Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
alexaja neviem preco, ale nechce mi sem pridat odkaz, tak ti napisem aspon takto, o ktoru sa jedna. vola sa Amelia a vybrala som si prevedenie to rohove. ale ta jedna cast je taka sirsia. tusim sa to vola Longer alebo tak nejak.
diidi no jednak aj co sa tyka zlozenia aj tvrdosti aj rozmerov. to vsetko si vies v podstate vyskladat podla seba, ako ti to vyhovuje. viem, ze niekto ma radsej tvrdsie na spanie, niekto prave makksie, takze toto vsetko si vies vybrat a oni ti samozrejme s tym pomozu a poradia, ktore kombinacie su vhodne.
jasne, ze maju, to by bolo asi divne, keby fungovali len s jednou predajnou. pisala som to tu uz davnejsie nejakej kocke, takze to mam este v pamati. cize okrem toho trencina, ktory ti moc nepasuje. potom su este v bratislave, kosiciach a banskej bystrici. to uz by si si hadam vedela lepsie vybrat.
lienerka na mieru myslis akoze poradit s tym zlozenim matracov? ci na mieru akoze rozmerovo?
blanika15 este mi napadlo, ze by si mohla odkaz z ich webu ked tak pridat, ak nemas fotku. pozerala som, co tam maju a take krasne veci, ze to je presne opacne ako ked pozeram v obchodoch. v obchode neviem, co by som si z ponuky vybrala, aby sa mi to aspon kusok pacilo a aj vyhovovalo domov. tuto presne opacne, ze by som brala vsetko a musim sa len pre jednu moznost rozhodnut.
Dievcata, ta firma, co ste spominali, tak oni aky vselijaky nabytok maju v ponuke? Akoze komplet cele vybavenie do domacnosti? Ci len nejake konkretne veci?
nemala som este ani kedy ju nejak lepsie odfotit. len co som mame a kamaratke poslala cez apku fotku, ked bola este zabalena doma po dovezeni. ani som ju nestihla odbalit z folie a uz som ju musela posielat. skusim spravit nejaku normalnejsiu fotku a vyskusam pridat. vsimla som si, ze je tu taka moznost, tak uvidime, ci mi to pojde. niekedy to zvykne haprovat takto vo forach, co som pocula od bab. ked si pozries, tak maju taku svoju ponuku a vies potom s tym pracovat.
da sa sem nejak pridat foto? ani som to nejak neskumala, ze by si pridala aj fotku, ako vyzera. lebo v predajniach zhruba mam prehlad, co ponukaju, aj ked si letaky listujem, tak to je takmer vsade to iste alebo teda dost podobne tie sedacky. tak by ma zaujimalo, ze aku si si vybrala a navrhla aj vlastne.
diidi no ved prave. preto som zastanca toho, ze ked sa nieco taketo domov kupuje, ci uz matrac teda alebo napriklad aj sedacka, tak je lepsie ist do predajne si to vyskusat. to je to najmenej, co mozes spravit. a nie potom vyplakavat ako moja suseda, ktora z nejakej pofidernej stranky objednala matrac a to co prislo, bola uplna katastrofa. takze na tvojom mieste by som nevahala a skocila do jednej z ich predajni. tam by ti vedeli na mieru podla tvojich predstav poradit, co by bolo najlepsie vybrat.
dievcata, musim sa vam pochvalit. tento tyzden nam prisla moja vysnivana sedacka domov. nevedela som sa jej dockat. ale stalo to cakanie za to. je presne taka, ako som si predstavovala. veru sa oplati dat si aj takto na mieru spravit veci do domacnosti. kolkokrat je to lepsie ako behat len tak po obchodoch a cakat, ze natrafite na nieco, co sa vam hned zapaci.