Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
rozpočet je celkom veľký, teda aspoň myslím, chceme to mať poriadne spravené a aj aby to malo taký ten originálny šmrnc, kde všade nájdem tú firmu ktorú spomínate?
pripojim sa k vam, tiez riesime prerabku kuchyne v byte a rozmyslame nad nesiou, otvorili v TN novu predajnu a chceme sa tam ist pozriet. mame dost malu kuchynu, no rdi by sme ju mali utulnu a prakicku :)
Niekto tu spomínal Nesiu, že robia aj kuchyne a že ti spravia aj celkový dizajn, že majú na to svojich bytových dizajnérov, ktorí su vraj dosť dobrí :) Skús sa tam popýtať čo s tým priestorom aby bol naplno využitý
a ktora firma ma svojho dizajnera? lebo my ked sme prerabali a chceli sme vidiet ako to bude vyzerat, tak nam to len v predajni hodili do nejakeho programu, ale nejako, ze by nam oni pomohli to nie, spravili len to co sme chceli my nic viac :/
Dost zalezi aj kolko mas na to penazi, ked mas menej, je dobre dat to priamo nejakemu obchodu oni si s tym vedia poradit, nie kazdy si moze dovolit bytoveho dizajnera a v dnesnej dobe je to priam luxus.
inak sú aj firmy alebo aj stolári, ktorí majú svojich dizajnérov a tí ti to všetko buď navrhnú s nábytkom, ktorý majú v ponuke alebo ho vedia vyrobiť
a koľko stojí taký človek? a kde ho vôbec nájdem? a on mi len vytvorí ten vizuál ako to bude vyzerať a zohnať si to musím sama? čo ak sa stane, že to nekúpim?
nejakeho projektanta alebo dizajnera si neskusala najst? oni vedia sravit pekne aj vizualizaciu a upravia ti to podla tvojho zelania a s tym prides uz len za stolarom, ze toto chcem :)
viete mi poradiť niekoho kto nám urobí kuchyňu na mieru? je to veľký priestor a ja neviem ako ho spraviť aby nebol preplnený ale ani prázdny
Dakujem za tip, pozriem si ich ponuku, mozno oni nam spravia to co chcem, nie vsetci si na to trufaju :)