Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nábytok, kde kúpiť?

petra_peta

Pokiaľ je veľká, tak cena je dobrá a s takou zárukou je to na parádu, veď málokto má takú dlhú záruku a rôzne garanciu :) A ako dlho ste na ňu čakali? Mali ste možnosť aj vidieť poťahy na živo? Nejaký vzorkovník aspoň?

blanika15

stala cez 2000€, ale nemenila by som, mame na nu dlhsiu zaruku sa mi zda ze 5 rokov a garanciu proti vysedeniu. ma elektricky pohon rozkladania a ine vychytavky

petra_peta

A koľko vás stála, keď píšeš že viac? A ako dlho ste na ňu čakali? A kde vlastne je tá predajňa? Ideme meniť sedačku, tá naša už má svoje najlepšie roky za sebou, chce to niečo nové a moderné :)

blanika15

dali sme si spravit sedacku v ba na mieru, v nesii, vysla nas sice viac ako sme najprv chceli, no bola to laska na prvy pohlad a spravili nam ju v mojom oblubenom odtieni, uz sa jej neviem dockat :)

llnzzda

výrobcov je dosť veľa, len by som hľadala podľa lokality keď chceš vdieť ich výslednú robotu :) cestovať cez pol slovensku sa ti asi nechce :)

erich360

Pokial chces kvalitu, tak hladaj medzi slovenskymi firmami. Pocas korony to mali tazke a bolo by dobre ich podporit aj takouto cestou. Nekupovat nabytok v lacnych marketoch zahranickych znaciek.

llnzzda

teraz je v móde mať väčšinou ladené do tmava, mne to tiež veľmi neladí. a chceš predajňu či môže byť aj cez internet? poprípade nejaká nábytkársku firmu si nepozerala?

Sammy

Ahojte zariadujeme si nas novy bytik a mame spojenu obyvacku s kuchynou a ja neviem ako ju zariadit aby to spolu ladilo. Vsade vidim, len tmave kombinacie, co mne sa velmi nepaci. mam radsej blede fatby, mate nejake inspiracie?