Ahojte prejdem priamo nato čo ma zaujima.Myslite že žena ktora je panna v 41 rokoch ma šancu na zdravy sexualny život?Na prvé dieta,začať žiť rodinny život a pod.?Poznáte nejaky pripad z okolia kde sa žena tak neskoro prvykrat vydala a bola ešte panna?
Vysoky vek na založenie rodiny
Trulovia.
Ona sa slušne spýtala-pokial je to naozaj.
Može byť,a može mat zdravý život aj založiť rodinu s diťatom.
Ale pravdepodobne len 1 dieťa.
Nic vam nie je dost dobre. Aspon, ze zut viete sami :DDD
Ty sa velmi nerehoc. Namiesto vypisovania tu ako pubertak so sebou nieco rob.
Aj u nas ty chmulo, tak potom nechaem naco tu vypisujes take debiliny. Zrejme si tu dokazujes aky si chlap a lutujes aj tu polovicu, co musis zo svojho dat a myslis si, ze davas zene peniaze len tak. Potom si nevazis to, co robi. Moj chlap nechodi s penazenkou do postele a toto si vyprosim, aby si ma ty sopliak jeden nazyval kuvou. Si frajer cez internet. Uz by si od mojho muza dostal po pyskoch. Mama ta mala bit, ked si bol maly, aby si si v zivote o ziadnu zenu svoj spinavy pysk neoptrel.
To ty si ten, ktory chce vsetko zadarmo. Ked sa ti nepaci, ze mas zene davat peniaze, tak si upratuj sam, nakupuj a var, per si sam. Som zvedava, ci ti niekde v obchodoch daju zadarmo a som zvedava, ci ty chudacik, ked prides z roboty ako kon, este mal chut nejakemu rozmaznanemu soplosovi vyvarat a utierat bradicku. Pochybujem, ze ty mas zenu, teba by ziadna nechcela. Asi myslis, ze mamicke musis dat peniazky, zodral by si ju chuderu, ale ako si vychovala tak ma.
Bimbam,
to u vas musi teda vyzerat, ked tvoj muz musi chodit do postele s penazenkou, A ak si o muzov takto otieras pysky pravidelne ako tu o mna tak ma z teba urcite radost.
neviem kde na to chodis, ale unas sa delime so vsetkym zhruba na polocicu, kde sa da.
Zo seba mesacny princ alias trimko? Zo seba by ti malo byt zle. Muzmi ste, lebo ste silnejsi a slabsich, aj zeny, mate ochranovat a nie si papule obtierat. Mne je zle z vas.
A to uz ako ty vies, ze mna nikto nechce? Mam skveleho manzela, nie takeho ako ty, a deti. Ty mas co????
A co si ty, ked si ochotny mat vztah a dieta, len so zabezpecenou zenou, aby si nedal ani euro zo svojho? Ty si kua a zlatokop, alebo gigolo, co si za to necha platit. Hlavne vsak chudak, ako moj muz povedal a mal by si nosit cedulku na krku, aby ta vsetky zeny opluvali a obchadzali zdaleka. To ti odkazuje moj manzel a ze si hanbou muzskeho rodu, co si dokaze papulu o zenu obtierat. To dokaze iba zakomplexovany chudacik a nie muz. Ako ta ta tvoja mater vychovala? Tak, aby si zostal do konca zivota sam, nikdy nepocitis lasku a nehu od zeny, intimitu, doveru medzi muzom a zenou. Musela ta velmi nenavidiet, ked ti toto urobila a vstepila do teba taku nenavist voci zenam, aby si nikdy ziadnu nebol schopny milovat pre tie hrozne myslienky a predsudky, ktore nemas len v hlave, ale aj v dusi. Je mi ta nesmierne luto.
Bimbam,
Ked chces aby ti partner platil za sex vo vztahu, tak mozes byt jedine zlatokopka, alebo ku.va. Necudujem sa ze ta nikto nechce.
Trimko a ked ty/vy vyciciavate zeny to je ok? Preco si vy myslite, ze je ok, aby vam zena davala starostlivost, sex a este aj peniaze a vy nemusite davat nic? Lutujem ta s tvojim chorym uvazovanim. Tak, ako ty chces zabezpecenu zenu, aby si si s nou vobec zacal, tak aj zeny chcu zabezpeceneho muza. Kto je z nas viac zlatokopecka kua? Si taky isty ako tie, co odsudzujes. Mozno este horsi, lebo by si mal byt chlap, co nie si.
Mamcke snad nemusis davat peniaze? Zivi ta z cistej lasky? Mozno ta zivy, aby si sa o nu staral. Zena chce to iste. Co je na tom zle? Vsade musis za vsetko platit, ked ides do restiky neplatis za obed, suroviny? Ked ides do bordelu neplatis za sex? Partnerka ti to ma akoze davat zadarmo? Ty jej co das, len tak zadarmo? Nic. Tak drz tu svoju sexisticku papulku a neobtieraj si ju o zeny, lebo ty si stokrat horsi.