Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa vyzit z takeho platu?

Príspevok v téme: Da sa vyzit z takeho platu?
Gdgfh

Prosim vas da sa vyzit z 300 € mesacne sam? Mozem si dovolit len take prace typu operator vyroby a pdobne, proste tie najhorsie platene... da sa z takeho platu vyzit sam? Chcel by som ist niekde do podnajmu, alebo do garsonky, proste ale ked vidim tie ceny tak je mi proste do placu... musel by som mat 2 prace 16 hodin denne vratame vikendov aby som si mohol dovolit platit byvanie a este aj jedlo a tieto veci... neda sa niekde ubytovat lacno? Na nejakej ubytovni? Tak do 90 € mesacne? Stacila by jedna izba, ale zas neviem ako by som riesil pranie oblecenia... je tu este moznost ist na ulicu ale to uz fakt ako poslednu moznost...

mitassko

Mesačný princ - 180 ečiek za mesiac v BA? čo ti ...? pekne mi povedz, že aspoň neťaháš osmičky každý deň ale si na nejakom polovičnom úväzku inak to nepochopím ani za pána, ja som kedysi na absolventskej praxi zarobil 196€ 4hodiny denne a bolo to len nezmyselne ťukanie do pc, to si v akom sektore ak to neni tajné?

Autor témy - bezďacka ubytovňa, prespávanie vonku na lavičke? to si na tom až tak zle? určite nie si ... dobre ti tu radia tie fabriky ponúkaju ubytovanie zdarma a nikde som ešte nevidel mať vo fabrike plat 300 euri, minimálne je to 450 a vyššie to už aj tu v zapadakovských KE majú takéto platy jedna fabrika v čistom dáva aj 560 v čistom to by si mal aj na ten slávny podnájom a sám len musíš nájsť to správne čo ti vyhovuje

David23

choď do zahraničia ak sa chceš dostať rýchlo k vačším peniazom, tu na svk je to ťažké. Zahraničie je riešenie, ale musíš makať, tam sa s tebou baviť nebudú. Odmakaj si pár mesiacov alebo aj rok a budeš natom finančne oveľa lepšie, viem podľa seba, ja som si zarobil na auto a to som v Nemecku makal rok a dva mesiace, od naších by som sa vlastného auta nedočkal a z platu ktorý som dostával tu na svk by som musel brať leasing. A tak som si zarobil na auto už v 20tich rokoch. Namakáš sa jasnačka ale tam sa namakáš za väčšie prachy ako tu na svk sa namakáš a hovno dostaneš s prepačením.

kafe

up, píšem to, čo som našla. Nijak dôslednejšie sa to napísať nedá, lebo v inzeráte je len stručne napísané, citujem: "Firma RKL ponúka prácu v Žarnovici, operátor výroby, obsluha strojov a zariadení, 3,50/hod. Hradené ubytovanie a cesta, muži ženy aj páry. Telefón... " koniec citátu.
Nech to vyzerá akokoľvek divne, ja tú firmu preverovať pre drahého Gdgfh nejdem, nechce sa mi, nech pohne zadkom on, on hľadá prácu s ubytovaním. Že je takých ponúk DOSŤ a môže si vyberať - to je to, čo mu chcem ukázať.

Ten inzerát s Galantou a Voderadmi bol v poriadku? Ten nevyzerá divne? Ano, mohla som to radšej odfotiť a pripnúť to tu, žiaľ, nemám mobil s foťákom. Prepáč.

L93

Fúha, no možno jedine, ak by si šiel niekam do podnájmu - do bytu/domu, v ktorom by si býval s inými spolubývajúcimi... môžeš si skúsiť popozerať nejaké ponuky na internete... samozrejme, závisí to aj od toho, v akom meste momentálne žiješ/ chceš žiť...

cbmz

Ak chces byvat sam bez rodicov tak z toho nevyzijes
Hladaj si lepsiu pracu ak sa chces osamostatnit
Ak mas frajerku hladajte spolu a hodte inam pracovat

kafe

chlapče, v novinách, ktoré chodia bezplatne do každej schránky som špeciálne pre teba našla prácu v Galante a Voderady pri Trnave - firemná doprava a ubytovanie ZDARMA, stravné lístky v hodnote 3,38 eur, 13. a 14. plat vo výške 560,- eur, k základnej mzde bonusy, príplatky a pravidelné navyšovanie mzdy. CHOĎ a aspoň to vyskúšaj. Nemusíš tam zostať až do smrti, ale rok tam potiahnuť môžeš. 0915 929 399. 0911 929 399.

Ak sa ti nepáči, ďalšia firm RKL, ponúka prácu v Žarnovici - operátor výroby, obsluha strojov a zariadení- 3,50 eur na hodinu. Hradené ubytovanie a cesta.
Máš nie jednu, ale xy možností. Vyberaj, hľadaj čo ti vyhovuje a kde sa ti páči. Ale prácu s ubytovaním určite v pohode nájdeš. Ak je to naozaj to čo hľadáš a neprišiel si tu len drístať o ničom.