Ahojte prejdem priamo nato čo ma zaujima.Myslite že žena ktora je panna v 41 rokoch ma šancu na zdravy sexualny život?Na prvé dieta,začať žiť rodinny život a pod.?Poznáte nejaky pripad z okolia kde sa žena tak neskoro prvykrat vydala a bola ešte panna?
Vysoky vek na založenie rodiny
A čo je potom toto?
Trimko,
neopakuj moje slova a neotacaj ich :D
na mna to neplati. A preco lutujes mojho muza? Ja som nikde nepisala, ze on mi plati za sex. To si si ty domyslel svojou hlavickou s vyplodmi. Ja som ti pisala, ze dnes vsetko stoji peniaze. Zena si ich netlaci. Jej peniaze su vase, ale tvoje su tvoje? Jej minas veselo, ale svoje nepustis? Si chorobny lakomec trimko, priznaj si to. Je to prvy krok k tvojej liecbe. Maminka ti do hlavky natlacila, ze vsetky zeny su kuvy, ktore idu po tvojich peniazoch? Si si isty, ze mala pravdu a ze ti to nepovedala zo sebeckosti, aby si zostal navzdy s nou a ziadnu zenu nechcel? Pekne s tebou manipuluje. Opakujem, je mi ta uprimne luto.
Povazuj ma za koho chces. Zbytocne ma tu obvinujes vyplodmi svojej chorej hlavy. Ja od svojej zeny peniaze za sex neziadam a ani ona odo mna.
Mala by si sa dat liecit. Si chora. Tym, ze niekoho obvinis zo vsetkeho mozneho aj nemozneho nedosiahnes nic, maximalne presvedcis ostatnych aka si trapna. Dost lutujem tvojho muza, aj ked pochybujem, ze nejakeho vobec mas.
Trimko,
to, ze to cele otocis proti druhemu a odvedies od seba pozornost, neznamena, ze nemas problem. Ty to iste dookola tu vypisujes uz dlho. Okrem toho je to znak manipulatora.
A preco ty vlastne vsetkych okolo seba obvinujes, aj mna, ze vyciciavaju a chcu tvoje peniaze? Ved ty nas vobec nepoznas. Ty si normalne skreslujes realitu svojimi preludmi v hlave.
Zle si si precitala, co som pisal. Preto tomu asi nerozumies. Za to ja nemozem, ze kazdeho, to ti za vsetko neplati peniazmi povazujes za zgrlosa.
Fakt? :D a preco tu vypisujes take nenavistne prispevky voci zenam?
bibam,
mna lutovat nemesis, ja si hysterky, anichamtive, vypocitave zeny, co chcu , aby partner platil za sex, ako prostitutke k telu nepustam. Asi preto sa nestazujem.
Tvoj problem trimko je ten, ze si chorobny lakomec a paranoik. Mas pocit, ze ta vsetci chcu vycicat.
Mal by si to liecit, lebo stratis vsetkych blizkych, ktori ta maju radi, od teba ujdu.
Trimko je mi ta uprimne luto. Preco by som ho mala vyciciavat? Lebo ty sa nechas vyciciavat? On ma lubi, ja jeho tiez, je pre nas oboch potesenie davat si navzajom. To zial ty nikdy nezazijes, lebo nevies davat s laskou. Ty nevies davat totiz vobec a pre to ani nikdy nic nedostanes.
Daj sa liecit trimko. Kto ti to urobil? Kto ta vycical a teraz toto zlo siris vsade okolo seba?
Ta nenavist ta zozerie zaziva, nic ine si nezasluzis, lebo ty tomu veris.
Typicka hysterka. Vypisuje kraviny, obtiera si papulu o koho moze a potom sa schovava za muza. Ved si ho vyciciavaj a nas tu neotravuj. Ako sa hovori. trafena hus zagaga.