Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
my zase potrebujeme väčší, pretože mi to tam príde prázdne a nás je doma dosť, tak aby sme sa všetci pohodlne zmestili :) som zvedavá na tú vizuálizáciu ako to pripravia :)
asi viem ktory myslis, my sme si ho objednali, padol nam tam ako uliaty, mame menej miesta a obdlznik by sa nezmestil, no zmestil, no bolo by to velmi natlacene a to sme nechceli :)
ak okruhly, tak taky co sa da aj rozlozit, viedela som tam taky a vyzeral pekne, mali aj vela farebnych moznosti
jedálenský stôl budeme mať tiež aj my. len sa neviem rozhodnúť medzi okrúhlym alebo obdĺžnikovým :) to už uvidím podľa toho čo nám pripravia :)
my mame od nich objednanu sedacku a jedalensky stol :) uz sa neviem dockat, este nejake 3 tyzden a malo by to byt doma :) kuchyne som tiez obzerala, no mame doma novu, rocnu, tak bohuzial mozem snivat :)
boli u nich v showroome a vyzerá to tak, že si dáme spraviť kuchyňu u nich. boli sme tam dosť dlho, všetko nám ukázali, spravia nám aj návrh ako to bude vyzerať, môj dôraz na praktickosť a nadčasovosť dodržia. tak som zvedavá :) zhltne to celý rozpočet, no konečen budem mať svoju vysnívanú kuchyňu
ja som videla minule ich auto u nas na ulici, ale netusila som, ze je to slovenska firma. susede doniesli krasnu smaragdovu sedacku a taku poriadne velku. oci som si isla vyocit, pacila sa mi ,asi nebola lacna veru.
mame od nich spravenu celu kuchynu aj s obyvackou, ak potrebujes nejake info, napis mi, rada ti poradim :) kuchynu mame 2.rok
to je celkom dost predajni. co vsetko maju vo svojej ponuke? hladame novu postel do novej spalne v dome :) maju dobre matrace? chceli by sme nieco vyssie a nieco ine ako vidiet v obchodoch, spravia mi na mieru aj rozmer?
my sme boli v trencine a pani nam hovorila, ze este je predajna v bratislave, banskej bystrici a sa mi zda, ze v kosiciach. celkom dost ich maju. my sme si svoje nasli, vedela by som si od nich zariadit vsetko, no rozpocet zatial nepusti :)