Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nábytok, kde kúpiť?

alexaja

my zase potrebujeme väčší, pretože mi to tam príde prázdne a nás je doma dosť, tak aby sme sa všetci pohodlne zmestili :) som zvedavá na tú vizuálizáciu ako to pripravia :)

simranka54

asi viem ktory myslis, my sme si ho objednali, padol nam tam ako uliaty, mame menej miesta a obdlznik by sa nezmestil, no zmestil, no bolo by to velmi natlacene a to sme nechceli :)

alexaja

jedálenský stôl budeme mať tiež aj my. len sa neviem rozhodnúť medzi okrúhlym alebo obdĺžnikovým :) to už uvidím podľa toho čo nám pripravia :)

simranka54

my mame od nich objednanu sedacku a jedalensky stol :) uz sa neviem dockat, este nejake 3 tyzden a malo by to byt doma :) kuchyne som tiez obzerala, no mame doma novu, rocnu, tak bohuzial mozem snivat :)

alexaja

boli u nich v showroome a vyzerá to tak, že si dáme spraviť kuchyňu u nich. boli sme tam dosť dlho, všetko nám ukázali, spravia nám aj návrh ako to bude vyzerať, môj dôraz na praktickosť a nadčasovosť dodržia. tak som zvedavá :) zhltne to celý rozpočet, no konečen budem mať svoju vysnívanú kuchyňu

lienerka55

ja som videla minule ich auto u nas na ulici, ale netusila som, ze je to slovenska firma. susede doniesli krasnu smaragdovu sedacku a taku poriadne velku. oci som si isla vyocit, pacila sa mi ,asi nebola lacna veru.

zampana

mame od nich spravenu celu kuchynu aj s obyvackou, ak potrebujes nejake info, napis mi, rada ti poradim :) kuchynu mame 2.rok

diidi

to je celkom dost predajni. co vsetko maju vo svojej ponuke? hladame novu postel do novej spalne v dome :) maju dobre matrace? chceli by sme nieco vyssie a nieco ine ako vidiet v obchodoch, spravia mi na mieru aj rozmer?

pisticka

my sme boli v trencine a pani nam hovorila, ze este je predajna v bratislave, banskej bystrici a sa mi zda, ze v kosiciach. celkom dost ich maju. my sme si svoje nasli, vedela by som si od nich zariadit vsetko, no rozpocet zatial nepusti :)