Ahojte prejdem priamo nato čo ma zaujima.Myslite že žena ktora je panna v 41 rokoch ma šancu na zdravy sexualny život?Na prvé dieta,začať žiť rodinny život a pod.?Poznáte nejaky pripad z okolia kde sa žena tak neskoro prvykrat vydala a bola ešte panna?
Vysoky vek na založenie rodiny
ja by som kazdemu jednemu cloveku dopriala vsetko stastie sveta ci ma 20,30,40 ci 100 rokov ....nerieste co si o vas kto mysli...
je mi z toho zle lebo kalkuluješ :D
proste ked sa clovek zalubi, tak nema kalkulovat
lebo sa ti vsetko vrati :) chapem ze takto rozmyslas ze chces deti, ale mozes si najst 34 rocnu a o 5 rokov zistis ze vam nejde mat deti co budes robit? nechas ju a najdes si dalsiu 34 rocnu?
mozno s 36 rocnou zenou by si mal deti skor ako s tou 34 rocnou
Poznám dokonca oveľa staršiu pani, ktorá si našla partnera a vydala sa :) Netreba zúfať, pozerať na nejaké konvencie, či nebodaj reči ľudí. Všetko je tak, ako má byť... :)
Hovorím treba skúsiť, nedať sa odradiť a hlavne si od toho veľa neslubovať resp. brať to v pohode.
Sú ženy aj staršie a nájdu si mladšieho, takže šanca je. Dokonca ak by šlo len o to dieťa, tak sa dá dohodnúť na "darcovstve".
Netinka - od jej rodičov to bolo strašne sebecké, niektorí rodičia schválne podceňujú jedného svojho potomka, aby zostal doživotne sám a pri nich a robil im servis.
Ak mas s kym toto uskutocnit a chces to chod to do toho a ser na blbe okolie co si bude mysliet je to tvoj zivot!!!
Jasne kočena? ;-)
pokial bude tá panna nadalej ako šípková Ruženka spať
a čakať na princa...
tak nie nemyslím si, že má šancu..
Pokial chce rodinu, deti, alebo dieťa.. v 40 sa predpokladá že je zabezpečená, ma vlastne byvanie, tak nie je problem zbaliť nejakeho chmula a nechať si urobiť decko a vychovať ho aj sama...
lebo najst v dnesnej dobe partnera ktory bude pri tebe "kym vas smrť nerozdelí" je zázrak...
akurat som nasla, ze 53-rocna matka porodila "dceru" svojej dcere
takze ozaj ma zivot rozne cesticky a ono sa de facto nikdy nenarodi nikto, kto sa narodit nema, takze ak mas porodit, tak porodis, ak nie, tak nie
V Košiciach 53-ročná žena prvé dieťa. Bolo to v telke. Ale to bola športovkyňa, zdravá, nevyzerala na ten vek.
Viem o ženách, ktoré otehotneli po štyridsiatke a prebiehalo všetko v pohode... dokonca aj 45-ročné ženy... ale, samozrejme, ono je to individuálne, závisí to od mnohých faktorov... ale hypoteticky tam šanca určite je...
a este mi Ja123 povedz, co je uz v tomto svete postavenom celkom naruby a na roznych druhoch pretvarok este normalne? ak zeny, ktore rodia od sovjich 20-tich rokov a muzi, ktori take zeny podvadzaju, tak kto by do takeho sveta vobec patril chcel? asi nikto normalny?