Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
Prosím vás riešili ste s nimi už niektorá návrh aj výrobu? A náhodou nejaký ten showroom nemajú? Ešte by ma zauímalo, kolko tak trvá tá výroba?
Nic mi to zatial nehovori, pozriem si ich. Oni robia na mieru ci maju svoj vyrobeny nabytok a da sa vybrat len z neho?
ak sa nemylim, tak je to nabytkarska firma, vyrabaju vsetko mozne
a to je nejaka predajna alebo dizajnove studio? lebo nazov mi nic nehovori
A čo vlastne chceš? Ešte som to tu nikde nenašla? No ak správne chápem, tak chceš teda gauč na mieru?
A od koho ju mate? ja zacinam byt v koncoch, nikde neviem najst niekoho kto by mi s tym pomohol, vsetci su vacsinou plne vytazeni alebo mi neveidia spravit uplne vsetko co chcem
My mame od nich len sedacku, no viem, ze ti vedia spravit kompletku, dokoca aj cez ich stranku sa to da, ze nakongigurujes co by si chcel. Najdi si firmu Nesia, zaujimave kusky
A vies aj ktore? lebo ja som chela vizualizžaciu a nie vsetci to robia ako tvrdis
Niektore predajne nabytku, robia tieto dizajnove veci, ze ti navrhnu komplet celu miestnost. Kamoska si tak davala robit v jednej predajni v BA
Skusim ti zistit, kde si to davala robit. Napisem jej a potom sa ozvem, ale myslim si, ze je viacej takych miest, kde ti to vedia spravit na komplet ako miestnost