Totalne na dne

Príspevok v téme: Totalne na dne
kikus64

ahojte, uz par dni prezivam zufalstvo koli vztahu a neviem si rady. Ide o to ze sa so mnou rozisiel priatel po 8 rokoch vztahu. Boli sme 2 roky zasnubeni a mali sa o necely rok brat. Lubila som ho nadovsetko, vsetko by som pre neho spravila. Rozisiel sa so mnou necakane po jednej spolocenskej akcii, kde sa nepohod s nazormi mojej rodiny. Ja som tam ale nebola cize netusim co presne tam odznelo. On sa so mnou prave koli tomu rozisiel...ze uz by to medzi nami nefungovalo a nevie si predstavit ze by sme mali byt este spolu za takychto okolnosti. Medzi nami vsetko fungovalo, ziadne problemy sme nemali. Najhorsie na tom je ze o dva tyzdne statnicujem. Som chodiaca mrtvola, nic ma nebavi, neviem sa prinutit ucit, poviem si, ze na co. Najradsej by som to tu vsetko zabalila vykaslala sa na skolu a odisla dakde daleko prec od vsetkych. Neviem sa cez to preniest, predstavit si zivot bez neho. Nic mi nebolo vysvetlene iba som si precitala spravu od neho ze je koniec a prsten mam vyhodit a svadba nebude. Nie sme ziadny pubertiaci obaja mame nad 25 rokov. Prosim a budem vdacna za kazdu radu, co mam robit s mojim zivotom ako zvladnut tieto najblizsie tyzdne, lebo sa zblaznim. Som si vedoma ze tahal medzi nas veci ktore vo vztahu az take klucove nie su. Ved zil by predsa so mnou a nie s nimi. Som uplne zufala, v beznadeji...

kikus64

Kycera, dakujem velmi! Vcera aj dnes to boli velke stresy, ale obidva dni som uspesne bojovala. Uz som sa vzdavala, ale usmialo sa na mna stastie :-) Ked to vcera dobre dopadlo, nastartovalo ma to a dodalo odvshu este aj na dnes. Aspon v niecom sa mi zadarilo. Dakujem este raz za povzbudenie :-)

Kaslatnato

No po tomto vsetkom,co urobil by si mala byt ta posledna,ktora by mu mala volat.Ked su raz urobila iniciativu,ze si chces o tom pohovorit,tak to je akurat tak dost.Preco by sa zena tolko mala chlapovi ozyvat hoci by bol aj snubenec,manzel?Nechapem.Teraz si chlapec mysli aky je majster sveta.Na takych treba len jedno:ignorovat.Nech si nemyslia aki su doleziti,lebo su si so zenami o nic menej ani viac rovni.Sme predsa v 21.storoci.

kikus64

Ano, maye pravdu, ze totalne na mna kasle...ked mu volam ani ma nezdvihne, na spravy neodpise, ignoruje ma kde sa da... nechapem, ako sa takto clovek moze zmenit. Ze nema voci mne uz ziadne city? Alebo neviem ako si to vysvetlit.... ved je to najhorsie na svete ked ste niekomu lahostajny, ukradnuty....

ehm

Nečítala som predchádzajúce reakcie, možno sa budem opakovať, prepáč.
Ja si myslím, že tvoj priateľ ťa nemá rád tak, ako ty jeho. Po prvé, určite by sa po 8 rokoch s tebou nerozišiel kvôli tvojej rodine. Ste zrelí ľudia a on ťa už pozná a žiť chce s tebou, ostatní sú nepodstatní - ale to vieš. A ďalej, ak by ťa mal rád a hoc by už cítil, že s tebou nechce byť, určite by ti to nepovedal pred štátnicami. Keď to vydržal doteraz, tak to mohol, somár, vydržať ešte tých pár dní aby si doštudovala v pohode a potom riešiť ďalšie veci. Myslím, že nemáš za čím ľutovať - nemá ťa rád, neváži si ťa a je to neskutočný egoista. Je to tvrdé, ale tak to vidím ja.

Kycera

Kikuš,
každý deň na Teba myslím, aj keď ma tu nevidíš. : ) Som veľmi zaneprázdnená a blbne mi aj počítač. Už sa Ti to kráti, spravíš to!

kikus64

To ucenie mi dava maximalne zabrat, nemam ani cas mysliet na neho, iba ked som uplne v strese ze nezostatnicuj, tak si spomeniem, ze takyto stres mam aj vdaka nemu. Ale snazim sa, no nestihnem si vsetko prejst dovtedy, tak to bude o stasti. Dakujem za opytanie, a ze si si na mna spomenula :-) pocula som o nom, ze sa mu dari, je vsade vesely, takze iba ja sa trapim. No uz ani nie tak kvoli nemu, lebo to nezmenim ako sa rozhodol.. ale kvoli skole a na tom ma podiel aj on, ze ma na par dni psychicky uplne odrovnal a kazdy den mi to este berie sily