Probiotiká

Príspevok v téme: Probiotiká
m.

Ahojte, prosím Vás, aké probiotiká sú najlepšie. Viem, že tie, ktoré majú najviac živých baktérií, ale ja by som chcela konkrétne vedieť ktoré sú to,aby som zbytočne nevyhadzovala kopu peňazí za drahé neúčinné druhy. Skúsila som už všeliaké: Biopron, Super Dophillus, Acidophilus, Nutrilion B. Ja to beriem preventívne na zdravú mikroflíru, imunitu, proti kandide. A ešte by som sa chcela spýtať, nepoznáte nejaké v práškovej forme?

clavell

eduardvano@centrum.sk dakujem velmi pekne za ochotu ...bo mam trochu vaznejsie problemy a potreboval by som poradit ...od niekoho..bo uz sa zacinam v niektorych veciach stracat.... dakujem este raz...

RNG

Zdoraznujem zase, ze jedine probiotika su ucinne v crevaxch, ktore sa tam dostanu este zive. Preto odporucam len tepelne stabilne a kyselinovo odolne probiotika
A nedajte sa ohurit tymi miliardami, dobre osadene creva nemaju miligramy probiotik, ale kilogram, co je poctom 100 000 milard, tj tu malicku nasadu v probiotickej kapsuli treba znacne rozmnozit tym, ze ich krmis mikrovlakninami
Ale aj tak cim ta kapsulka obsahuje viac poctom a viac druhov, tym lepsie. Lebo kazde z probiotik vyraba ine latky , pre nas uzitocne a teda cim viac druhov, tym viac roznych obrannych latok, zivin a vitaminov nam vyrobia.

ffero

Ja mám odskúšané s výborným výsledkom a môžem odporučiť Super acidophilus plus 6 miliárd alebo 10 miliárd. Overené a účinné pri chronických a opakovaných mykózach.

klas-shop.sk
- prášok v tobolke

klas-shop.sk
tabl. určená na cmúľanie
Obidva sú vhodné aj pre deti.

lindaklus2

Ja neužívam probiotiká, ale laktobacily keď beriem antibiotika, síce laktobacily sú druh probiotík. Vždy popri užívaní si dávam laktobacily swiss imunit a je to neporovnateľný rozdiel :)

Losa

Všeobecne platí, že probiotiká, ktoré sa majú držať v chladničke, sú účinnejšie. Našla som si test probiotík:

www.pluska.sk

Ak sa užívajú antibiotiká, probiotikum treba užiť minimálne 2 hodiny po antibiotikách a minimálne 2 hodiny pred nimi.

izy12

No Antibiotika summamed mam predpisane a k tomu som mal vybrat nejake probiotiká kupil som lacto 7 tak sa pytam či sú fajn alebo ake by odporucali .... Nechapem narážku na peniaze......