Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechce chudnut

Príspevok v téme: Nechce chudnut
IPadresa

Manželka v tehotenstve moc pribrala chápem, že je to normálne. Už je 4 mesiace od pôrodu a začína mi to jej tlsté telo prekážať. Vôbec nechudne. Pomáham jej vo všetkom! Má čas pre seba. Neviem prečo taká Puškárová je mesiac po pôrode tip top. Mám sa s tým zmieriť že už bude stále rozkysnutá, alebo jej dohovoriť.

julia31

Je to predsa jej telo..nepozeraj sa na ine ale na to aku mas doma zenu a ake mas s nou dieta.
Uvedom si to trosku..Miluj ju taku aka je!!!

junak

Moj prispevok nebol priamo k problemu autora,ale celkom sa mi tu hodil k tejto debate. Taky moj postreh z mojho okolia,ze vela muzov na zaklade predsudkov si vyberie uplne ine zeny ake sa im v skutocnosti pacia. Nikto z nas dvoch ani raz nenapisal,ze autor prispevku je nechutny,tak neviem kde co si citala.

Agora

Prešla som celú diskusiu a úplne ste odbočili od témy. Posledné príspevky od junaka a fantasy sú len ich osobné preferencie. Keď niekto preferuje iné tak je podľa nich nechutný toto je primitívny netolerantný pohľad na svet. Človek je individuálny a čo sa páči mne sa nemusí páčiť inému a len preto ho nebudem považovať za nechutného. Zakladateľ témy písal, že mu manželka pribrala o štvrtinu pôvodnej váhy a to už je teda dosť. Odvážte sa a dajte si na chrbát rupsak so štvrtinou svojej pôvodnej váhy ako sa potom budete cítiť. Bude to robiť problém 50kg žene ako aj 80kg chlapovi, lebo to sakramentsky pocítia. Pribrať štvrtinu svojej pôvodnej váhy je nezdravé a mala by s tým niečo robiť. Má podmienky manžela doma, ktorý pomáha takže je to len na nej či s tým niečo urobí. Iné ženy môžu len o tom snívať. Vrátim sa k junak a fantasy ten manžel nie je nechutný len preferuje to čo sa páčoi jemu rovnako ako vy dvaja čo si preferujete to svoje. Pochybujem, že by ho to trápili krby to boli dve tri kilä lenže ono je to štvrtina pôvodnej váhy a to uż je podstatne vudieť na každom človeku taký váhový rozdiel.

Fantasyi

Konecne poriadny junak, ktory nema v hlave nasrate, len same modelky a celebrity.
To nie je spolocensky tlak, ten vytvarate vy sami a to posrati muzi, ktori sa boja vybrat si taku partnerku, aka sa im naozaj paci.
Mne sa tiez nepacia vychrtnuti muzi, ani nafuknuti svalosi. Je to nechutne.
Chlap ma byt poriadny chlap. Navonok, v srdci a aj v posteli.

junak

Myslim si,ze vela muzov tuzi po baculkach. Nemyslim tucne zeny,take pevne krv a mlieko :) Tie plne prsia a zadok,hrubsie stehna,krasna okruhla tvar. Lenze hanbia sa za to a radsej si vyberu chudu ako pierko. Ludia by posudzovali,doba tlaci na to,aby boli zeny chude. Z kazdej strany sme bombardovani ako by mala idelana zena vyzerat (chuda),ale velakrat su tie fotky upravovane a zeny,ktore nesplnaju "idel" su odzudzovane a maju z toho depresie. Pritom zena,ktora ma nejake kilo navyse je aj velakrat zdravsia ako tie tenucke dievcatka,nemaju problem otehotniet a pod.

vsrc

Najprv sa zmier a možno neskor budes príjemne prekvapený.Moj muž bol chudý, zrazu je trochu viac pri sebe,
snaži sa niekoľko rokov, vobec mu to nejde-je už taký typ iný, iný metabolizmus, zmieriť sa s tým.
Keby si priu porode, ale chcel byť a pri tom byť šťastny-nie odpadnuť.tak by ťa takáto maličkosť nerozhádzala,
lebo už by si viac cítil tu dušu vašu, blízkosť.(:

vsrc

Najprv sa zmier a možno neskor budes príjemne prekvapený.Moj muž bol chudý, zrazu je trochu viac pri sebe,
snaži sa niekoľko rokov, vobec mu to nejde-je už taký typ iný, iný metabolizmus, zmieriť sa s tým.
Keby si priu porode, ale chcel byť a pri tom byť šťastny-nie odpadnuť.tak by ťa takáto maličkosť nerozhádzala,
lebo už by si viac cítil tu dušu vašu, blízkosť.(:

kuluku

Mozno zarabam ovela viac a tie odvody ti platim ja:)
Znama kardiologicka sa vyjadrila, ze mlady,zdravy, sportovec dostane castejsie a rychlejsie infarkt, nez vypasene kroch kroch, clovek, ktory fajci a pije. Prevazne za to moze genetika a zataz srdca.
Sprostucky si ako zito, absolutne nic nevies o zdravi, zdravotnom, ci odvodovom systeme a o zivote nehovoriac. Jedine, co mas je tvoja stihlost, ved kvoli tomu sa aj spravas ako hlupy a arogantny kreten.