Probiotiká

Príspevok v téme: Probiotiká
m.

Ahojte, prosím Vás, aké probiotiká sú najlepšie. Viem, že tie, ktoré majú najviac živých baktérií, ale ja by som chcela konkrétne vedieť ktoré sú to,aby som zbytočne nevyhadzovala kopu peňazí za drahé neúčinné druhy. Skúsila som už všeliaké: Biopron, Super Dophillus, Acidophilus, Nutrilion B. Ja to beriem preventívne na zdravú mikroflíru, imunitu, proti kandide. A ešte by som sa chcela spýtať, nepoznáte nejaké v práškovej forme?

izy12

Ahojte potrebujem radu beriem druhý deň atb summamed , mám k tomu lacto 7 no aj tak hnačkujem a sem tam kŕče hneď po druhom dni nejaká užitočná rada sa nenájde vymeniť probiotiká alebo ?? Ďakujem

doterka

Americká firma doTerra pomocou priateľských mikrobiotických mikroorganizmov, u ktorých je garantované, že poskytnú minimálne 1 miliardu CFU(jednotiek vytvárajúcich kolónie) živých baktérií v jednej dávke, ponúka prípravok PB Assist. Probiotiká sú dodávané v kapsuliach s časovým uvoľňovaním, aby sa uvoľňovali až v tenkom čreve.
V prípade záujmu môžem poslať viac informácií.

fitMonka

Na to samozrejme nedam ani ja, preto som dala odkaz na mnoho medicinskych studii a odbornych clankov lekarov. Stale sa to skuma a ma to fantasticke vysledky pri mnohych zdravotnych problemoch. Vraj je to jedina latka, ktora opravuje poskodene dna a ma 10 patentov. Mame s tym v rodine vyborne skusenosti, preto sa o to dost zaujimam. Ale dost uz v teme o probiotikach :)

RNG

Uncaria tometosa, tj macaci pazur/vilcacora/cars claw/una de gato je znama lieciva rastlina a vytazok z nej ASC 11 musi byt zrejme estwe ucinnejsi nez rozne caje alebo jedenie prasku tejto byliny. Ale kedze dosial moje lekarske zdroje nemaju dost dat o nej(iste ju skusaju na pacientoch) tak to tu zatial neodporucam. Ja totiz na reklamy vyrobcov velmi osobne nedam. To by som musel vsetko uverit, co napisu na internet v zaujme predat svoj vyrobok.

Kamila22

Od kamarátky som dostala včera Biopron Forte ten mám na trávenie. Idem mať štátnice a tri krát do jedla jednoducho chuť nemám. Myslím, že stresujem viac ako keď som mala maturitu. Už ani neviem, čo som sa naučila :(

fitMonka

Tak asi ich tam moc nebude a bude to len taky ,,bonus" , ale malo by tam byt napisane presne, nepaci sa mi taky pristup. Ja to ale neberem koli probiotikam, ale AC11, ktory ma vyborny vplyv na celkove zdravie a pomaha pri sirokej skale ochoreni. Na Slovensku to skoro nikto nepozna, ale v USA aj inde sa teraz o tom dost rozprava.
Prikladam mnoho studii v pdf o tejto latke, keby to niekoho zaujimalo. Vas to asi bude zaujimat pan RNG :) www.optigenex.com

RNG

Neda sa to povedat, lebo v tej spominanej zmesi uvadzaju vytazok z maqui a ceresni, obohateny probiotikami, ale nevieme kolkymi miligramami. Koncentracie probiotik su uvedene v miliardach/billions na gram, ale kolko miligramov z tej zmesi 551 mg su probiotika tam nie je uvedene.
Dalsi trik vyrobcu na ohurenie zakaznikov.

fitMonka

Ahojte, ja uzivam kapsule s vytazkom ovocia Maqui, AC11 z amazonskeho Macacieho pazura a 9 probiotikami, ale z etikety neviem vycitat, kolko milionov/miliard probiotickych bakterii sa v nich nachadza, tu je etiketa
templjar.com
Vie mi niekto povedat prosim vas ?

Najčítanejšie články