Da sa vyzit z takeho platu?

Príspevok v téme: Da sa vyzit z takeho platu?
Gdgfh

Prosim vas da sa vyzit z 300 € mesacne sam? Mozem si dovolit len take prace typu operator vyroby a pdobne, proste tie najhorsie platene... da sa z takeho platu vyzit sam? Chcel by som ist niekde do podnajmu, alebo do garsonky, proste ale ked vidim tie ceny tak je mi proste do placu... musel by som mat 2 prace 16 hodin denne vratame vikendov aby som si mohol dovolit platit byvanie a este aj jedlo a tieto veci... neda sa niekde ubytovat lacno? Na nejakej ubytovni? Tak do 90 € mesacne? Stacila by jedna izba, ale zas neviem ako by som riesil pranie oblecenia... je tu este moznost ist na ulicu ale to uz fakt ako poslednu moznost...

Denisaf

Ja robim vo vyrobe som zena a mam nad 600 e mas moznost aj viac zarobit akych 300 mozes aj do zahranicia vycestovat tam su platy na uplne inej urovni. A co sa tyka byvania do podnajmu nechod su to vyhodene peniaze nikdy to nebude tvoje .

cikadkaa

Mesacny princ, vies kolki Slovaci tak ziju? Nevyhovaraju sa, neziju v mamahoteloch, ale takto ziju?
Ty sa furt len vyhovaras a hladas preco nie.

Mesačný princ

Aj keby si zaplatil všetko a prežiješ, tak len prežiješ. Žiadny voľný čas, žiadny osobný život. Nič by si si nemohol dovoliť.

Mesačný princ

Tak ja som nikdy viac nezarobil, tak ťa viem pochopiť. No ak by som bol odkázaný sám na seba, tak skončím pod tým mostom určite.

Nedá sa z toho vyžiť.

cikadkaa

Tazko. Je tu este moznost prenajat si izbu, tak za 150 eciek mesacne. Skor hladaj, ze hladaju spolubyvajuceho. Sice ziadne sukromie, ale usetris. Pranie bielizne sposob verejne pracovne.