Ahojte,som 5 rokov vydata ,s manzelom si staviame domcek,mam svokru ktorá sa o nic nezaujima,zije 5 km od nas,zavola raz za tyzden ako sa mam,a to je vsetko,vobec ju netrapi ako pokracuje stavba,ci netreba nieco pomoct,navarit,a pod,k tomu som v 6 mesiaci tehotenstva a na rizikovom,,,
Ide o to ze okrem z mojej strany rodiny tu z manzelovej nikto nebol pomoct,a ona je nezamestnana 10 rokov sedi na zadku a proste nezaujima sa ani o jediného syna ktoreho ma,co sa tyka mna s maanzelom sme sa koli tomu pohádali a asi uz 2 tyzdne nekomunikujeme koki nej,jej cislo som si zablokovala,lebo nemam chut pocuvat raz do tyzdna ze co robis moja zlata a nieje ti zle?ja jej poviem ze ano je mi zle ked varim pre robotnikov na stavbe a ona len povie,ta tak to je a smeje sa mi do tel....a tak koli tomu som si ju zablokovala lebo mi ide na nervy
Máte niekto podobnu skusenost? Neviem ako dalej s manzelom,on vie ze ma to trapi ze ona sa o nic nezaujima,ale na druhej strane on ju obranuje ze aku pomoc mne treba od nej,,,,
Myslim si ze ked jej syn sa buduje a zenu ma tehotnu tak by nezaskodilo trocha pomoci z jej strany a k tomu som tehotna....
Svokra
Myslim, ze netreba si z toho robit tazku hlavu ;)
Veď už to asi vyriešila.Už sem nechodí.
Je am plno vecí v tých textoch čo sa jej zastávajú ľudia.
V takomto prípade, nemá čo stavať dom to dá rozum.
Ona sa pýtala svokry že koľko to stálo a svokra jej povedala že 9 a ona jej automaticky zaplatila,
Svokor zarába 3000 v inom štáte, a musí si tam všetko platit, nevieme
koľko mu zostane potom.
Pokiaľ si vie zaplatit pomocníčku a ma na to tak može.
2udia jej povedali to hlavné že sa má šetriť a starať sa o svoj stav aj z manželom, a nech si to vybaví on s matkou.
Lebo svokra a nevesta malokedy funguje, to je celé.Kto čo povedal nie je v takomto prípade podstatné
Myslím že niektorí z vás prispievajúcich tu tiež trochu manipulujete a zavádzate s Miinými komentármi. Ona predsa nikde explicitne nepísala, že chce alebo očakáva peniaze od svojho svokra. Iba napísala, že svojho svokra odviezla autom 80 km za prácou a nepýtala si od neho peniaze na benzín a že ju tým pádom zarazilo, keď jej svokra si potom od nej vypýtala nejakých 9 eur za mäso, ktoré tá svokra kúpila. Aspoň v záujme reciprocity (lebo ten spotrebovaný benzín tiež určite niečo stál a možno aj viacej ako to mäso) si tá svokra nič nemusela pýtať, to je tá pointa ktorú myslím chcela Mia predniesť. A to že jej svokor zarába tri tisíc eur napísala ako odpoveď na možnosť ktorú tu nadhodila niektorá prispievateľka (že svokra si tých deväť eur mohla pýtať preto že je na tom finančne zle), a Miina reakcia o tých tri tisíc euro čo zarába jej svokor túto možnosť mala vyvrátiť. Čo neviete porozumieť písanému textu niektorí, alebo sa vám len páči priskočiť si do rozjetého vlaku a tiež si trochu na zakladateľku témy nakydať keď je tu vospolok negatívna reakcia voči nej? Apropo, s tým že rodičia nie sú povinný svojim dospelým deťom nutne pomáhať by sa dalo aj súhlasiť, zároveň by ste však mohli prejaviť aj trochu empatie voči jej pocitom a situácii. Nemyslím že toho očakáva tak veľa keď len chce trochu porozumenia a pochopenia od svojej svokry... alebo prinajmenšom by sa jej svokra nemusela rehotať do telefónu... však tu ide hlavne o to že ona má ešte nenarodené dieťa a je na rizikovom tehotenstve, čo je už niečo ako zdravotná diagnóza....
Toto je dosť smutné...
cely problem tu spociva v tom, ze autorka sa nevyrovnala so smrtou svojej matky a je nahnevana na cely svet. preco jej starostliva mamka musela zomriet a jeho rodicia, ktori sa podla nej staraju a zaujimaju menej ako jej mamka, su este tu. toto nie je tehotenskymi hormonami. skor ako od tehotenstva coskoro prasknes od hnevu, autorka. vyhladaj psychologa, aj tebe sa bude lahsie zit, ked nebudes plut zlc na vsetky strany.
*zmazat
Skoda si prsty drat, tu nejde o riesenie problemu. Ona dosla proste ociernit svokru, hadat sa tu a urazat ludi. Rieseni je vela ale ja pochybujem ze by sa budu riadit tu radami, ze zastavte stavbu a podobne. Je zbytocne na toto tu reagovat. Admin by mal temy kde uz padnu riesenia rady a autorka presadzuje svoje..potom taka temu tu zbytocne zabera miesto a zavadza ludi.
Normalne oddychuj a nech to muž varí a pomáha alebo si zober pomocníčku, miesto platenia robotníkov, ked maš taký problém.
Nech ta muž obskakuje, oddychuj.Bud taka laskava
Normalne oddychuj a nech to muž varí a pomáha alebo si zober pomocníčku, miesto platenia robotníkov, ked maš taký problém.
Nech ta muž obskakuje, oddychuj.Bud taka laskava
Nepreberaj všetko všetky povinnosti, nauč sa oddychovať, a nemyslieť na nič, neutečie.Žena nie je muž, všetko bude dobré neboj.