Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
vyberali sme si z ich ineternetovej stranke tvar a potom sme v predajni doladili vzor latky. my sme chceli taku odolnejsiu aby naozaj vydrzala dlho
nurse87 - a vyberali ste z nejakého katalógu, alebo vám všetko nakreslili podľa vašich predstáv a následne aj vyrobili? nejaké fotky náhodou nemáš? rada by som si pozrela aj takto ich prácu
je moznost niekde videit ich vyrobky? u nas prisiel cas na novu sedacku a chcela by som hned aj obyvackovu stenu
my sme si od nich nechali spravit celu obyvacku a kazdy kto ju videl tak sa mu pacila :) je taka ako to napisat nadcasova, tak ze bude moderna aj o par rokov :)
Maju tam naozaj vsetok nabytok od postele, sedacky az po konferencne stoliky az po kuchynske linky. Nam povedali ze dodacia lehota je od 6 do 8 tyzdnov. Co mi pride v pohode.
hmm a aky vseliaky nabytok si tam viem kupit, robia nabytok len na zakazku alebo maju nieco aj skladom prosim vas. kolko trvalo dodanie nabytku, prisiel vam v poriadku?
na stranke mas presnu adresu, dokonca ti aj mapu vyhodi ako sa k nim dostanes :) podla mapy je to nedaleko europy
bystrica nie je tak daleko, najdem niekde presnu adresu? lebo bystricu poznam len okolie centra a europu :D
No tak to som teda zvedavá na tú cenu, lebo ako tak pozerám ich stránku, tak fakt krásne veci tam majú, no nebude to asi lacný špás
Boli sme sa poziret v showroome v nesii v ba a mozem povedat, ze vybero bol fakt ze vov, nevedela som kam skor pozeral. Stravili sme tam dost casu a vybrali sme si sedacku aj skrinku po telku + stolik k gauču. Cena síce môjho trošku prekvalila, ale nakoniec uznal, že je to dobrá investícia.