Ahoj. Poradíte prosím niekto, kde kúpiť kvalitný (najlepšie Slovenský) nábytok? Ideme zariadovat nový byt, takže potrebujeme veľa vecí, takže budem vďačná za vaše skúsenosti. Určite nechcem kupovať niejaké poľské ...... viete čo :)) Ďakujem
Nábytok, kde kúpiť?
Neviem ako to ten clovek robil a ako to robia ini, no ona spokojna nebola. Rada by som sa tomu vyvarovala aj ja :) Len akosi neviem najst ani predajnu co by robila nejake navrhy zo svojho nabytku. Bud sa dany obchod zaobera len nabytkom alebo len sedackami.
A tak ale nasla aspon priblizne rovnake kusky nie? Zvacsa ked sa dava robit vizualizacia niekomu, tak davaju aj priamo zoznam nabytku, ktory tam cca pouzili. Aspon kamaratka dostala aj taky priamy zoznam este aj s cenami
A kto ti to nakoniec navrhol? a dalo sa to potom aj zrealizovat podla tych kuskov ktore tam dal? Lebo kamoska si dala spravit vizualizaciui, no dany nabytok nezohnala a musela sa uspokojit s tym co nasla a to ja nechcem
Ja tiez nemam vobec esteticke citenie, ja som sa sa snazila zariadit nasu spalnu, no bolo to velmi chaoticke, tiez som to nechala radsej na odbornikov a nelutujem :)
Vizualizaciu som skusala no nemam ani take esteticke citenie a ani nie som velmi technicky typ, tak ze som sa pri tej vizualizacii iba vytocila a pocitac skoro letel oknom. Hladam bud dizajnera alebo predajnu s nabytkom, ale kvalitnym aby to vydrzalo ale aby to bolo funkcne a prakticke
Sama si si neskusala spravit vizualizaciu v programe? Ja som si podla toho spravila spalnu :)
Ty hľadáš bytového dizajnéra? Či predajňu s nábytkom? Nepochopila som veľmi čo vlastne hľadáš :)
Zaciname zariadovat nas dom, chceli by sme aby tvoril jeden celok, no neviem najst predajnu podla mojich predstav. Viete poradit kde kupit kvalitny nabytok, popripade si ho dat spravit na mieru ?
ak sa nič nezmenilo odkedy som ja naposledy objednávala tak by to malo byť za 30 eur ale určite to majú na stránke niekde napísane tak popozeraj sa tam :)
ester851 A kolko das k tomu este za odvoz?? Lebo pri tom nabytku vedia byt niekedy neksutocne palky ked to davas z eshopu...