Nábytok, kde kúpiť?

veva36

som ani netusila ze su v BB a to mam len na skok. vies dke presnejsie sidlia? chceme novu sedacku a komodu pod telku, mozno by nam poradili aky odtien zvolit, lebo doma sa nevieme zhodnut

pisticka

Nie su aj v banskej bystrici a pripravuju studio aj v kosichach. Na ich webe najdes vsetko potrebne, mozes si tam aj nakonfigurovat co by si chcela :) Ja som ich nasla uz ked sme mali nabytok a hladali sme uz len sedacku a doteraz je mi luto, ze som ich nenasla skor :(

miriarka

oni maju predajnu len v blave? nikde ine? to mam ja naozaj dost daleko :/ nevies ci by vedeli spravit aj na dialku nejaky navth kuchyne v dome spojene s jedalnou, skusala som sama ale nepaci sa mi to, nie je tam ten waw efekt ktory by som chcela aby bol, ked to uvidim.

sachovanka

No ja neviem co by som chcela, stranku som si pozerala a pacia sa mi viacero kuskov, no asi si spravime vylet do BA, chcem ist aj do inych obchodov. Chcem ich vidiet na zivo a chytit si ten material. Pred sa len mame doma psika a deti a nechcem material ktory sa rychlo znici a tazko sa cisti

pisticka

Zalezi ci chces taku ako je v predajni alebo na mieru. My sme si nasli v predajni tak ze to bolo rychle dorucenie ale pokial chces na mieru alebo inej farby ci ine otocenie, tak ratoj okolo 8 tyzdnov, zalezi kolko toho maju :)

Allie1

Z Nitry :( Aha, tak ste si vybrali inú sedačku ako z prvoti? Koľko trvalo, pokiaľ vám ju doručili domov. Majú nejaké aj skladom?

pisticka

My sme u nich kupovali sedacku, len ma mrzi, ze som nevedela, ze robia aj navrh interieru.My sme kupili nabytok a posledna boola sedacka, nahodou som videla ich reklamu, tak som si ich vyhladala a sedacka sa mi zapacila uz na obrazku. Ked sme prisli do predajne, tak tam bol velky vyber a nakoniec sme nasli taku co sa nam hodila. Bola o nieco drahsia ako sme chceli, ale je podla mojich predstav :)
Skadial si keď ich mas od ruky?

Allie1

Tak ty od nich nemáš nič? Ja som si myslela, že aj hej. Prezrela som si ich a vyzerá to tak, že majú peknú prácu. Skúsim im zavolať, keďže ich mám trocha od ruky ale tak to by až tak moc nevadilo

zuzimulka

som si pozerala ich stranku, showroomy maju v banskej bystricy a blave. podla stranky to vyzera na profesionalov, myslim, ze do predajne by sa oplatilo ist pozriet :) myslim, ze vyroba bude trvat od toho co chces, pred sa len vyroba postele trva rozdielne ako vyroba sedacky ci nabytku