Prosim vas da sa vyzit z 300 € mesacne sam? Mozem si dovolit len take prace typu operator vyroby a pdobne, proste tie najhorsie platene... da sa z takeho platu vyzit sam? Chcel by som ist niekde do podnajmu, alebo do garsonky, proste ale ked vidim tie ceny tak je mi proste do placu... musel by som mat 2 prace 16 hodin denne vratame vikendov aby som si mohol dovolit platit byvanie a este aj jedlo a tieto veci... neda sa niekde ubytovat lacno? Na nejakej ubytovni? Tak do 90 € mesacne? Stacila by jedna izba, ale zas neviem ako by som riesil pranie oblecenia... je tu este moznost ist na ulicu ale to uz fakt ako poslednu moznost...
Da sa vyzit z takeho platu?
Mesacny princ. Niesi ty nahodou lost?
MP ty si zrely pre pani Albertovu. Ta by ti ukazala kde je tvoj problem. Jak to ukazala aj mne a som sa spamatal. Lebo to na co som sa vyhovaral bola len moja porazenecka natura. Aj moje choroby boli len moje chyby.Toto dokedy nepochopis tak nikdy na tom nebudes dobre. Tot moj nazor prevereny vlastnou skusenostou.
ja pracujem vo vyrobe sijeme potahy do aut a mam nad 500 chalani maju v nasej firme este viac....ono je to s tymi súkromníkmi tak chcu davat co najmenjsie platy alebo beru na dohody treba sa im vyhybat...tiez mam skusenost
Laura a co teda robis?
vo vyrobe sa praveze da velmi pekne zarobit ja mam len strednu skolu a zarabam lepsie ako moje kamaratky s vs... skor mam skusenost ze vysokoskolakov nutia makat za male platy....
toto je cele na zaplakanie.
lLily - bol si si vyskusat jednu noc v noclaharni pre bezdomovcov?
nechodia tam ani niektori bezdomovci, ze radsej budu vonku nez tam...