Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.
Nechce chudnut
posledný krát, ten baypass čo teba neminie ti cvaknem ja plus ostatní čo ho potrebovať nebudú pri zachovaní súčasného solidárneho systému.
Pokiaľ by sa to zmenilo tak si to z tých smiešnych odvodov čo odvádzaš ťažko zaplatíš ten zdravotný výkon kapišto :) tak dovi dopo vypasená a dutá hlava to je kombinácia na zaplakanie
Ten ucet si vypyta od poistovni blko :)
Vypasené prasa s dutou hlávkou. Keby to tak bolo tak ti lekár pri každej návšteve dá účet. Som za nech to tak je ty budeš mať poistku mnohonásobne vyššiu lebo budeš pri svojej vypasenosti omnohoviac rizikovejšia. Tak si žer ty zdravo vypasené prasa s dutou hlavou.
Dokazujes aky si hlupy. Vypaseny clovek moze byt ovela zdravsi nez chudy, lebo ma pestru stravu a dostatok zivin. Roky som vypasena a roky mam vsetky vysledky skvele. Ziadna cukrovka, srdce ako zvon, cholesterol ukazkovy. To, ze je niekto vypaseny nenamena, ze zere ako prasa nezdrave jedla a je chory. Vela chudych ludi zere ovela viac a co im pride pod ruku. Ako hovorim, era nacizmu skoncila, tak pal do ... Z tvojich dani ma urcite nefinancujes, kazdy si odvody a dane plati sam.
ty hlúpe vypasené prasa radšej budem z daní financovať opustené deti ako vypasené prasa s cukrovkou a potrebným baypassom
fitnesak, forever young napisala prilis malo informacii na to, aby si mohol s cistym svedomim napisat vsetko to, co si o nej napisal. Na druhu stranu, urcite bude iba dobre, ak mozno vysvetlis, co povazujes za najdolezitejsie. Nepoznam cloveka, co odmietne dobru radu, ak je este k tomu zadarmo. Malokto ma dostatocny prehlad, ak sa tomu nevenuje profesionalne.
A preco by som mala zaliezt kroch kroch? :D mne tvoje nadavky nic nerobia. Radsej budem vypasena nez sprosta ako ty. Era nacizmu sa skoncila moj zlaty, aj vypaseni ludia maju pravo zit na tomto svete a to, ze su vypaseni je iba ich vec narozdiel od sprostosti, ktora je zial neliecitelna.
zalez ty vypasené prasa
A co ked su? Ked ti to vadi nedivaj sa. Vypasenym zenskym zase vadia priblbli kreteni.