vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

ponizovanedievca

Áno, mám titul JUDr, zložila som advokátske skúšky , teraz v júni, a to kde-si nechám pre seba, bolo to však v ČR.Myslím, že je to v tejto diskusii aj tak to najirelevantnejšie.
Neviem, prečo tu má každý silné reči a iba si vymýšľa, že fake, nefake, toto nie je žiadny fake, mám problém, lebo neviem, čo sa stalo s mojím medikovým chlapčískom, keď sa z neho stáva manipulátor? Ťažko mi k nemu idú tieto slová.
Neviem sa s tým zmieriť, a do riti ho posielať nechcem. Keď mi povedal tieto škaredé slová, tak som plakala, nedokázala som mu dať po papuli, lebo mi strašne ublížil. Asi si to nedokážete predstaviť, ale to zase pochopím ja, keďže ste také prípady asi tu nezažili, ale kauza je tá, že sa to deje, v mojom živote,poznám už aj jednu sudkyňu dokonca, čo ju muž mláti, takže v titule JUDr, to nebude len tak. ČO keď sme právnici, ale sami nevieme čo so vzťahmi, tu nám je škola na dve veci.
Ale verte, že potom keď mi povedal, že som pič tak som mu dala už po papuli, a už to síce nepovedal, ale viem, že k tomu nemá ďaleko.

Fantasyi

Paranoici by si uz mohli dat pohov. Koho zaujima, ci je to fake, alebo nie? To, preco tu ludia zakladaju temy nie je vasa vec, ked chcete tak prispejte a ked nie tak nie. V kazdej teme citat nejakeho mudrlanta, ktory ma rontgenove oci a napise fake.

Pre autorku: stal sa z neho manipulator, ktory ma komplexy a zo sinej, inteligentnej zeny chce urobit submisivnu trosku. Neviem naco cakas. Uz ked ti povedal, ze si ku... si mu mala flasnut po papuli a poslat ho do prdele. Takto si zrejme mysli, ze ti to nevadi a paci sa ti to. Problem je, ze sa to bude stupnovat.

ponizovanedievca

Ja nie som žiadny fejk ani si nevymýšľam témy, ja som normálne dievča, ktoré má problém s partnerom. neviem,či tu už také témy boli,ale asi áno.
Okrem toho naozaj mám TENTO PROBLEM, takže zbytočné je riešenie, že kto je tu fejk a kto nie, kto zakladá úmyselne diskusie, mne sa toto vážne deje:(

KimmyCA

No ukazuje svoju pravú tvár. Prípadne si našiel nejakú bokovku, z ktorej chce spraviť permanentku, ale nechce vyzerať ako "ten zlý", tak chce aby si mu ty dala kopačky prvá.

Tak mu vyhovej a nájdi si niekoho lepšieho, kto si ťa bude vážiť :)))

ipsik

Nechápem, ako s ním možeš vydržat. A aký má vlastne titul? Však Mgr. sa za titul ani nepovažuje, v kuolorároch, tak nejak sa to hovorí a Bc. je len vyššia stredná škola. Toto mu povedz, potom sleduj ako zareaguje. Asi to bude jeho posledná reakcia. Zial alebo nastatie? Kto ho vie...

ipsik

Pokojne ma nahlás, ja som tu dnes napísal tri príspevky, možno štyri. A pokojne ma nahlás, ja som na to zvyknutý, že ma aj doma hlásia. Stále robím niečo proti ich voli (závidia mi tú zábavu/. O čo bude moja zábava vacsia, ked odidem do Nemecka? O to lepsia. Tie krasne platy. To už nebude len pivo, ale aj whisky, potom sa dám poliečit a pokracujem dalej. Hádam mi moja lekárka predpíše jednu igelitku liekov na spanie?

ipsik

Pre mňa, za mňa... Ja vám dám na dobrú noc jeden vtip. Na výberové konanie, na pozíciu hra na husliach, prišli dvaja huslisti, jeden v obleku, navoňaný, so Stradivarami v rukách, ten druhý len s obyčajnými huslami, v takmer roztrhaných šatách, trochu smrdel. Zahral ten prvý, potom zahral ten druhý. Pointa je v tom, že obidvaja hrali na prd.