Ahojte prejdem priamo nato čo ma zaujima.Myslite že žena ktora je panna v 41 rokoch ma šancu na zdravy sexualny život?Na prvé dieta,začať žiť rodinny život a pod.?Poznáte nejaky pripad z okolia kde sa žena tak neskoro prvykrat vydala a bola ešte panna?
Vysoky vek na založenie rodiny
Tak uz sa bimbam snazi pisat ako muz. Mozes si dat prezyvku aku chces a obvinovat z coho chces, aj tak je jasne, ze ti ide len o peniaze, lebo Tolko o nich pises a vadi ti, ked ich muzi davaju rodicom a nie tebe.
Ved uz rob so sebou nieco. Nemozes byt cely zivot zavisla na niekom a prizivovat sa.
Smola, ze sem chodia len take zlatokopky, rad by som si precital nazor aj nejakej normalnej zeny.
Strihac, ci trimko, ci co to vlastne si.
Uz naozaj prestan. Hanbim sa za niektorych chlapov. Ako mozes sa takto spravat k zenam? Ani ked si o nej myslum neviem co, nesuhlasim s nou, NIKDY, pocujes NIKDY by som toto co ty nerobil.
Zlyhala vychova, zial.
Baby maju pravdu. Je to choroba. Peniaze su iba nastroj napriklad urobit nimi radost osobe, ktoru milujem. Ty to nedokazes, kymsa nezacnes liecit. Prikladas vyznam , oveka vacsi vyznam, peniazom. Ake tu nejde ani tak o peniaze. Skor o to, ze si NARCIS. Milujes sam seba, iba seba a vsetko co je tvoje. NIKDY NIKOHO INEHO.
Dievcence je to chory clovek. Jemu to nikdy nevysvetlite. On to nikdy nepochopi. Zomrie sam a na jeho peniaze, ktore tak velmi miloval, sa vrhnu cudzi ludia. Pretoze za zivota ich lutoval obetovat na milovanych.
Pekny den dievcence. Zeny treba lubit a starat sa o ne. Preco? Lebo si to zasluzia. Lebo musia znasat taketo, zial aj horsie, spinavosti od spinavcov. Mali by sme ich ochranocat a ochranit pred hentaktmi zrudami.
Trimko/strihac,
tiez nechapem preco ta to tak zaujima a preco ti mam dopodrobna pisat ako to u nas je?
Ano, platime vsetko na pil, zvysok, co zarbime je nase a ako s tym nalozime je nasa vec. Ak sa moj muz rozhodne mi len tak hocikedy dat nejake peniaze, nepya sa, co s nimi spravim, ci si nieco kupim, alebo odlozim, alebo sa rozhodne mi sam nieco kupit, ci ma niekam pozvat, je predsa jeho vec a slobodna vola. A poviem ti, ze to robi rad.
Presne mi najdi, kde som pisala, ze mi plati za sex? To je v tvojej chorej hlave.
Ale ja viem preco ta to trapi, lebo doma mas presne taku a si pod papucou, lebo nie si chlap, tak si chlapsi vybijas svoju frustraciu na inych, cudzich, neznamych zenach, o ktorych nevies nic.
Ja ti poradim. Zi sam. Nebudes musiet nikomu za nic platit a sam zistis kolko co stoji. Ale to nedokazes, lebo ty sa nevies postarat sam o seba. Stale si myslis, ze zena je povinna sa o teba starat zadarmo, ako tvoja matka. Inak ani ona nie je povinna. V 20tke ta mala vysmarit z domu, aby si sa staral sam.
Moj muz sa na tebe smeje, ze mal takeho kokegu, ktory sa normalne roztriasol, ked mal za nieco platit. Jeho 20 rocni kolegovia si zobrali hypoteky, postavili dom, ozenili sa, mali deti. On chudacik nikdy nic nemal a ani mat nebude.
A iez sa smeje, ze ci si az taky chudak, ze je pre teba problem zaplatit necele 2 eura za kavu zene :D
a necitala som to tu cele, takze neviem uplne vsetko
samozrejme rodicom prispievat mozu, ja tiez rodicom rada prispejem ked budem starsia a budu to potrebovat za vsetko co pre mna spravili
myslim si, ze tema je tu ina
este napis nieco, idem si po popcorn a bavit sa :D
mas komplexy ked to tak strasne potrebujes riesit?
hladaj si taku ako chces, byvaj s mamou, zene nic nezplat, bud skupan a cuduj sa ze ta nikto nechce a dalej byvaj s mamou
mne je to VRCHOLNE.... jedno prepac :D
ja si dokazem zarobit aj sama na seba, od 18ky od rodicov neberem peniaze na oblecko a nic take, od chalapa tiez nepotrebujem peniaze, napriek tomu chlap ma byt chlap a nie nejaka mamina sukna
bimbam,
ty si zakazdym protirecis a ani nevies co pises. Raz ti muz dava s radostou na vsetko peniaze ,aj za sex, inokedy platite vsetky naklady napol. Ved si uz rozmysly ako to u vas je a ci vobec nejakeho muza mas lebo pochybujem o tom dost. Alebo su to skor vyplody tvojej hlavy.
Trimko, aj ked to napises pod roznymi nickmi, stale si to ty,lebo gro ostava. Toto by zena nikdy nenapisala.
Nevadi. Ma sa postarat sam o seba, aby s tym ziadnu zenu neotravoval, ved aj on od nej predsavchce, aby sa postarala sama o seba, kebo jej neda ani fuka.
Kalkulovanie do vztahu nepatri, ked uz kalkulujete tak nech je to pol na pol.
Tiez citam a som dost zhrozena. Vam vadi ze muzi pomahaju rodicom , miesto toho aby davali peniaze vam, lebo sa vam nechce robit. To je predsa kazdeho osobna vec ako s nimi nalozi. Zivit prizivnicku navzse je dost velka zataz. Ani sa I'm velmi necudujem, ze sa do vztahov netlacia.
Tak sa prestahuj tam, kde sa ty budes moct prizivovat na zenach a nas nechaj tu, kde sa budeme moct prizivovat na muzoch ;)
Mne moj muz nikdy nedovolil zaplatit aj za neho a ani za seba. Este, ked sme spolu chodili sa za to poriadne urazil. Inak ucty a naklady na byvanie si delime na pol, ak by ta to zaujimalo, ale v kaviarni, ci restike chce byt jednoducho za chlapa. Hanba by ho fackovala keby za neho platila zena. Pripadal by si vraj ako chudak, ktory na to nema a musi za neho platit zena. Takze laskavo custe vy vyzierky a vyciciavaci.
Nie som trimko. Ale vo vaccine s nim suhlasim.
Je dobre, ze sem pisete, ako sa prizivujete na svojich muzoch a ze to povujete za samozrejme. Vo vaccine krajin maju zeny aspon tu cest, ze nedovolia zaplatit muzovi za ich obed, kavu, alebo hocico ine. To len vy ste take lemry, ze si vsetko nechavate platit a povazujete to za samozrejme. Ani sa nedivim, ze niektori muzi radsej prispeju na domacnost rodicom, ako by mali vyzivovat take chamtive ludry.