ahojte, uz par dni prezivam zufalstvo koli vztahu a neviem si rady. Ide o to ze sa so mnou rozisiel priatel po 8 rokoch vztahu. Boli sme 2 roky zasnubeni a mali sa o necely rok brat. Lubila som ho nadovsetko, vsetko by som pre neho spravila. Rozisiel sa so mnou necakane po jednej spolocenskej akcii, kde sa nepohod s nazormi mojej rodiny. Ja som tam ale nebola cize netusim co presne tam odznelo. On sa so mnou prave koli tomu rozisiel...ze uz by to medzi nami nefungovalo a nevie si predstavit ze by sme mali byt este spolu za takychto okolnosti. Medzi nami vsetko fungovalo, ziadne problemy sme nemali. Najhorsie na tom je ze o dva tyzdne statnicujem. Som chodiaca mrtvola, nic ma nebavi, neviem sa prinutit ucit, poviem si, ze na co. Najradsej by som to tu vsetko zabalila vykaslala sa na skolu a odisla dakde daleko prec od vsetkych. Neviem sa cez to preniest, predstavit si zivot bez neho. Nic mi nebolo vysvetlene iba som si precitala spravu od neho ze je koniec a prsten mam vyhodit a svadba nebude. Nie sme ziadny pubertiaci obaja mame nad 25 rokov. Prosim a budem vdacna za kazdu radu, co mam robit s mojim zivotom ako zvladnut tieto najblizsie tyzdne, lebo sa zblaznim. Som si vedoma ze tahal medzi nas veci ktore vo vztahu az take klucove nie su. Ved zil by predsa so mnou a nie s nimi. Som uplne zufala, v beznadeji...
Totalne na dne
Hetra, skor rovnake, ziadne zvlastne zmeny som si nevsimla. Vsetko bolo ok, aspon z mojej strany urcite a on sa tak tvaril tiez
kikuš a jeho spravanie bolo v poslednom case rovnake ako pred casom? alebo mas pocit, ze sa nieco zmenilo este pred tym incidenotom? mam taky pocit, ze niekoho ma, alebo o niekoho ma zaujem iného a nevedel ti to povedat. je to zbabelec
Hetera, minuly piatok. Taham takto uz druhy tyzden. Snazim sa velmi sa premahat, no su dni ked mi je ako tak dobre a potom tie ked rano otvorim oci a nemam chut ani vstat z postel. Nic mi vlastne nevysvetlil, telefon mi nezdvihal ked som mu hned volala, takze uz som sa o to viac nepokusala. Vsade si ma zablokoval. Na smsky nereaguje, jedine co mi odpisal bolo znovu ze je koniec a ci to neviem uz pochopit a ze si nic nerozmysli. Zacinam si aj ja mysliet, ze v tom bolo viac ako len ten rodinny incident. Ako som uz spomenula, mal predo mnou jedno dievca, tiez dlho a nerozisli sa v dobrom. Ona je asi 3 mesiace nezadana. Tak ci to neurobil preto ze sa k nej chce vratit. Aj ked by tym klesol v ociach vsetkych co ho poznaju, pretoze vzdy tvrdil, ze uz by sa k nej veratil a aj jej rodina mu ubluzila, takze by bol sam sebe ,,naposmech" ze sa rozide so mnou kvoli rodine ale pri nej mu to uz vadit nebude.
Kristínka,
vieš, čo si myslím? To isté, čo som Ti už napísala a ešte nasledovné : Tá "hádka" bola z jeho strany len kamufláž. Zastierací manéver, kt. mu poslúžil na zatajenie pravej príčiny. A využil príležitosť, kt. sa mu naskytla.
Nechcem Ti jatriť čerstvé rany, ale môj názor sa zhoduje s tým, čo povedal Tvoj brat. Ten chlap si Ťa nezaslúži! Uč sa! : )
Kikuš a kedy sa s tebou rozisiel, myslim ako daleko dozadu to je? odvtedy ti vôbec nemal potrebu nieco vysvetlit, alebo sa s tebou stretnut? ved po tolkych rokoch budete mat urcite vela veci spolocnych, ty u neho on u teba a podobne. Nie ste vôbec v kontakte? je to velmi zvlastne. osobne si myslim, ze je za tym ovela viac ako iba konflikt s tvojim bratom. to je moj nazor
tak cital som tvoj prispevok a aj niektore odpovede..zaraza ma ked niekto napise ze su aj horsie veci..ano je milion horsich ale aj toto je presiel som si tym a aj prechadzam taketo bludy pisu iba co nepoznali lasku ale ked ju spoznaju pochopia ako to boli..a uz to nikdy nenapisu..ale je tu aj pozitivne vidis ako ludia aj vedia povzbudit v tak tazkych chvilkach..clovek citi bolest a vela krat ju chce dat von preto vyhladava taketo fora pretoze ja sam som miloval ale nikomu som sa tak nedokazal zdoverit a dusil v sebe nikto mi nepomahal ale presiel som tou cestou aj ked bola bolestiva mas to oto tazsie ze mas tazke skusky predsebou ale si silna zena ktora padla nazem je natebe aby si sa rychlo postavila..nachvilku zabudla a presla skuskami..zivot vie byt aj krasny ked skoncis skolu zacne sa nova etapa a nezacinaj ju so smutkom na srdci ale naopak..zbavila si sa cloveka ktory si ta nevazil a ked si ta nevazil nema co robit vo tvojom zivote ani myslienkach
Pro jedno kvítí slunce nesvítí :
Dnes mam znovu naladu hodnu na zrutenie sa z toho vsetkeho :-(
Dakujem za motivaciu mesacny princ :-) a co si myslite o tej byvalej, moze byt aj ona dovod tohto rozchodu? Ona mala tiez dlhorocny vztah a nedavno sa skoncil, neviem z akeho dovodu, nezaujimam sa o nu tolko. Asi by ma zranilo este viac keby zistim ze som bola roky iba taka naplast a nakoniec sa vrati este k nej.