Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechce chudnut

Príspevok v téme: Nechce chudnut
IPadresa

Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.

IPadresa

Nechcem aby bola nejaká anorektička to v žiadnom pripade! Tie blbé reči a útoky si nechajte pre seba. Chcel som len poradiť či jej to mám naznačiť. Vidím že väčšina żien vie len útočiť. Mám ju rád je perfektná viem aká je povahovo chcem len proste aby schudla nič viac. Výšku má len 168 cm tak je to dosť vidieť. K tomu kojeniu a podobným výčitkám bohužiaľ po dvoch mesiacoch stratila mlieko ale to tunajšie expertky asi nepochopia lebo každá žena musí kojiť. K mojej postave len toľko že meriam 182cm a vážim 78 nie som žiadny svalnáč to priznávam ale isto nemám pivné brucho.

svlanacik

Podla mna,ak sa muz zamiluje do zeny ako takej,nielen do jej tela,ale hlavne do jej srdca,tak vzhlad tela nie je na prvom mieste. Ja cely zivot cvicim a staram sa o svoje telo a je to patricne vidiet,ale nikdy som nemal potrebu niekde vystavovat,fotit a pod. A chodil som s dievcatom,ktore bolo trosku viac pri sebe. Taka baculka. Ale zalubil som sa do jej srdca. Do jej laskavosti,ochoty pomoct,dobrosrdecnosti. A z vyzoru ma na zenach najviac vzdy zaujala tvar. Tu mala nadhernu a jej oci boli krasne. Vlastne,ked sa muz naozaj zalubi,tak je potom na zene krasne vsetko :) Ludia mi hovorili,ze preco chodim s takou zenou,ked mam na viac a pod. Obcas ma tie reci mozno dostali a zamyslal som sa nad tym,ze mohla by so sebou naozaj nieco robit,ale potom namiesto toho zamyslania,som si radsej vychutnaval kazdu chvilu s nou. Tiez som videl,ze ju to obcas trapi,ale povzbudzoval som ju,aby si verila a ze ju lubim taku aka je.To,ze nakoniec aj po 2 rokoch trocha schudla a stala sa atraktivnejsia pre muzov je uz dalsia kapitola.Kedze sa jej dvihlo sebavedomie az prilis a sa rozhodla,ze jej uz nestacim. A zjavne ani jej srdce nebolo take dobre,ake mi predkladala v zaciatkoch. Ale moj umysel a zamer bol dobry a nech ju uz sudi niekto iny.

sosos

porovnavat zivot nejakej televiznej moderatorky so svojou manzelkou je sprostost.
A mna by zaujimalo preco muzi ked chcu ziskat nejake dievca zenu tak sa udrziavaju fit, chudnu, sportuju a potom ked ju maju istu zeru zase ako predtym a prestanu sportovat a starat sa o seba. Preco ha?!

lububu

Dobre chlapci, ked chcete stihlucke a vzhlad je dolezity, co tak sa pozriet na seba a zacat od seba? Urobte nieco so svojimi mlandravymi svalmi, plesinami, pivnym bruchom a smradlavym dychom. Poteste svoje zeny svalmi ;)

blblobu

Ty si teda prípad. Po porode? pravo dieťaťa mať mliečko a výživu od maminy a staranie sa otecka o to, pomáhať.
Tak pribrala počas tehotenstva, buď do čerta rád že zdrave dieťa tu máš. zatiaľ len 4 mesiace.Nejde to tak rýchlo dole-je taký metabolizmus a nahodou nebude výživa na mliečko a energia na pracu z dieťatom. Vymen si staranie o dieťa s manželkou.Koj. Bol si pri svojom dieťati pri porode pomáhať alebo si sa zosýpaval.
Puškárova to je taký typ- ktovie aké má dieťa a okolo nej obskakuje celý regiment plus markíza.-ma vysoký plat..
Keď sa ti páči choď ju požiadať alebo sa spýtať či by si sa jej páčil. Vykopne ťa.
Choď sa vyžalovať svojej mamičke.
Športuj doma prídeš na lepšie myšlienky.a nezabudni nosiť to dieťa. Pohodlná, ako by to stihla. Navar.
aby mohla neskor športovať, vstavaj v noci k dieťaťu, zrejme to je dobré dieťa.
Vieme veľmi o čo ide. Možno ona by chcela Sagana. Nebonzuj na manželku-vidno ako ju máš rad s dieťaťom.
Ty maš Váhu aku?

blblobu

Ty si teda prípad. Po porode? pravo dieťaťa mať mliečko a výživu od maminy a staranie sa otecka o to, pomáhať.
Tak pribrala počas tehotenstva, buď do čerta rád že zdrave dieťa tu máš. zatiaľ len 4 mesiace.Nejde to tak rýchlo dole-je taký metabolizmus a nahodou nebude výživa na mliečko a energia na pracu z dieťatom. Vymen si staranie o dieťa s manželkou.Koj. Bol si pri svojom dieťati pri porode pomáhať alebo si sa zosýpaval.
Puškárova to je taký typ- ktovie aké má dieťa a okolo nej obskakuje celý regiment plus markíza.-ma vysoký plat..
Keď sa ti páči choď ju požiadať alebo sa spýtať či by si sa jej páčil. Vykopne ťa.
Choď sa vyžalovať svojej mamičke.
Športuj doma prídeš na lepšie myšlienky.a nezabudni nosiť to dieťa. Pohodlná, ako by to stihla. Navar.
aby mohla neskor športovať, vstavaj v noci k dieťaťu, zrejme to je dobré dieťa.
Vieme veľmi o čo ide. Možno ona by chcela Sagana. Nebonzuj na manželku-vidno ako ju máš rad s dieťaťom.
Ty maš Váhu aku?

somsom

Niektori pokrytci sa tu tvaria akoze ty si debil, ktoremu ide len o vzhlad a kasles na dobre a krasne srdiecko manzelky....Ale poviem ti jedno. Bud su sami obaleni tukom a teda sa musia zastat rovnakej osoby, alebo su to len cisto pokrytci, ktori kazu o spravani, ale sami by v skutocnosti s takou osobou nechceli byt! Kebyze je to opacne, ze muz je zrazu pri sebe a napise sem zena, aby jej poradili, tak uz by tu bolo kopec rad o tom, ako treba schudnut. Ale ako nahle sa jedna o zenu po porode, tak na to sa nesmie povedat ani pol slova, lebo ved POROD :D :D :D Tvoja zena spohodlnela a prioritou je pre nu naplnit zakladne funkcie dietata. Ver tomu, ze dokonca ani ty ju tak nezaujimas ako dieta v tejto chvili. Pokrytci si mozu tvrdit opak, ale takto to jednoducho je. Ved ty nechces od nej aby bola fitneska a mala tehlicky na bruchu, ani aby sa tyrala hladom. Len aby isla na povodnu hmostnost. Mozete si tvrdit co chcete, ale ked sa jednemu cloveku pacia stihle (nie vychudnute) zeny, tak ho zena pri sebe nezaujme. A naopak. Vzhlad je dolezity, lebo sex by ste tiez nemali s hoc kym len preto, ze je to najsamlepsi clovek na svete a ma dobre srdce! Zas sa tu netvarte, ze vzhlad je na poslednom mieste! Nie je na prvom, ale rozhodne nie na poslednom....

Lollka

Ty si sa nemal zenit a uz vobec nie mat dieta. Drviva vacsina zien cez tehotenstvo priberie, viac ci menej, niektore priberu aj 25 kg takze tvoja na tom vobec nie je tak zle. A je to len kratky cas co porodila, nie kazda ma na to zaplatit si opatrocatelku a chodit 3x tyzdenne do fitka ledva porodi. Evidentne ju vobec nemas rad, tak ale nechapem naco si si ju bral, pre teba by bolo lepsie nemat nikdy vztah a vyuzivat sluzby predajnych slecien ktore nikdy nerodili a maju dokonalu postavu. A ked ju porovnavas s Puskarovou tak sa pozri aj na seba ci mas take telo ako Svajda a ci tolko zarabas ako on. Svajda ma aspon rad svoje deti, venuje sa im, ty svoje dieta vobec ani nespominas, mas k nemu vobec nejaky vztah? Tvoja zena nie je ziadna vypasena tukom obalena buchta, ma len miernu nadvahu co je takto kratko po porode pochopitelne. Keby sa teraz vrhla na nejake striktne diety aby rychlo schudla mohla by stratit mlieko, co by si odskakalo vase dieta pretoze ten zaklad imunity dostane len s materskym mliekom, nie s nejakou nahradou, na umelom mlieku je vacsia pravdepodobnost ze bude neskor chorlave ci dostane nejake alergie ale to je tebe evidente jedno. Naco si to dieta mal ked ti na nom vobec nezalezi a jedine co chces je kostnata rit a ploche brucho.

Matyo

Ja osobne to považujem za veľký podvod, keď sa žena za slobodna udržiava fit a štíhla a potom keď už má istého chlapa tak sa z nej stane knedľa. Potom sa dievčatá nečudujte, že od vás chlapi odchádzajú

Simona35

Na ženu je 69 kíl veľa o tom potom. Isto nemeria dva metre ale to asi veľrybám na tomto fóre nie je po chuti. Mám 172/58 a sama cítim, že kilo dve by ešte trebalo dať dole. Mať o desať viac tak sa asi gúľam. Zober ju do posilky lebo sa budeš len trápiť.