Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
tu je stále najlepšie rovno ísť na drevona.sk a objednať ak niekto chce fakt slovenské inak väčšina stále len dováža
No, ja ti neviem poradiť priamo slovenského výrobcu, ale teraz som riešila podobnú vec - zariaďujeme obývačku. Prešla som snáď všetky diskusie a každý tvrdí niečo iné. Ja treba nemám veľmi rada Asko a Ikeu, pretože to majú všetci a chcela som niečo originálne, chvíľu som aj rozmýšľala, že by som si nechala vyrobiť niečo na mieru, ale tá cena ... No nakoniec som zvolila najjednoduchšiu cestu, hladala som cez vyhľadávač nábytku, konkrétne cez tento - mojinterier.sk
Treba to niekomu pomôže, pretože prechádzať tie eshopy stránku po stránke, to je peklo.
dakujem za tip :) no praveze ja som z dediny, a do mesta kde je sconto to mam dalej, ale pokukam aj na eshope, dakujem :)
tak ja napriklad vacsinu nabytku nakupujem v sconte- za vyhodne ceny a dizajn je super, moderny :-)
Ahojte, dajte prosim aj nejake dalsie tipy na ine znacky nabytku, dakujem :)
Mám nábytok z drevony a som veľmi spokojná.
Aj mna napadá len drevona, osobnú skúsenosť nemám, ale podla recenzií je to kvalita
Tiež ma napadá len drevona. Sesternica tam tiež nedávno kupovala nábytok do obývačky a je naozaj veľmi pekný :)
Tiež mám najlepšiu skúsenosť s drevonou, skús pozrieť na ich stránky. Majú pekný nábytok a kvalitný.