Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.
Nechce chudnut
vypasené ženské sú všade teraz
Mal si zbaliť Puškárovú alebo si to mohol odrodiť ty. Ale teraz vážne.
Nie každý organizmus je rovnaký. Neboj, ani ona určite nie je so sebou spokojná, len jej daj trošku času.
Muzi si myslia, ze nasim snom su oni, ale nasim snom je zrat a nepribrat ;)
Mozno jej je uplne jedno, ze tebe to vadi, bo takto ma od teba aspon pokoj po sexualnej stranke.
forever young písala si, že cestoviny, zemiaky raz za mesiac. Aký máš príjem strukovín? celozrnné pečivo so šunkou to je výhra? to si čítala v nejakom hlúpom ženskom magazíne? vieš čo sú škroby, zinok ostatné minerály? máš to v strave rovnomerne prijímané? vieš čo sú rýchle cukry? kedy je vhodné ich prijímať? to vám v tých hlúpych ženských magazínoch nenapíšu. Len potom budú zrazu riedke kosti, problémy s kĺbami, so zrakom. Nie je nič horšie pre dlhodobé zdravie človeka ako amatérske chudnutie. Tak smelo ďalej bez cestovín, zemiakov a najlepšie s dvojlitrovým proteinákom pobehovať. Budeš mať po päťdesiatke a potom si začneš spytovať svedomie. Redaktorky hlúpych ženských magazínov by trebalo vyzauškovať rad radom.
tak prispievaťeľ sam poznáš svoju manželku najlepšie,nevieme prečo máš problém si to vykonzultovať aby si ju neurazil.Čo si myslí aký má názor tvoja to musíš ty. neviem prečo sa pýtaš tu. ona ti odpovie najlepšie,vy dvaja-ste dospelý.
ak očakávaš že sa ti tu povie že chápeme ťa maš pravdu dohovor jej-čo má dohovoriť. toto obdobie je špecifické pre každeho ináč. vykonzultujte si vec ale slušne.
ukončujeme tému.
Fitnesak a akoze preco budem trpiet chorobami?.. lebo nejem pizzu, hamburgery, mastne jedla a pod.? Zaujimave, skvor by som povedala, ze to bude naopak. Nebudem ti vypisovat moj jedalnicek, ale ver tomu, ze by si si pochutil.
Riešiť výzor partnera je legitímna vec tak neviem čo tu baby z toho robíte drámu. Vám by nevadilo keby partner pribral? Pokrytecké ste a už ani nekojí takže môže so sebou niečo robiť. Narodenie dieťatka nie je choroba mnohé z Vás to tak vnímajú. Narodí sa a potom koniec sveta žena môže byť pribratá to je logika.
Ja rozmýšľam, kde je ten Tomas12345 čo tak rád drístal o detskej onkológii keď tu boli príspevky od báb, čo mali ťažké chvíle s nevydarených vzťahov. Tam sa do nich navážal s rečami že o nič nejde celkom ochotne a tuná, keď ide o chlapa so skoro novorodencom ktorého najväčším problémom je zdá sa popôrodná váha jeho manželky (pretože nikde zatiaľ nepísal nič o svojom dieťati, aspoň teda od konca až po terajšiu stranu tri zo siedmich nie je nič spomenuté) tak náš Tomáš čuší ako voš pod chrastou. Tu sa neunúva chlapíkovi povedať, že nech sa ide pozrieť na detskú onkológiu a aby bol rád že má zdravé dieťa... len keď ide o ženy ktoré majú psychické problémy. Zaujímavé...
Ja rozmýšľam, kde je ten Tomas12345 čo tak rád drístal o detskej onkológii keď tu boli príspevky od báb, čo mali ťažké chvíle s nevydarených vzťahov. Tam sa do nich navážal s rečami že o nič nejde celkom ochotne a tuná, keď ide o chlapa so skoro novorodencom ktorého najväčším problémom je zdá sa popôrodná váha jeho manželky (pretože nikde zatiaľ nepísal nič o svojom dieťati, aspoň teda od konca až po terajšiu stranu tri zo siedmich nie je nič spomenuté) tak náš Tomáš čuší ako voš pod chrastou. Tu sa neunúva chlapíkovi povedať, že nech sa ide pozrieť na detskú onkológiu a aby bol rád že má zdravé dieťa... len keď ide o ženy ktoré majú psychické problémy. Zaujímavé...
Veru, som učitel. Rozlietaný učiteľ... Na škole je niekoľkopercentná prevaha mladých žiačok ako žiakov. Tam je pekne vidno, aké čubky bez sebareflexie -ako je uvedené v príspevku nižšie- sú dnešné ženské. Ich kvality sú nulové, všetky ako cez kopirák, niekedy mám chuť ich ovraciať.