to trocha pohybu, zmenu stravy a CAS! Pomozes jej, priloz ruku k dielu a prosim ta, nevyjadruj sa tak hrubo o nej, je to predsa tvoja zena a miesto toho, ze to zakladas na fore, sa s nou o tom porozpravaj.
Si koko*