Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.
Nechce chudnut
mam taku skusenost,ze moja partnerka mala par kil navyse,ale mala to na haku. V momente ako som prestal ja cvicit a stratil som par kil svalovej hmoty uz mala blbe poznamky na moju adresu. Sebareflexia mi uz zien obcas chyba.
Zhadzovala som po tehotnosti takmer dvadsať kíl. Bolo to namáhavé, ale výsledok stál za to. Partner spokojný ja som spokjná. Štíhla sa cítim oveľa lepšie a dá sa schudnúť po pôrode kto tvrdí nie tak sa vyhovára.
Pavel ak si učiteľ tak sa .
katastrofálne spravaš,už sem ten zakladatel temy nechodí už ma toho dosť už si to rieši so ženou mali by sme tuto temu ukončiť.
dnes boli otvorené len benzínky a veľká rada-nič tam nemaju. malé čipsy vyše 1 e. mineralky takisto.
možno ked bude to už bežať tie zavrete obchody cez sviatky tak doplnia sortiment. reštaurácie plné a samí zahraničný-sme dobre lacná destinácia pre nich.
69kg pri malej výške je strašne veľa a ani sa ti nečudujem, že ťa už nepriťahuje. Moja chcela byť pre mňa stále atraktívna tak na sebe vždy zamakala.
Moja žena má po dvoch deťoch váhu ako keď sme sa spoznali. Vždy pekne schudla po pôrodoch. Je to len o chcení o ničom inom. Sestra je naopak vypasená a vždy sa vyhovára len na deti to je také klišé. Dohovor jej samozrejme decentne lebo inak budeš mať do konca života pri sebe mastodonta.
pavel y ty musis byt strasne nestastny a zakomplexovany chlap... mas ocividny problem so zenami v kazdej teme rypes do zien .... zmen pristup k zivotu a nebudes musiet nadavat tu na fore...popracuj na tom co ta trapi a vylepsi to.... ale to ze si tu vybijas zlost nieje riesenie... pekny vecer..
IPadresa@ myslím, že by si jej mal dohovoriť. Nie je predsa možné, že ste celé dni spolu a tebe chodí celý čas po rozume, ako nepríťažlivo vyzerá.
Ty nevieš nič, adria... každopádne, obracia sa mi žalúdok, keď vidím tie mľandravé ženské telá.
pavel y)) pises stylom akoby ty si mal postavu Michelangelovej sochy Davida :D
A pritom vies viem vieme aka je realita...
Sa zobud
darmo tu rozpravate o cviceni vsetko je to aj tak o strave...pokial nieje zena celebrita a ma sama na krku starost o babo nema kedy chodit do fitka... ked chce clovek schudnut uplne staci uprava stravy...