Ahojte prejdem priamo nato čo ma zaujima.Myslite že žena ktora je panna v 41 rokoch ma šancu na zdravy sexualny život?Na prvé dieta,začať žiť rodinny život a pod.?Poznáte nejaky pripad z okolia kde sa žena tak neskoro prvykrat vydala a bola ešte panna?
Vysoky vek na založenie rodiny
to uz je kazdeho jeho vlastna blbost, ked ostava pri niekom, kto ho vyciciava v akomkolvek zmysle....to uz ani nemoze zvalit na toho druheho, bo ozaj si za to moze iba sam pre to, ze je skratka blby....cize ako tvrdim furt - vrana k vrane a v blizsich vztahoch to plati dvojnasob
Kto by vstupoval do vztahu z rozumu a este sa v nom aj citovo interesoval? V niecom tkom mozu spolu fungovat k spokojnosti iba taki, ktori na seba z vysoka kaslu, ziadni citlivejsi jedinci by si cosi take nevolili, dokonca do niecoho takeho ani nevstupovali ani ked by z toho mali hocjak velky profit, naco.
Ja ako chapem, ze zufalost robi svoje, ale to asi clvoek musi strtit ozaj strchu nad hlavou a vsetky istoty, aby siel do vztahu z rozumu alebo mal prirodzene vypocitvu povahu.
Vcera sa zeny v parku bavili o tom, ze ktora viac vyciciava toho svojho a naramne sa na tom bavili. Hnus,
Najhorsie je, ze zeny ako bimbam si myslia, ze peniaze by im mal niekto len tak davat.
Dieťa mi už dala, prišlo to veľmi rýchlo a je reálny predpoklad, že príde/u ďalšie:) Každý pozerá čo bude mať z partnera. Mňa nezaujíma, že prerandíla 15 rokov, to dala iným, mňa zaujíma čo dá mne a tak sa na to pozerá každý muž. Skúste svoje vzťahy brať viac rozumovo a nie citovo, pozerať sa či to má perspektívu, či ten, ktorému dávam svoje najkrajšie roky naozaj za to stojí. Majte poriadok vo vzťahoch, nie bordel, nie zostávať v nich za každú cenu a zliepať, odpúšťať, robiť všetko čo po mne chce. Aj tak to dopadne zle a vy s tým nesprávnym zbytočne stratíte roky.
Ze nasetrili :D zgrlosi su to, svoje setria a zena aby makala doma, starala sa o vsetko, oni nic nemuseli, este aj zarabali peniaze, vsetko si nechali platit, ked chce dieta, dobre, nech sa sama postara a vsetko plati. Ja nic, ja lemra.
Este stale chces chlapa a dieta? Samej ti bude urcite lepsie. Zenska sa cely zivot lopoti sama. Naco by ti bol chlap? Balvan na krku. S nicim ti nepomoze.
Dnesni muzi casto radsej zostavaju dlhsie byvat s rodimi , aby nasetrili nejake peniaze, lebo vedia, ze pri tich dnesych lemrach, ktorym sa nechce robit ani doma, ani v praci a len len by sa rozvazali po dovolenkach a kavickovali, by toho vela nenasetrili. Takze ak si zabezpecena tak si kludne niekoho najdi, sanca tu je.
Ziadna. Nevies sa postarat ani sam o seba nie este o rodinu, len aby sa zena starala o teba ako mamicka. Zena nie je mamicka, ale partnerka. Partnerstvo znamena obojstranny prinos a starostlivost. Aspon keby si vedel zarobit peniaze tak by sa aj starala.
Som zvedava co budes robit, ked mamicka zgegne. Kto sa o teba postara ako o male neschopne nesvojpravne decko? Mamicka ta mala uz davno vyhodit z domu, aby sa z teba stal chlap. Takych ako ty je zial vela. Ziadna normalna si s tebou ani decko nespravi, aby sa on musela starat sama, financovat ho a este aj o teba a teba? Chlap sa ma postarat o rodinu. Ty nie si chlap, ale poskrabok. Namiesto vypisovania blbych nazorov po internete a rehotania sa, lebo to je skor do placu, by si mal na sebe pracovat a osamostatnit sa.
boze a kto dnes nekalkuluje vo vztahu? kazdy jeden clovek ....
Suhlasim s Alexxxxx, ist do vztahu s kalkulaciou - no proste znie to ako cista laska :), len nech sa to nezvrtne proti nemu, ze bude mat mladunku do 34r, kt. mu to dieta nebude chciet dat alebo to nevyjde a naopak okolo neho bude kopu parikov, pricom zeny z takychto parikov budu prvorodicky v jeho veku resp. 40+ a stastne pariky budu veselo okolo neho kocikovat :).
Teraz vazne - niekto tu pisal, ze Marta moze mat stazeny problem pri hladani, lebo zvycajne pri slobodnych chlapoch 40+ je to ako loteria, ci sa vobec chcu viazat, alebo si len uzivat, pripadne velka cast z nich zije u mamicky, a nie su schopni sa osamostatnit a odputat sa od mamicky - nic proti dobrym rodinnym vztahom (to je vzdy len plusom), ale tak "a mamicka povedala" neznie zrovna dospelo :) , ale sanca je vzdy. Ved dnes sa uz ludia nespoznavaju iba v kategorii do 20 rokov :).