Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
Limovienka a vies mi aj povedat, ze kde su tie predajne, v ktorych mestach? Ja pevne verim, ze este do Vianoc sa to uvolni a bude sa dat ist do obchodov, tak by som to v sekunde vyuzila.
alexaja no aj u nich je to rozne, kedze robia na mieru, tak zalezi od velkosti tej zakazky skor. tusim to nemaju nejak tak vseobecne stanovene. ja som cakala nejake styri tyzdne cca. si myslim, ze to nie je zla dodacia doba, lebo co mi kolegyna hovorila, tak ze oni cakali na gauc dva mesiace. za ten cas, ze si uz navykli ho doma nemat :D
pisticka to je take komplikovanejsie to takto rozpisat, ale tak skusim. vybrala som si latku, nie kozu. a latku z kategorie latok so vzormi Pronaos a dalej to nie je uz oznacene nazvom ale cislom. tak potom je to cislo 80, to je taka tmavsia bezova alebo bleda okrova. neviem presne pomenovat tento odtien. vsak skus ked tak pozriet, uz vies kde co treba klikat ;)
alexaja vies co, ja som bola v predajni a som sa na to pytala, to mi povedali, ze dodacia doba samozrejme zalezi aj do toho, ze co kupujes. lebo je rozdiel kupit stolicky a kupit kuchynu, ktora sa robi na mieru. takze to je lepsie sa opytat priamo predajcu alebo teda teraz asi skor telefonicky alebo mailom.
blanika15 pozrela som si to a musim ti povedat, ze vyzera ozaj super. taka velka a ze je na nej kopec miesta, sa mozes vyvalovat na nej, ako sa ti zalubi. vies co by ma zaujimalo? ze aka je u nich dodacia lehota? lebo vsetky tieto firmy s nabytkom to maju inak.
freduska55 v pohode, tomu uplne rozumiem, tiez som v tomto taka ista, ze ked ide o taketo nakupy, tak dopredu chcem aj nazivo vidiet, co sa bude kupovat. robim napriklad tak, ze si najdem na eshope, co by sa mi pacilo. akoze ze si spravim nejaky taky predvyber a potom ide do predajne si to pozriet, aby som sa vedela rozhodnut. tak si nad tym neuvazovala? predajne maju tusim styri, takze by sa to dalo takto nejak vydumat.
pisticka nooo to znie uz lepsie, tu bystricu mam relativne blizko, tam by sa dalo zajst pozriet. vdaka ti teda za tip. dam vediet, ako sme pokrocili potom.
Blanika som si to pozrela a musim ti povedat, ze nema ani najmensiu chybicku ta sedacka. V akej farbe si si ju vybrala? Ked som sa tam preklikavala, tak som si vsimla, ze vyber je dost velky akoze. Neviem dokedy by som si ja vyberala.
Limovienka vidis, sa tu vypytujem a miesto toho som to mohla mat uz pozrete. Ale mi to vobec nenapadlo, ked ti mam pravdu povedat. V tomto som este asi stara skola, ze radsej sa idem pozriet normalne osobne do predajne nez ked si mam len takto obrazky prezerat. Viem, ze je to super, ze sa to takto da, ale ja ti neviem tomu prist nejak na chut. Akoze vyuzivam aj eshopy a kadeco, ale ked ide o taketo veci ako je zariadenie do domu, tak to si pozriem radsej nazivo.
freduska55 podla toho, co som videla na nete, tak maju toho dost vela v ponuke si myslim. akoze az na tolko, ze by si si vedela zariadit v podstate cely byt, keby sa rozhodnes pre takuto moznost. vsak vyskusaj sa pozriet, ci tam najdes, co by si potrebovala.