Ahojte prejdem priamo nato čo ma zaujima.Myslite že žena ktora je panna v 41 rokoch ma šancu na zdravy sexualny život?Na prvé dieta,začať žiť rodinny život a pod.?Poznáte nejaky pripad z okolia kde sa žena tak neskoro prvykrat vydala a bola ešte panna?
Vysoky vek na založenie rodiny
normalne mi prislo zle z toho posledneho komentara preboha :D
Väčší problém bude nájsť niekoho vhodného, ja som sa v tom veku zoznamoval a hľadal som si max 34r ženu, pretože ... aspoň 1r treba na zoznámenie, počatie aj úplne zdravým párom trvá aj rok, v dnešnej dobe aj viac, môže prísť samovoľný potrat, to sa tiež stáva. Potom príde 9m tehotenstvo, žena 1 rok kojí a najpravdepodobnejšie v tej dobe neotehotnie, takto roky idú. Stretol som sa aj s 36r, bola pekná, rozumeli sme si, ale odradil ma jej vek. Na domáce práce som ženu nehľadal, primárne mi šlo o deti. Preto si myslím, že v tomto veku muž už vie všetko v domácnosti a ak sa bude chcieť zoznámiť, tak bude chcieť, aby z toho aj niečo vzniklo.
Nejaka mikroskopicka sanca tam je, ale mala by si sa zmierit s realitou. Nebudem sa tu o tom hadat, tot moj nazor a basta.
tusim jedna znama mala v 42 ci 43 prve dieťa
da sa vsetko
poznám jednu pani, ktorá presne takto začala žiť po 40ke-vydala sa, porodila v 45 rokoch prvé a jediné dieťa a žije spokojne.
akurat pozeram film, kde otec dcere povedal:"Si este mlada na to, aby si bola zamilovana." ona na to:"A kolko rokov musis mat?"
"40."
To nie je problem. Ovela vacsi problem je najst chlapa, ktory by chcel a dokazal sa postarat o rodinu. Chcu si len uzivat a ziadna zodpovednost. 20 rocny muzi su schopnejsi a zodpovednejsi nez 40tnici.