Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
Pokiaľ je veľká, tak cena je dobrá a s takou zárukou je to na parádu, veď málokto má takú dlhú záruku a rôzne garanciu :) A ako dlho ste na ňu čakali? Mali ste možnosť aj vidieť poťahy na živo? Nejaký vzorkovník aspoň?
stala cez 2000€, ale nemenila by som, mame na nu dlhsiu zaruku sa mi zda ze 5 rokov a garanciu proti vysedeniu. ma elektricky pohon rozkladania a ine vychytavky
A koľko vás stála, keď píšeš že viac? A ako dlho ste na ňu čakali? A kde vlastne je tá predajňa? Ideme meniť sedačku, tá naša už má svoje najlepšie roky za sebou, chce to niečo nové a moderné :)
dali sme si spravit sedacku v ba na mieru, v nesii, vysla nas sice viac ako sme najprv chceli, no bola to laska na prvy pohlad a spravili nam ju v mojom oblubenom odtieni, uz sa jej neviem dockat :)
na sedacke netreba setrit, my sme setrili a uz po 3 rokoch je vysedena a aj kvalita potahu je no nic moc :/
výrobcov je dosť veľa, len by som hľadala podľa lokality keď chceš vdieť ich výslednú robotu :) cestovať cez pol slovensku sa ti asi nechce :)
Chcela by som aby to bol slovensky vyrobca, no stolar si na taku velku zakazku netrufol, vies mi poradit niekoho?
Pokial chces kvalitu, tak hladaj medzi slovenskymi firmami. Pocas korony to mali tazke a bolo by dobre ich podporit aj takouto cestou. Nekupovat nabytok v lacnych marketoch zahranickych znaciek.
teraz je v móde mať väčšinou ladené do tmava, mne to tiež veľmi neladí. a chceš predajňu či môže byť aj cez internet? poprípade nejaká nábytkársku firmu si nepozerala?
Ahojte zariadujeme si nas novy bytik a mame spojenu obyvacku s kuchynou a ja neviem ako ju zariadit aby to spolu ladilo. Vsade vidim, len tmave kombinacie, co mne sa velmi nepaci. mam radsej blede fatby, mate nejake inspiracie?