Nábytok, kde kúpiť?

alexaja

rozpočet je celkom veľký, teda aspoň myslím, chceme to mať poriadne spravené a aj aby to malo taký ten originálny šmrnc, kde všade nájdem tú firmu ktorú spomínate?

pisticka

pripojim sa k vam, tiez riesime prerabku kuchyne v byte a rozmyslame nad nesiou, otvorili v TN novu predajnu a chceme sa tam ist pozriet. mame dost malu kuchynu, no rdi by sme ju mali utulnu a prakicku :)

petra_peta

Niekto tu spomínal Nesiu, že robia aj kuchyne a že ti spravia aj celkový dizajn, že majú na to svojich bytových dizajnérov, ktorí su vraj dosť dobrí :) Skús sa tam popýtať čo s tým priestorom aby bol naplno využitý

Svetla777

a ktora firma ma svojho dizajnera? lebo my ked sme prerabali a chceli sme vidiet ako to bude vyzerat, tak nam to len v predajni hodili do nejakeho programu, ale nejako, ze by nam oni pomohli to nie, spravili len to co sme chceli my nic viac :/

Sammy

Dost zalezi aj kolko mas na to penazi, ked mas menej, je dobre dat to priamo nejakemu obchodu oni si s tym vedia poradit, nie kazdy si moze dovolit bytoveho dizajnera a v dnesnej dobe je to priam luxus.

llnzzda

inak sú aj firmy alebo aj stolári, ktorí majú svojich dizajnérov a tí ti to všetko buď navrhnú s nábytkom, ktorý majú v ponuke alebo ho vedia vyrobiť

alexaja

a koľko stojí taký človek? a kde ho vôbec nájdem? a on mi len vytvorí ten vizuál ako to bude vyzerať a zohnať si to musím sama? čo ak sa stane, že to nekúpim?

Svetla777

nejakeho projektanta alebo dizajnera si neskusala najst? oni vedia sravit pekne aj vizualizaciu a upravia ti to podla tvojho zelania a s tym prides uz len za stolarom, ze toto chcem :)

alexaja

viete mi poradiť niekoho kto nám urobí kuchyňu na mieru? je to veľký priestor a ja neviem ako ho spraviť aby nebol preplnený ale ani prázdny