Probiotiká

Príspevok v téme: Probiotiká
m.

Ahojte, prosím Vás, aké probiotiká sú najlepšie. Viem, že tie, ktoré majú najviac živých baktérií, ale ja by som chcela konkrétne vedieť ktoré sú to,aby som zbytočne nevyhadzovala kopu peňazí za drahé neúčinné druhy. Skúsila som už všeliaké: Biopron, Super Dophillus, Acidophilus, Nutrilion B. Ja to beriem preventívne na zdravú mikroflíru, imunitu, proti kandide. A ešte by som sa chcela spýtať, nepoznáte nejaké v práškovej forme?

Maťo18

Tabletky nefungujú vôbec. Ja som si zohnal v Anglicku živé probiotikum Symprove. Majú ich už na Slovensku.Treba ho sice po otvorení držať v chladničke ale ostatné na trhu sú sušené mrazom a nefungujú tak ako tvrdia.

tatiana.h

všetkého veľa škodí, mne úplne postačujú swiss imunit laktobacily, obsahujú dostatok všetkého a pomáhajú mi

tatiana.h

všetkého veľa škodí, mne úplne postačujú swiss imunit laktobacily, obsahujú dostatok všetkého a pomáhajú mi

tatiana.h

zuzulik55

Ja nedam dopustit na colon dophilus, ten ma az 10 miliard v jednej kapsule. Praskove poznam len pre deti, ale tie zvyknu mat menej bakterii.

laktobacilyyy

odporúčam laktobacily swiss imunit popri antiobiotikách alebo keď máte len problémy so žalúdkom, dávam doma aj deťom detské laktobacily, za mňa áno :)

Annix

Osobne mám odskúšané na sebe i svojich deťoch probiotiká značky Valosun Biopron 9 Premium a Laktobacílky pre deti. Hlavne pori antibiotikách a po ich dobraní nám vždy pomohli zlepšiť trávenie. Za nás ich možem doporučiť.

Strejdo

Brobiotika na Slovensku su predrazene, slabe a povacsine uz mrtve. Idrm akurat objednat z USA s 30 bilion v jednej kapsuli, 90 kapsul za smiesnych cca. 25€. Ak niekto chce, kludne sa mozte pridat k mojej objednavke, nechcem ziadne peniaze naviac.

dusanka95

ja osobne uzivam Probiotiká Vita Biosa, je to v tekutej forme, mam problemy s nafukovanim , vyskusala som z lekarni vsetky, ale nejak som nepocitovala ziadny vysledok. tieto mi sedia a konecne mam pocit ze aj nieco pomaha a nenafukuje ma az tak velmi.

Najčítanejšie články