Prosim vas da sa vyzit z 300 € mesacne sam? Mozem si dovolit len take prace typu operator vyroby a pdobne, proste tie najhorsie platene... da sa z takeho platu vyzit sam? Chcel by som ist niekde do podnajmu, alebo do garsonky, proste ale ked vidim tie ceny tak je mi proste do placu... musel by som mat 2 prace 16 hodin denne vratame vikendov aby som si mohol dovolit platit byvanie a este aj jedlo a tieto veci... neda sa niekde ubytovat lacno? Na nejakej ubytovni? Tak do 90 € mesacne? Stacila by jedna izba, ale zas neviem ako by som riesil pranie oblecenia... je tu este moznost ist na ulicu ale to uz fakt ako poslednu moznost...
Da sa vyzit z takeho platu?
Hmmm a co budes robit, ked uz mamahotel nebude?
Tomu sa hovori charakter.
Ja robim vo vyrobe som zena a mam nad 600 e mas moznost aj viac zarobit akych 300 mozes aj do zahranicia vycestovat tam su platy na uplne inej urovni. A co sa tyka byvania do podnajmu nechod su to vyhodene peniaze nikdy to nebude tvoje .
Mesacny princ, vies kolki Slovaci tak ziju? Nevyhovaraju sa, neziju v mamahoteloch, ale takto ziju?
Ty sa furt len vyhovaras a hladas preco nie.
zalezi aj od lokality :)
Tazko. Je tu este moznost prenajat si izbu, tak za 150 eciek mesacne. Skor hladaj, ze hladaju spolubyvajuceho. Sice ziadne sukromie, ale usetris. Pranie bielizne sposob verejne pracovne.