Vysoky vek na založenie rodiny

bimbam

Konecne rozumny nazor.
Jasne, ze su to len vyhovorky. Ubohu matku vyciciavaju kym vladze nohy za sebou tahat. Hnus. To iste by robili aj zene.
Nastastie su aj normalni a dobri muzi, ktori pochopili, ze znakom muza je sila a schopnost sa postarat sam o seba a rodinu.
Toto su len zozenstele lakome karikatury muza.

alexxxxx

boze treba byvat s mamou aby sa zabezpecil???? ty si z kade prisiel :D

moji kamarati, okolo 25 si platia vlastne hypoteky zarobia si dost a este im ostane aj na frajerku .... neviem co tu riesite pcoviny, su chlapi ktorym vyhovuje zene napriklad vsetko platit kupovat a starat sa o nu, pokial im to vyhovuje na oboch stranach teba do toho nič

aj keby jej niekto platil za sex, aj keby manzel, teba do toho tiez nič

sa tu prestan ponizovat

bimbam

Trimko a co uz si strihac? A ako ty vies aka ja som? :D To ty si myslis, ze vsetky zeny su take a to ty sam si taky. Obvinujes vsetkych a nepozries na seba?
Mam najlepsieho chlapa, ktory nie je lakomec ako ty. Davame si navzajom.
Lebo hlavnym kriteriom lasky je davanie a to nezistne davanie. Teba boli uz len ta predstava :D A ci mam, alebo nemam a aka som ... Co ta to trapi? Hmmm?

strihac

Bimbam urcite nikoho nema. Taka zgrlava, lakoma, chamtiva zena si nikoho nenajde. Kto by ju chcel.To len tu je smela a vypisuje co jej chora hlava vypusti.

trimko

Ty si teda dost tazky pripad. Neutrpela si uraz hlavy v poslednej dobe? Alebo ta trapi vagynalna mykoza?
Chod si radsej vypytat 100vku of muza.

trimko

Ty si teda dost tazky pripad. Neutrpela si uraz hlavy v poslednej dobe? Alebo ta trapi vagynalna mykoza?
Chod si radsej vypytat 100vku of muza.