Totalne na dne

Príspevok v téme: Totalne na dne
kikus64

ahojte, uz par dni prezivam zufalstvo koli vztahu a neviem si rady. Ide o to ze sa so mnou rozisiel priatel po 8 rokoch vztahu. Boli sme 2 roky zasnubeni a mali sa o necely rok brat. Lubila som ho nadovsetko, vsetko by som pre neho spravila. Rozisiel sa so mnou necakane po jednej spolocenskej akcii, kde sa nepohod s nazormi mojej rodiny. Ja som tam ale nebola cize netusim co presne tam odznelo. On sa so mnou prave koli tomu rozisiel...ze uz by to medzi nami nefungovalo a nevie si predstavit ze by sme mali byt este spolu za takychto okolnosti. Medzi nami vsetko fungovalo, ziadne problemy sme nemali. Najhorsie na tom je ze o dva tyzdne statnicujem. Som chodiaca mrtvola, nic ma nebavi, neviem sa prinutit ucit, poviem si, ze na co. Najradsej by som to tu vsetko zabalila vykaslala sa na skolu a odisla dakde daleko prec od vsetkych. Neviem sa cez to preniest, predstavit si zivot bez neho. Nic mi nebolo vysvetlene iba som si precitala spravu od neho ze je koniec a prsten mam vyhodit a svadba nebude. Nie sme ziadny pubertiaci obaja mame nad 25 rokov. Prosim a budem vdacna za kazdu radu, co mam robit s mojim zivotom ako zvladnut tieto najblizsie tyzdne, lebo sa zblaznim. Som si vedoma ze tahal medzi nas veci ktore vo vztahu az take klucove nie su. Ved zil by predsa so mnou a nie s nimi. Som uplne zufala, v beznadeji...

kikus64

Mesacny princ, nemozem s tebou suhlasit. Na 100% mozem vylucit ze by bol problem nejake vysokoskolske vzdelanie. On sice VS nemal, ale mal dobru pracu, slusne ohodnotenu, ktoru vykonava kopec ludi aj s vysokou skolou. Mat titul za kazdu cenu nie je to najdolezitejsie. Ak je clovek sikovny a pracuje na sebe, ide si za svojimi cielami aj bez skoly. Takze urcite ziadneho pravnika ci lekara a pod. nepotrebujem, a moja rodina takisto nie.

Mesačný princ

Akokoľvek sa na toto dívate, tak rodina veľa ovplyvní. Ak by mali mladí bývanie tak je to možno iné, no zase by museli bývať veľa km od rodiny, ktoré toho človeka nemá rada a pozerá na neho cez prsty.

Stalo sa najlepšie, ako mohlo. Nech si hľadajú zaťka, ktorý bude lekár alebo IT. Uvidíš, že ak im opäť dovedieš domov nejakého inštalatéra či záhradníka, tak sa scenár zopakuje.

KimmyCA

Mne na tomto príbehu príde zaujímavé, že (ak som to správne postrehla - totiž čítala som predošlé komentáre už pred niekoľkými dňami) tak s predošlou frajerkou sa podľa toho čo si písala rozišiel, lebo si nerozumel s jej rodinou - a s Tebou sa podľa toho čo si písala rozišiel tiež pre to, lebo si mal problémy s Tvojou rodinou (nejakú konfrontáciu či čo). No zhrnuté jedným slovom: pozoruhodné.

Veľa šťastia a pozitivity do budúceho nového života Ti úprimne želám :))

kikus_64

Ano, skutocna laska zvladne vsetko... a toto skutocna laska nebola potom... laska sa predsa len tak nevzda...mozno som naivna, a mam ruzove okuliare. Ale teraz mi padli tie, v ktorych som videla jeho ako tu moju zivotnu lasku. Chcem sa z toho vsetkeho pozbierat, dat sa doporiadku, usporiadat si myslienky v hlave. A nic ine ako verit, ze si ma este nejaka laska najde, mi uz nezostava.

Mesačný princ

kikus_64 - skutočná láska zvládne všetko, no ľudia nie. Nemôže byť človek stále len silný, aj ľudia potrebujú byť slabými.

kikus_64

Mam rada svoju rodinu, a takisto som mala rada aj tu jeho... takisto tam mali nejake problemy, nerozumela som si s jeho svagrinou, no bolo mi to suma fuk, ved predsa s nou zit nebudem. Moj nazor je, ze ked je to skutocne prava laska, zvladne vsetko... Mozno som naivna, mozno to este zmenim.... nemam sladkych 17, ale este mam stale vacsinu zivota pred sebou, pokial budem zdrava. Mozno ma ta prava laska este len caka... A nezdrhne odo mna s kazdym problemom. Ale jednemu nerozumiem, ked sa medzi nami dvomi nic nestalo, ziadne hadky, vsetko bolo v poriadku, preco sa mi nedokazal pozriet do oci? Myslim to doslova, nevedel sa pozriet vobec na mna ani len do tvare...

DoktorExitus

Ono povedzme si na rovinu, zo začiatku si mladí myslia, že si vystačia sami a na začiatku to tak može byť ale skôr či neskôr budete potrebovať svoje rodiny lebo kto ti je bližší ak orodina? A pokiaľ to nefunguje hneď od začiatku tak to lepšie už nebude. Je jasne že sú výnimky ale to skor čakajte vo filme. určite to je krute sa takto rozísť ale človek ma len jeden život tak musi byť trochu sebecký a myslieť aj na seba a prežiť ho v šťastí a nie v hádkach.