Ahojte,som 5 rokov vydata ,s manzelom si staviame domcek,mam svokru ktorá sa o nic nezaujima,zije 5 km od nas,zavola raz za tyzden ako sa mam,a to je vsetko,vobec ju netrapi ako pokracuje stavba,ci netreba nieco pomoct,navarit,a pod,k tomu som v 6 mesiaci tehotenstva a na rizikovom,,,
Ide o to ze okrem z mojej strany rodiny tu z manzelovej nikto nebol pomoct,a ona je nezamestnana 10 rokov sedi na zadku a proste nezaujima sa ani o jediného syna ktoreho ma,co sa tyka mna s maanzelom sme sa koli tomu pohádali a asi uz 2 tyzdne nekomunikujeme koki nej,jej cislo som si zablokovala,lebo nemam chut pocuvat raz do tyzdna ze co robis moja zlata a nieje ti zle?ja jej poviem ze ano je mi zle ked varim pre robotnikov na stavbe a ona len povie,ta tak to je a smeje sa mi do tel....a tak koli tomu som si ju zablokovala lebo mi ide na nervy
Máte niekto podobnu skusenost? Neviem ako dalej s manzelom,on vie ze ma to trapi ze ona sa o nic nezaujima,ale na druhej strane on ju obranuje ze aku pomoc mne treba od nej,,,,
Myslim si ze ked jej syn sa buduje a zenu ma tehotnu tak by nezaskodilo trocha pomoci z jej strany a k tomu som tehotna....
Svokra
Tu predsa vobec nejde o to, ze ma rizikove tehotenstvo. Problem je v tom, ze svokra nesplna jej predstavy o svokre, ktora obetuje svoju starobu starostlivosti o potreby "mladej rodiny". Ako si to draha nevesticka predstavuje vo svojej sebeckej hlavicke. Tehotenstvo je iba nastroj vydierania. Vsak kto uz by len nepolutoval tehotnu, ktora ma RIZIKOVE tehotenstvo. Vsak to je samozrejme, ze vsetci sa jej musia klanat, vsak je chuderka. Co to fakt nevidite niektori, ako sa snazi hrat na city a manipulovat? Je to nenavistna egocentricka manipulatorka, ktora potrebuje utocit a ziskavat lutost od ostatnych. Ona ma ludi, ktori jej pomahaju. Ale nasla si jednu obet, na ktorej si filtruje svoj negativizmus.
Ahoj Mia, tu ide o to, ze Ty ju nezmenis, zbytocne stracas svoju energiu a pritom by si ju mohla vyuzit inak. Viem, ze tu neide len o varenie, ale pre tych robotnikov by si mohla pripravit nieco jednoduche, co Ta az tak nezatazi, napr parky. Alebo poprosit o pomoc niekoho ineho kamaratov a tak...
Takze zrazu uz varenie pre robotnikov nie je problem?
ja viem autorku temy aspon pochopit narozdiel od adrie ktora si mysli ze vie vzdy vsetko na fore najlepsie ked nema deti a nebola nikdy tehotna nevie ake je to mat rizikove ze vtedy zena ozaj oceni aj najmensiu pomoc najblizsej rodiny nech tu aspon nemudruje... kto cez nieco nepresiel nemoze hodnotit druheho cloveka...
Stale tu omielate varenie........to bol len jeden z mnphych prikladov .........ide tu vseobecne o vsetko ,o jej nezaujem o vsetko,o syna,o buduceho vnuka,vnucku,proste ze sa nezaujima vobec,nieje ochotna absolutne ....nejde tu o varenie ,kurca do pekaca este som schopna dat
Mia, nepoprosila si ju o pomoc ani raz. Ze si zdravotne na tom blbo, ste vedeli uz predtym, ako ste zacali stavat. Vyuzivas svoj zdravotny stav na to, aby si v druhych vyvolavala pocit, ze ti je ublizovane a ze si zanedbavana a ze tvoje potreby su ignorovane. Lenze tebe sa nikto nevysmial a nikto ti pomoc neodoprel. Mozes napisat kludne aj ze z teba lezie votrelec kazdy druhy den. Stale to neuklada tvojej svokre ziadnu povinnost varit TVOJIM robotnikom na stavbe TVOJHO domu.
Ja svokra
Ty si uplna hlupana,som na rizikovom pred rokom a pol operacia po zenskej stranke,5 krat zosivana maternica....nemozem robit bic,nie koli tomu aby sim nechcela,ale chcem donosit dieta....dovtedy som nemala problem nahadzovat do miesacky,navarit,nosit na pleciach gaug a skrine,vravia o mne ze som tvrda ako chlap,ale ked sa ti svokra opyta raz za tyzden ze ci ti nieje zle a ty nevládzes stat na nohach ,lebo vsetko s teba tlaci vonku zospodu alebo objimas zachod ,a ja jej poviem ze je mi zle a ona len ta tak to byva a nic viacej...tak podla mna nema v hlave vsetko v poriadku,tak ako aj ty,,,a byva 5 km od nas.....mala by byt stastna ze bude babkou a trocha sa zaujimat,nevravim jej aby mi donosila dieta predsa ....
8uzh=autorka temy prenick? ...este aj jebnuta si!
8uzh Je primitivne nadavat niekomu do starych dievok, to hovori viac o Tebe ako o tom komu nadavas. Povedala len svoj nazor, ale zda sa mi ze je psychicky vyrovnanejsia ako Ty pani vydata.
Aj mňa napadlo, že je aj lepšie , ak sa vám do toho nemota , lebo je dosť bežné, že potom ti blízky , ktorí makali na stavbe do konca života vykrikujú , koľko sa oni narobili na tvojom dome, keď sa ti na nich niečo nepáči, nemôžeš im to priamo povedať,. Lebo im máš byť zaviazaná za prácu a keď oni niečo potrebujú ty automaticky skac okolo nich, aj keď si vymyslia nezmyselnú robotu.
Najlepšie je stavať dom na kľúč / ozaj sám a mať potom roky pokoj.