Nábytok, kde kúpiť?

valinka

Keď som pozerala na nete kuchynský stôl so stoličkami, tak som natrafila na Nesiu. Odtiaľ sme aj kupovali napokon. Ale iné som chcela. Tam som videla na nete, že oni navrhujú aj interiéri, tak skús pozrieť, že či je to niečo také, ako zháňaš.

Dominikee

klaricia našla si niekoho, kto ti spravil ten návrh, či ešte stále zháňaš? nám to robila jedna firma, ak chceš, by som pozrela v papieroch, že aká, lebo riešil to môj drahý s nimi, takže neviem veru ani že kde bol u nich v predajni.

llnzzda

perla dá sa povedať, že asi každý nábytok do domácnosti by si si u nich vedela kúpiť. myslím, že v pohode by si si vedela vybrať. a majú taký pekný moderný nábytok, nie ako niekde, kde prídeš do predajne a dokola tá istá ponuka.
roman.T to všetko zabezpečujú samozrejme. lebo tak keď objednávaš na zákazku niečo, tak asi nebudeš potom merať zase cestu do predajne, aby si si to vyzdvihol.

dragona

Toto je inak super, keď to takto všetko vie zabezpečiť jedna firma. Netreba potom zháňať milión ľudí, ale všetko dohodneš a vybavíš na jednom mieste. Šetrí to isto čas aj nervy.

klaricia

ano chodia a aj ked potrebujes poradit nejak s navrhom interieru, tak to vedia tiez. nemyslim teraz len tak, ze navrhnut tu kuchynsku linku, ale tak celkovo to cele zariadenie interieru, aby to ladilo a pasovalo vsetko k sebe.

rastlinocka

myslím si, že to je už o dohode a že záleží aj na tom, čo objednávaš. vieš ako, ak budeš kupovať stôl, stoličky, tak to asi nepotrebuješ, montážnikov. to si aj sám vieš poskladať. ale taká kuchyňa celá, keď sa kupuje, tak to je o inom, tam podľa mňa chodia na montáže normálne.

Roman.T

llnzzda ked pises, ze robia na mieru. to je akoze okej, voci tomu nemam ziadne vyhrady. vsak lepsie ako kupit nieco len tak a potom sa snazit to dopasovat do priestoru. ale co ma zaujima, ze ako je to s dopravou. a ked si objednas nieco vacsie, co ti nepride vkuse, tak riesia aj montaz?

perla

llnzzda na mieru akoze akykolvek nabytok robia? Ze aj skrinky aj stolicky, cokolvek? To by mi pasovalo celkom, keby som nasla niekoho, u koho sa da toho viacej spravit.

dobraja

Julka266 tak to som ostala teraz šokovaná, ale akože v dobrom. Neviem, či si spomínaš, ale keď si predtým hľadala nejaké info, tak sme si písala chvíľu spolu. Som nečakala, že takto nakúpite. Ale však dobre, ste si dopriali. Aj máte už doma všetko namontované? Neviem, ako dlho tam trvá dodanie.